Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    30. Kolovoz 2017. 16:40

Ma najgore od svega je, I me, sto one koje su voljne pomagati svakako rade... Ali eto frendica je rezervirala tortu pa nije da sama sve radim... Mada cu ja to morati pokupiti jer ona radi poslije podne, a neđa vozacku da bi mogla ici ujutro po to... Ali teeeesko je majkomila.... Jos na kraju kad ti netko kaze da pije zestice a SAMO ta osoba pije zestice i jos ti kaze: ali ja cu mozda 2 case a djelimo troskove i radi toga ispada puno skuplje... Hahahaha.... Ali sutra cemo vidjeti sta kaze druga frendica na ti... Hahahah

barbs
    30. Kolovoz 2017. 16:41

Ovo mi je dobro doslo jer imam razbibrigu i razlog zasto izbivam iz kuce... Hahahahah  Pa manje vidim ukucane koji mi iz dana u dan sve vise idu na zivce  I onda mi je super. Samo moram vidjeti tko ce mi pomoci nositi pice jer ja ne mogu 

30. Kolovoz 2017. 16:41

Ajmeeeee koje buse cure😳😳 pa kao da cete ekslpodirat😂😂 bas su velike...
    Mamuka, nadam se da je od vaginaleta i da je sve OK! 
    Malena, drzi se..sad si kod njih u dobrim rukama i termin je tu pa onda ce sigurni sve proc u redu i da krene porod. Mislimo na tebe😚 javi nam se s vijestima...
    IvanaIvica...grozna prica...uzas...😮 
    Ali mi cemo sve sretno obavit nase porode i sve ce biti u redu s nasim bebicama😊
    Ee...ova me upravo udarila da me bas zabolilo. Najjace do sad...😖😖

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    30. Kolovoz 2017. 16:42

Sanjchi, kazi joj da to ne radi;!  Ja bi cesto znala viknuti kad bi me klepnuo i to IZNENADA...  I onda bih mu jos rekla da prestane 

30. Kolovoz 2017. 16:43

barbs

Pa manje vidim ukucane koji mi iz dana u dan sve vise idu na zivce

Ahahhaabaha....e meni ovih dana svi clanovi obitelji idu na zivce...i moje obitelji i sa strane dragog😂😂😂😂 jedino on jos ne😅

30. Kolovoz 2017. 16:44

Hahaha Barbs..pitam ja nju: eeeej sta radis? Al nema odgovora😂

I_me
    30. Kolovoz 2017. 16:45

barbs

Ovo mi je dobro doslo jer imam razbibrigu i razlog zasto izbivam iz kuce… HahahahahPa manje vidim ukucane koji mi iz dana u dan sve vise idu na zivceI onda mi je super.Samo moram vidjeti tko ce mi pomoci nositi pice jer ja ne mogu

Ahaaa... 😂😂😂  onda ok ☺

Angel03
    30. Kolovoz 2017. 16:50

sanjchi255

E mame, ajde jedno offtopic pitanje…
    Jel ima koja iskustva s ovakvim lusterima?
    Meni se to oduvijek svida i sad bi uzrla dva, za blagavaonu i za boravak… Al neznam kako svijetli, dal daje dovoljno svjetla….

Sanjchi, imam ja doma takav luster. Super je, ima dovoljno svjetla (naravno ovisi o javini zarulje) i lako ga je za odrzavati... bez problema ide sva prljavstina s malo vide i onom metlicom za prasinu.

IvanaIvica
    30. Kolovoz 2017. 16:52

sanjchi255

Ajmeeeee koje buse cure😳😳 pa kao da cete ekslpodirat😂😂 bas su velike…
    Mamuka, nadam se da je od vaginaleta i da je sve OK!
    Malena, drzi se..sad si kod njih u dobrim rukama i termin je tu pa onda ce sigurni sve proc u redu i da krene porod. Mislimo na tebe😚 javi nam se s vijestima…
    IvanaIvica…grozna prica…uzas…😮
    Ali mi cemo sve sretno obavit nase porode i sve ce biti u redu s nasim bebicama😊
    Ee…ova me upravo udarila da me bas zabolilo. Najjace do sad…😖😖

Normalno da ce sa nama i nasim bebicama biti sve u redu...to mi je jos jedan razlog da ipak idem u Sk..😊😊

30. Kolovoz 2017. 16:54

Angel03

sanjchi255

E mame, ajde jedno offtopic pitanje…
    Jel ima koja iskustva s ovakvim lusterima?
    Meni se to oduvijek svida i sad bi uzrla dva, za blagavaonu i za boravak… Al neznam kako svijetli, dal daje dovoljno svjetla….

Sanjchi, imam ja doma takav luster. Super je, ima dovoljno svjetla (naravno ovisi o javini zarulje) i lako ga je za odrzavati… bez problema ide sva prljavstina s malo vide i onom metlicom za prasinu.

A koliko ti je velika prostorija u kojoj je? Moja je cca 5×8 (spojeni boravak i blagavaona) pa bi dvije stavila..kao za svaku prostoriju po jedna. Al to je sve spojen i otvoren prostor..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.