Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    30. Kolovoz 2017. 15:55

Ja sam ovo dobila jutros:

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    30. Kolovoz 2017. 15:58

IvanaIvica ja uopce ne mogu slusat takve price sad. Jos ovak pred finishom....ne zelim uopce crnjake i negativu. Prestravicno 😓

žena-majka-carica:)

luce <3
    30. Kolovoz 2017. 16:06

treca_sreca

IvanaIvica ja uopce ne mogu slusat takve price sad. Jos ovak pred finishom….ne zelim uopce crnjake i negativu. Prestravicno 😓

Ja isto... Grozno je to sve... Kad neko krene pricat tako nesto pokraj mene samo ga prekinem... Uhvati me neka tjeskoba i buden cila uznemirena a to mi ne treba... 

barbs
    30. Kolovoz 2017. 16:12

Curke, drago mi je sto su vam super prosli pregledi!!
    Treca sreca, booomeeeee se slazem s tobom... Uopce nema veze sto je CR u pitanju jer se i nama koje idemo vaginalno moze desiti da završimo na CR samo nas eto izmuce ranije... Ne mogu uopce ni slusati ni misliti o negativnim iskustvima poroda sto sam blize terminu... A ti odmaraj i nemoj se previse naprezati sa spremanjem ormara.. Da li si to u pack dobila i narukvicu za oznacavanje dojenje!? 
    Ja sam zaspala prije rucka... Bas sam bila koma... Zaspala sam sinoc rano ali svakih sat vremena se dizala da idem piskiti sve do 3.30... onda sam spavala u komadu do 6.30 dok mu nije otisao na posao... I bas sam izmorena... Sutra ujutro se isto ranije nalazim s frendicom sto se djevojacke tice, pa idem kod svojih i nosimo kolace frendici koja se udaje, dok ne jos doma... Moram kupiti pice za petak... I ici doktoru vidjeti nalaze krvi....  A u petak isto ujutro po tortu... A majkemi, te zene su komplicirane za nevjerovati.. Tesko se s njima dogovoriti

barbs
    30. Kolovoz 2017. 16:13

Znaciiii meni su cure na djevojackoj pricale o losim iskustvima s trudnocom.... Izbjegavala sam ih i bjezala vani..

Kiki156
    30. Kolovoz 2017. 16:21

Prestrasna prica, i ja se grozim toga! Ne mogu ni zamisliti taj scenarij! Uzas, uzas 😰 

barbs
    30. Kolovoz 2017. 16:24

Treca sreca, sad vidim da si vec napisala za narukvicu. I ja sam planirala to naruciti 
    Kiki, ma samo pozitiva... Necemo o tome ni razmisljati...
    Eto, frendica mi je rekla kako je ona kontrakcije dobila tek u petak a jucer rodila... To ona koju su izmrcvarili prije CRa...

I_me
    30. Kolovoz 2017. 16:27

treca_sreca

IvanaIvica ja uopce ne mogu slusat takve price sad. Jos ovak pred finishom….ne zelim uopce crnjake i negativu. Prestravicno 😓

Slazem se sa trecom srecom. Pogotovo jer nas dvije ceka cr.  😔

I_me
    30. Kolovoz 2017. 16:28

treca_sreca

Slazem se sa trecom srecom. Pogotovo jer nas dvije ceka cr.  😔

I_me
    30. Kolovoz 2017. 16:31

Barbs ti kao da si cijelu djevojacku sama organizirala i priredila i ides po sve a nitko drugi nista ne pita i svi bi dosli na gotovo!!! 
    Ne bi ti bila u kozi.. pogotovo ovak sad pred kraj..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.