Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    27. Kolovoz 2017. 12:10

Kiki, to ce ti/nam mame znati sigurno objasniti!!!  Ja nisam pametna da li plis kupiti uz pamucno ili samo pamucno...
    Mamuka, kako si zgooodnaaaaa!!! Ja ne znam zasto ti toliko brineeeeeesssss!!!  Pa svaka je trudnoca drugacija... 
    Eto, ja kad se sjetim kakva je frendica izgledala u 25.tj i kako sam ja izgledala-velika razlika... Meni bi ljudi govorili: jos puno do kraja, a??? I onda se sokirali kad bi im rekla koliko mj... A za frendicu bi covjek rekao da svaki cas treba roditi...

Kiki156
    27. Kolovoz 2017. 12:11

Barbs vidjet cemo, u nadi je spas 😂 Moje su frendive vecinom prenijele s prvom bebom.. i to po 2 tjedna. 
    Mamuka predivno izgledas, samo si trbuh dobila i nije ti prevelik, lijepo izgleda! 

• sretna
    27. Kolovoz 2017. 12:15

Ja cu koristiti dude. I sa prvim sam, odmah cim smo dosli doma iz bolnice jer nisam htjela da mi visi na cici i tak se tjesi kad nije gladan. Zivjela duda, masu puta nas je spasila kad je bio cendrav, zivcan, nemiran..

• Mamuka
    27. Kolovoz 2017. 12:22

Ja sam s micicon dudu koristila od prvog dana. S obzirom da sam tila dojit nisam dala da joj daju AD i onda da ne dreci jer ne dobijes bas mliko prvi dan dala sam joj dudu. Jos je dobila i zuticu pa je 3dana bila.pod plavim svjetlom i tada im preko ociju lipe komprese na sta je ona ludila i tada bi joj isto davala dudu/cucu.
    Kako je jesenas imala upalu pluca tako se vezala za cucu i sad stalno trazi dok je do tada samo trazila za dpavanje, a vec bi trebali to baciti jer do 2.5 god treba odviknuti zbog zubica. Kako misko dolazi na jesen ne da.mi se sad tu muku prolazit jer kad vidi njega sa cucon znam da ce i ona tit pa racunam kad se malo na njega navikne rjesavat se cuce.
    Ja bez toga ne idem u rodiliste!
    Njoj sam kupovala MAM jer su najmanje i ne pritiscu nosic. Misku mozda kupin dr Browns jer kazu da du kao najbolje zbog zubica tj kao ortodontske.

• Dena1009
    27. Kolovoz 2017. 12:23

Barbs nista od osvjezenja, opet sparina i vrucina..
    C&a ima istaknute  velicine i gore skroz na etiketi za koju dob je.
    Plisana oblekica jel to dise? Meni to izgleda skroz umjetno pa me ne privlaci da kupujem, iako ima jako slatkih.

url=https://lilypie.com]

• sretna
    27. Kolovoz 2017. 12:29

Dena1009

Barbs nista od osvjezenja, opet sparina i vrucina..
    C&a ima istaknute velicine i gore skroz na etiketi za koju dob je.
    Plisana oblekicajel to dise? Meni to izgleda skroz umjetno pa me ne privlaci da kupujem, iako ima jako slatkih.

Naravno da dise. Doduse ona iz kika mi ne izgkeda tako, ali c&a, h&m su super. Ja ne mogu zamislit bebu bez toga kod nas u zimi i jesen jer zna biti jako hladbo, a ovo je najprakticnije dok su skroz mali

mc_mouse
    27. Kolovoz 2017. 12:29

Ja nemam niti jedan plišani kompletić, ni ne namjeravam. U autosjedalici ima original zimsku vreću kroz koje idu pojasevi, a u autu je svejedno toplo. U stanu nam je pretoplo zbog centralnog i samo bi se znojio. Tako da ja ne želim ni čuti za plišane tutice 😂

• Mamuka
    27. Kolovoz 2017. 12:35

Hvala cure ali tezak mi je stomak i jako me ogranicava a iman jos puuuuno do kraja. To mi je jedini problem.

Suncokretica
    27. Kolovoz 2017. 12:51

Upravo me zvala frendica da ima hrpu robice od braće pa će mi sutra donijeti. Ajde bar netko da nam nešto  da od robe, da ne moramo baš sve kupovati. Je da je muška roba, ali naći će se nešto univerzalno... Sutra preslagivanje toga i svega što smo mi kupili 
    Sretna, prelijepa je robica! Sviđaju mi se jako ove male bijele papučice s medekom, baš ću otići u HM pogledati 
    Violeta, Belle je uzimala robicu s Patpat-a al je rekla da se duže čeka, pa pretpostavljam da si to možeš naručiti za poslije...
    Mamuka, danas odmaraj i nemoj se naprezati da se stanje ne pogorša. Moramo nekad čitati signale svog tijela.
    Kiki, mi smo kupili dude, ali rekli su da ih u rodilište nikako ne nositi. U početku dijete mora uspostaviti ritam sisanja i dojenja pa kad se to već ustabili, onda uvesti dudu. Imat ću ih spremne doma pa ćemo vidjeti dal će i kad će trebati
    Mamuka, svatko je različiti i tijelo se drugačije formira, a vidim da si dobila samo trbuh tako da ne brini za kile, meni si baš prekrasna 

• Dena1009
    27. Kolovoz 2017. 12:53

Sretna vidla sam u c&a i stvarno su drugacije, kupit cemo za zimu jer jesen kod nas bude obicno jako topla.

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.