Sretna, fiiiinooo!!!
Sanjchi, ma znam al je vec krenuo sa forom da radovi krenu u pon a mi da se uselimo za vikend.. ne dolazi u obzir
Ahahaha ..toliko ti je lijepo kod svekrive i svekrivog? Hahha... A cuj, kako se dogovorite..ali po mom iskustvu, ako imaju zelje i volje nesto odmah napraviti, zasto ne😅 a i bit ce ti zgodnije nego da po zimi ides se tusirat kod sveki..
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Maaaaa svugdje je lijepo, ali kad si na svome je ljepse Ma ja cu se uselit dolje cim se osuse zidovi, a oni nek se kupatilo zaj***
E
Mrzim kad mi ode komentar a nisam jos ni krenula pisat...😒
Ugl. super mi je takav tus! I samo savjet-nemoj ga zaboravit- kad cete to radit, taj dio di ce vam doc tus, spustite bar 2-3 cm ispod razine ostatka poda, vrata se ionako otvaraju prema unutra pa vam ne smeta. A voda nece nikako moc van. Jos kad se dobro zasilikonizira👌 mi nismo to spustili tako pa postoji mogucnost da ce nam procurit. Ali eto, nismo znali kad smo radili. A tih 2-3 cm vizualno ne znaci nista...
Maaaaa svugdje je lijepo, ali kad si na svome je ljepseMa ja cu se uselit dolje cim se osuse zidovi, a oni nek se kupatilo zaj***
😂😂😂
Sanjchi, dobar savjet.. Nas kum isto ima takvu kabinu pa kad dodje vrijeme ce nam sigurno detaljnije objasniti Ali bas su mi fora takve kabine
Inace, znam kako ti je, Sanjchi, kad sam od sebe objavi Mene je poceo forum s mobitela zezata... Samo od sebe sve mi zastekao..
Zacrni mi se Izbacuje me...
Sortiraj odgovore
Najstariji