Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    27. Kolovoz 2017. 14:37

Znam na sto mislis, Sankcji .. i mi cemo tako u novi stan 

barbs
    27. Kolovoz 2017. 14:38

*Sanjchi 

27. Kolovoz 2017. 14:39

barbs

Sretna, fiiiinooo!!!
    Sanjchi, ma znam al je vec krenuo sa forom da radovi krenu u pon a mi da se uselimo za vikend.. ne dolazi u obzir

Ahahaha ..toliko ti je lijepo kod svekrive i svekrivog? Hahha... A cuj, kako se dogovorite..ali po mom iskustvu, ako imaju zelje i volje nesto odmah napraviti, zasto ne😅 a i bit ce ti zgodnije nego da po zimi ides se tusirat kod sveki..

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

27. Kolovoz 2017. 14:40

barbs
    27. Kolovoz 2017. 14:43

Maaaaa svugdje je lijepo, ali kad si na svome je ljepse  Ma ja cu se uselit dolje cim se osuse zidovi, a oni nek se kupatilo zaj*** 

27. Kolovoz 2017. 14:43

sanjchi255

E

Mrzim kad mi ode komentar a nisam jos ni krenula pisat...😒
    Ugl. super mi je takav tus! I samo savjet-nemoj ga zaboravit- kad cete to radit, taj dio di ce vam doc tus, spustite bar 2-3 cm ispod razine ostatka poda, vrata se ionako otvaraju prema unutra pa vam ne smeta. A voda nece nikako moc van. Jos kad se dobro zasilikonizira👌 mi nismo to spustili tako pa postoji mogucnost da ce nam procurit. Ali eto, nismo znali kad smo radili. A tih 2-3 cm vizualno ne znaci nista...

27. Kolovoz 2017. 14:44

barbs

Maaaaa svugdje je lijepo, ali kad si na svome je ljepseMa ja cu se uselit dolje cim se osuse zidovi, a oni nek se kupatilo zaj***

😂😂😂

barbs
    27. Kolovoz 2017. 14:44

Sanjchi, dobar savjet.. Nas kum isto ima takvu kabinu pa kad dodje vrijeme ce nam sigurno detaljnije objasniti  Ali bas su mi fora takve kabine 

barbs
    27. Kolovoz 2017. 14:46

Inace, znam kako ti je, Sanjchi, kad sam od sebe objavi  Mene je poceo forum s mobitela zezata... Samo od sebe sve mi zastekao..
     Zacrni mi se  Izbacuje me...

• sretna
    27. Kolovoz 2017. 14:47

Sanjchi, nismo jos 😑
    Nikako se oucit izmedu Patrik i Adam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.