Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Kolovoz 2017. 09:27

Ajmeeee..ovaj plavi kompletic je presladak😍😍😍

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• sretna
    27. Kolovoz 2017. 09:28

Hvala cure! Kiki, h&m u areni.
    Bebushka super trbuh! 😊

luce <3
    27. Kolovoz 2017. 09:31

Cure robica je preslatka😍😍

Kiki156
    27. Kolovoz 2017. 09:31

Sanjchi nisam sigurna za tih 15% vrijedi li i sada, ali evo sto dobijes za clanstvo, s tim da je ovaj navedeni popust od 15% istekao, ali mozda ima novi: 

Kiki156
    27. Kolovoz 2017. 09:33

Okrenula se fotka... uglavom trajni benefit za clanove je 10% na sve + taj bon od 100 kn. A kad je meni stigla kartica bilo je aktivno za 15% na sva 3u1 kolica i djecje sobe Bellamy. Ja sam se uclanila jos prije, preko weba, ima jedno 2 mj mozda i vise.

27. Kolovoz 2017. 09:34

Hvala Kiki...a u svakom slucaju cu vidjet kad dodemo tamo, bar tih 10% cemo imat, ak nista drugo😅

27. Kolovoz 2017. 09:39

Kiki156

Ja sam se uclanila jos prije, preko weba, ima jedno 2 mj mozda i vise.

Ja sam prije 5-6 dana preko weba poslala zahtjev za uclanjenje al nista mi nisu odgovorili niti poslali...😑

Kiki156
    27. Kolovoz 2017. 09:40

Malo su spori, ja sam im jos slala i mail jer nije bilo odgovora i nesto je stekalo na webu. Pa su mi odgovorili na mail da ce me uclaniti i onda su mi doma stigle dvije kartice i dva bona, duplo su me upisali. Nadam se da mogu oba bona iskoristit! 😜

27. Kolovoz 2017. 09:43

Kiki156

Malo su spori, ja sam im jos slala i mail jer nije bilo odgovora i nesto je stekalo na webu. Pa su mi odgovorili na mail da ce me uclaniti i onda su mi doma stigle dvije kartice i dva bona, duplo su me upisali. Nadam se da mogu oba bona iskoristit! 😜

A vidim da su spori😒 pricekat cu jos tjedan dana pa ak nis ne jave, kontaktirat cu ih... 
    Jeste vi vec kupili kolica?

27. Kolovoz 2017. 09:45

E kako me mala jucer izmucila...neznam sta je radila, ali tako se gurala, neznam cime, da su mi skoro suze krenule, mislila sam da ce nesto izgurat van kroz pupak😣😌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.