Ajmeeee..ovaj plavi kompletic je presladak😍😍😍
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sanjchi nisam sigurna za tih 15% vrijedi li i sada, ali evo sto dobijes za clanstvo, s tim da je ovaj navedeni popust od 15% istekao, ali mozda ima novi:
Okrenula se fotka... uglavom trajni benefit za clanove je 10% na sve + taj bon od 100 kn. A kad je meni stigla kartica bilo je aktivno za 15% na sva 3u1 kolica i djecje sobe Bellamy. Ja sam se uclanila jos prije, preko weba, ima jedno 2 mj mozda i vise.
Hvala Kiki...a u svakom slucaju cu vidjet kad dodemo tamo, bar tih 10% cemo imat, ak nista drugo😅
Ja sam se uclanila jos prije, preko weba, ima jedno 2 mj mozda i vise.
Ja sam prije 5-6 dana preko weba poslala zahtjev za uclanjenje al nista mi nisu odgovorili niti poslali...😑
Malo su spori, ja sam im jos slala i mail jer nije bilo odgovora i nesto je stekalo na webu. Pa su mi odgovorili na mail da ce me uclaniti i onda su mi doma stigle dvije kartice i dva bona, duplo su me upisali. Nadam se da mogu oba bona iskoristit! 😜
Malo su spori, ja sam im jos slala i mail jer nije bilo odgovora i nesto je stekalo na webu. Pa su mi odgovorili na mail da ce me uclaniti i onda su mi doma stigle dvije kartice i dva bona, duplo su me upisali. Nadam se da mogu oba bona iskoristit! 😜
A vidim da su spori😒 pricekat cu jos tjedan dana pa ak nis ne jave, kontaktirat cu ih...
Jeste vi vec kupili kolica?
E kako me mala jucer izmucila...neznam sta je radila, ali tako se gurala, neznam cime, da su mi skoro suze krenule, mislila sam da ce nesto izgurat van kroz pupak😣😌
Sortiraj odgovore
Najstariji