Bebushka super su kombinacije a pupa je velika...i moj stomacic je veliki 😊
Mi idemo danas kod mojih na rucak ne da mi se kuhati 😊
Jao i zavidim vama koje ste kao ds niste trudne, meni svaki dan neke tegobe a muz me zeza da kad se okrecem u krevetu treba mi 5 min s jedne na drugu stranu i jos mi smetaju rukeee ajme tokom noci tak naoteknu da ne mogu prste savit a preko dana malo splasne pa uspijem savit al ne do kraja, ruke tj.sake su mi duple uzas 😕
Muz hoce da idemo danas u kupnju jer mi je iduci ponedeljak rodendan a on sutra pocinje radit pa da iskoristimo danas dan a ja nemam pojma sta bih za poklon, ovo je prvi put u zivotu da nemam ideja 🤤
Mcmouse bravo za ispite, puno si ih polozila! Steta za taj jos jedan, ali budes drugi put.
Sanjchy jesi ti spominjala Babyland? Ja sam se uclanila i dobila poklon bon od 100 kn, to je popust za iznos iznad 500 kn a jos ima i neki popust od 15%. Ili sam pobrkala nesto? Uglavnom tih 100 kn dobijes za clanstvo. A Babycentar ima 20% popusta na Tommee tippee, kupili smo njihov toplomjer za bebu, onaj sto ide u uho, 2 dude varalice i jednu dudu za svaki slucaj ako zatreba.
Kad beba smije uzimati dudu varalicu? Hocete vi svojima davati?
Barbs, to je nama normala..al ajd nisu toliko veliki troskovi kao kad mu je prije 2 mj se nesto potrgalo i popravak je bio 2 soma eura😕 Hahaha...poslije 10.9. mu necu dat disat😂😂😂😂😂
Kiki, lijepa je oblekica za van😊 a vrucina...mislim da je ovo zadnji toplinski val ove godine...bar se nadam
..😌
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Kiki super ti je odjelce 😉
Sretna dobra kupnja, sve mi se svida a vidim da imamo isti bodi ovaj na prugice i tamnoplavi 😊
Sanjchi hahahah slika tocno opisuje nas 😂😂 ja sam jucer poludila koliko mi bilo vruce i nocas sam stalno pila vode i isla na wc
Kiki, popust od 15%? Jesi ga iskoristila? Super je to..haha..onda cemo kolica jos manje platit👏👏👏 kad si se to uclanjivala
Sretna, svasta lijepoga ste kupili😍
Violeta, da hahah...dobro, mene jos ne kaci (imam jos 5 tjedana do 37-ajmeeeee😱😱) ali ima vas koje se mozete nac..😅
Bebuska i Sretna lijepe kombinacije imate! Sretna koji si to HM brstila? Vidim da ima stvari koje nisam vidjela u HM-ovima di sam bila.
Violeta uzivaj na rucku danas! I razmisli za poklon 😃
Sortiraj odgovore
Najstariji