Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    27. Kolovoz 2017. 09:14

violeta1
    27. Kolovoz 2017. 09:17

Bebushka super su kombinacije a pupa je velika...i moj stomacic je veliki 😊
    Mi idemo danas kod mojih na rucak ne da mi se kuhati 😊
    Jao i zavidim vama koje ste kao ds niste trudne, meni svaki dan neke tegobe a muz me zeza da kad se okrecem u krevetu treba mi 5 min s jedne na drugu stranu i jos mi smetaju rukeee ajme tokom noci tak naoteknu da ne mogu prste savit a preko dana malo splasne pa uspijem savit al ne do kraja, ruke tj.sake su mi duple uzas 😕
    Muz hoce da idemo danas u kupnju jer mi je iduci ponedeljak rodendan a on sutra pocinje radit pa da iskoristimo danas dan a ja nemam pojma sta bih za poklon, ovo je prvi put u zivotu da nemam ideja 🤤

Kiki156
    27. Kolovoz 2017. 09:18

Mcmouse bravo za ispite, puno si ih polozila! Steta za taj jos jedan, ali budes drugi put. 
    Sanjchy jesi ti spominjala Babyland? Ja sam se uclanila i dobila poklon bon od 100 kn, to je popust za iznos iznad 500 kn a jos ima i neki popust od 15%. Ili sam pobrkala nesto? Uglavnom tih 100 kn dobijes za clanstvo. A Babycentar ima 20% popusta na Tommee tippee, kupili smo njihov toplomjer za bebu, onaj sto ide u uho, 2 dude varalice i jednu dudu za svaki slucaj ako zatreba. 
    Kad beba smije uzimati dudu varalicu? Hocete vi svojima davati?

27. Kolovoz 2017. 09:18

Barbs, to je nama normala..al ajd nisu toliko veliki troskovi kao kad mu je prije 2 mj se nesto potrgalo i popravak je bio 2 soma eura😕 Hahaha...poslije 10.9. mu necu dat disat😂😂😂😂😂
    Kiki, lijepa je oblekica za van😊 a vrucina...mislim da je ovo zadnji toplinski val ove godine...bar se nadam
    ..😌

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

violeta1
    27. Kolovoz 2017. 09:21

Kiki super ti je odjelce 😉
    Sretna dobra kupnja, sve mi se svida a vidim da imamo isti bodi ovaj na prugice i tamnoplavi 😊

violeta1
    27. Kolovoz 2017. 09:22

Sanjchi hahahah slika tocno opisuje nas 😂😂 ja sam jucer poludila koliko mi bilo vruce i nocas sam stalno pila vode i isla na wc

27. Kolovoz 2017. 09:22

Kiki, popust od 15%? Jesi ga iskoristila? Super je to..haha..onda cemo kolica jos manje platit👏👏👏 kad si se to uclanjivala

27. Kolovoz 2017. 09:24

Sretna, svasta lijepoga ste kupili😍 
    Violeta, da hahah...dobro, mene jos ne kaci (imam jos 5 tjedana do 37-ajmeeeee😱😱) ali ima vas koje se mozete nac..😅

Kiki156
    27. Kolovoz 2017. 09:24

Bebuska i Sretna lijepe kombinacije imate! Sretna koji si to HM brstila? Vidim da ima stvari koje nisam vidjela u HM-ovima di sam bila. 
    Violeta uzivaj na rucku danas! I razmisli za poklon 😃

• sretna
    27. Kolovoz 2017. 09:25

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.