Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    27. Kolovoz 2017. 09:48

Jutro!
    Evo kod nas oprao pljusak, malo je lakse.
    Robica je preslatka :)
    Bebushka  pupica velika i lijepa 😊
    Sretna i ja sam u tvojim tjednima lunjala po svijetu 😃Al sad, 2tj pred termin sam odustala😏😏 Nadam se da ces ti ostat poletna do kraja 🙂
    El grijac za bocice gledala sam one sta se mogu koristiti i autu, da se spoje na usb ili upaljac, s obzirom na nasa putovanja cino mi se korisno. Jel netko probao takvo sto? Imate kakvu preporuku?

url=https://lilypie.com]

Kiki156
    27. Kolovoz 2017. 09:50

Jesmo, uzeli smo Pegperego u Bebenova, tamo su nam bila najjeftinija. Stigla su brzo ali su nam jos u ducanu, zamolili smo da nam ih malo pricuvaju dok rascistimo 😂 Pristali su i cak ce nam garanciju pisati do 1.9. posto cemo ih tada pokupiti. Jedva cekam da ih sastavimo! 😊

violeta1
    27. Kolovoz 2017. 09:51

Sretna ovaj plavi kompletic jaoo presladak je 😊😊

27. Kolovoz 2017. 09:57

Kiki156

Jesmo, uzeli smo Pegperego u Bebenova, tamo su nam bila najjeftinija. Stigla su brzo ali su nam jos u ducanu, zamolili smo da nam ih malo pricuvaju dok rascistimo 😂 Pristali su i cak ce nam garanciju pisati do 1.9. posto cemo ih tada pokupiti. Jedva cekam da ih sastavimo! 😊

A jooj da sad sam se sjetila😊 stavljala si slikicu..ah toliko nas ima i svasta pisemo pa nije ni cudno da nam treba podsjetnik 😉 ajde super da vam ih cuvaju, lijepo od njih

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• sretna
    27. Kolovoz 2017. 10:36

Dena1009

Jutro!
    Evo kod nas oprao pljusak, malo je lakse.
    Robica je preslatka :)
    Bebushka pupica velika i lijepa 😊
    Sretna i ja sam u tvojim tjednima lunjala po svijetu 😃Al sad, 2tj pred termin sam odustala😏😏 Nadam se da ces ti ostat poletna do kraja 🙂
    El grijac za bocicegledala sam one sta se mogu koristiti i autu, da se spoje na usb ili upaljac, s obzirom na nasa putovanja cino mi se korisno. Jel netko probao takvo sto? Imate kakvu preporuku?

Sa prvim sam bila takva do.kraja, jos mi se ginic smijao kako bez problema "skacem" dolje sa stola 😂 tak da se nadam da cu i sada tako 😄

treca_sreca
    27. Kolovoz 2017. 10:53

violeta1

zavidim vama koje ste kao ds niste trudne, meni svaki dan neke tegobe a muz me zeza da kad se okrecem u krevetu treba mi 5 min s jedne na drugu stranu….

Potpis! Nije sretna da ti ne vjerujem samo sam eto ljubomorna. Al eti svakog je pririda drugacije stvorila....ja tako nosim, da ne mogu tj ne smijem nista....ko debil sve usporeno moram, da ne platim prijevremenim porodom. Al ajd...jos malo!
    Bebushka bas ti je lijeeepi trbuh i ne buh rekla velik jer moj je tako nekako a samo jedno je unutra. Kimbinacije za izlazak su ti preslatke...
    Sretna i kiki dobri ulovi (a zbilja nije lako za decka kjut naci! Bar u HR....ja sam komplet sve preko ebaya iz UK i USA narucivala jer tad nit c&a i h&m nije bilo u ST.....mozete zamislit koha tufa od ponude je TAD bila za decke bebe 😥kooooma! Zivio ebay i internet opcenito)

žena-majka-carica:)

violeta1
    27. Kolovoz 2017. 10:53

Bas gledam robicu na PatPat  dali je netko narucivao? Bas ima divnih kombinacija, to kod nas uopce nema 😕

• sretna
    27. Kolovoz 2017. 11:23

violeta1

Bas gledam robicu na PatPat dali je netko narucivao? Bas ima divnih kombinacija, to kod nas uopce nema 😕

Nisam  narucivala, ali stvarno imaju prekrasne stvari

barbs
    27. Kolovoz 2017. 11:42

Kiki, preslatko odjelce!! 
    Ni ja se bome ne mogu pohvaliti hodanjem .. Cim radim malo jace i vece aktivnosti, pojavljuju mi se menstrualni bolovi kao kod Kiki... Do nedavno sam se osjecala poletno i kao da sve zivo mogu a  sada me sve nome umara... Grozno...
    Sanjchi, aaaah drago mi je sto nisu veliki troskovi, ali i kad su nenadani je grozno..
    Vrijeme - znaci, uuuuzaaaasnooo je vruce... Kuma i ja smo sjedile u beach baru... Gledala sam s gustom more i bilo mi je krivo sto nisam uzela kupaci sa sobom... Poslije rucka idemo na more... Izgustirati se i iskupati... Jer ovo je grozno...
    Ona slika koju si stavila, Sanjchi, nas dosta opisuje ahahha Barem mene!! 
    Citam vas s moba malo po malo 

barbs
    27. Kolovoz 2017. 11:44

Sretna, fiiiiniiii shooping!!! Aaajmeeee, i ja sam gledala onaj bijeli kompletic s oblacicem npr za izlazak, ali je pufkasti materijal pa sam odustala jer bi mu bilo previse vruce..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.