Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Kolovoz 2017. 08:10

Jutro cure...
    Evo sto sam nasla, zanimljivo je..mozda i narucim onaj s Minnie😅
    http://www.njuskalo.hr/oprema-bebe-ostalo/jastuk-novorodence-3u1-oglas-20178997

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Kiki156
    25. Kolovoz 2017. 08:10

Prekrivac za dojenje. Ti bebu vidis kor otvor gore, a beba je zasticena od pogleda. Vidjela sam mame koje to koriste i super je stvar.

Kiki156
    25. Kolovoz 2017. 08:14

Sanjchi zgodni su ti jastuci! Ja isto jos nisam kupila a zelim to imati, jedino bi htjela neki kojem se skida navlaka a nigdje takve nisam nasla. Ovi se spigaku kad se peru... 
    Jel zna netko di ima takvih da se skida navlaka?

25. Kolovoz 2017. 08:16

Kiki trebalo bi im poslat mail pa pitat jel se te navlake skidaju? Ajde bas budem ja poslala pa vam javim😁

25. Kolovoz 2017. 08:20

Jutro cure, meni je seka posudila sterilizator, pa cu vidjet koje bocice idu.

Kleaiva, haha pa i padaju prek smeca 😂
    Danas sam se izlezavala u svojoj sobi i cujem svekra da spota zenu da se digne i skuha kavu jer je majstor dosao.
    Do sad sam ja kuhala, jucer u pol 7 ujutro kuhala rucak, prala sudje, prosetala pse, prije kontrole, a mama spava i tak svako jutro! 
    Necu radit zrtvu od sebe al nisam ni budala
    Eto, 'slatke muke' 😛

25. Kolovoz 2017. 08:24

Stara se jos hvali da ni jednom nije upalila masinu otkad sam doselila.
    Ma joooj, fakat nisu price za ovu temu i sama sebi sam zamorna zbog kuknjave, a to je samo dijelic onog sto napisem
    Bljlj
    Sory cure

25. Kolovoz 2017. 08:32

Yel tome sluzi ovaj forum, bar ja mislim..da se nekome pojadamo😁
    A sto dragi kaze, jeste razgovarali o tome da bi isli na stan?

• Bebushka
    25. Kolovoz 2017. 08:41

Kiki156

Hvala Marijana na objasnjenju, nisam znala da mogu prokuhati i te cjevcice jer nisu od cvrste plastike… a sto se tice octa opcenito za prokuhavanje hoce li on ostati na bocici ili sto vec prokuhavamo? Mozda glupo pitanje al cini mi se da bi se nakon octa trebalo isprati vodom? Ili ne treba ispirati?
    Uglavnom, uz ovu izdajalicu je prilozen i racun koji je ujedno i garancija i vidim da je cijena 250 kn, marka je medela pa mi se to i ne cini tako skupo pa mozda kupim i svoju da ne kompliciram sa sterilizacijom. Ova je isto elektricna.
    Dojenje u javnosti ja nemam problem ako mi se ne vide sise, to mi je malo neprimjereno. Al ima jedna super stvar za to,

Kiki ja mislim da ti dodje na isto jer i novu uzdajalicu bi na tvom mjestu prokuhala prije prvog koristenja...sumljam da je tvornica sterilna
    Yel, znam da je tesko, skoro pa protuprirodno za normalne zene, da kad vide neki posal po kuci ostanu lezat, al moras pocet vjezbat! Mozes ti to!
    Meni je npr bilo urnebesno kad sam strogo mirovala pa si tipa odem po hranu i nesto mi padne na pod...morala sam zatomit poriv da to podignem i pocistim i produzim u krevet, vrlo cudan osjecaj, al i to je car trudnoce 

Kiki156
    25. Kolovoz 2017. 08:49

Yel samo se ti izjadaj! 😘
    Sanjchi javi sto kazu, makar se meni cini da se ne skidaju, barem prema slici.
    Babuska u pravu si, treba i novo sterilizirati...samo valjda je stvar u glavi da znam da nije nitko prije mene koristio 😬

Kiki156
    25. Kolovoz 2017. 08:49

Bebuska sorry! 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.