Ja sam obavezno kod svakog presvlacenja mazala kremupogotovo jer je na pocetku kakao poslije svakog podoja. Nikad nije imao crvenu guzu,kad se zacrveni onda je vec kasno. I u bolnici su mazali kod svakog presvlacenja
Yel, samo.ti odmaraj, najvazniji ste ti i bebica,drugi neka se sami snadu
Yel...ti se uopce ne zamaraj..ak im pase tako nek im bude...ti moras misliti na sebe i bebu..bez daljnjeg oklijevanja..😊
Ma ni ja ne napravim krevet svaki dan, niti ribam.
Ali ne moze se zivjet u smecu.
Pogotovo tri odrasla konja koja pumpaju misice i zderu steroide da si lijeni sutu, pazi, prebacit na 20 m dalje da auto moze stat jer teta ne moze izac iz svoje garaze...dva puta je vec dosla srat da naprave park mjesto jer mi imamo tri auta, ona jedan, isto dvoriste.
Dogovorimo se da ce razbit osam stuba da se mogu nakacit police koje stoje u garazi da stvari, hranu stavimo gore. I nece nitko.
Izmisljaju da ce 'biti vibracije zbog lupanja' pa da ce hidrofor bit cudan
Ma joj
Marijana kao da mi citas misli, mi smo evo bas bili u baby centru, imaju sada 20% popusta za clanove. Uglavnom, gledala sam te posudice za mlijeko i sterilizatore i bas sam se pitala kako to funcionira i evo ti taman pises. 😊
Imam pitanje oko izdajalice, ja sam dobila od frendice rabljenu al ne znam kako da to steriliziram? Iskreno, malo mi je to gadljivo ali ako ima nacin da se dobro opere koristila bi tu, ako mi zatreba. Ima li netko iskustva? Ima one cjevcice i ne kuzim kako da njih operem?
Yel bas mi je zao sto su tako lijeni i sto moras to gledati, moj svekar i svekrva su isto takvi, nista im ne smeta i sve im je dobro, samo sto oni idu na posao i onda dodu doma i sve 4 u zrak. A vjerujem da bi i muz bio takav da ima drugu zenu i da nismo toliko povezani. Jer ja ne volim ljencine i osobe kojima je sve dobro, koji su godinama na istom mjestu. Drugacije sam odgojena, moji stalno nesta rade i aktivni su, takva sam i ja. Stalno nesta bi radila, mjenjala, borila se za bolje i tako. A muz od kad zivi pod mojim pravilima, shvatio je kako njegovi zive i zna komentirat kakvi su prljavi, cak i mami je srao za dvoriste puno puta. Eto samo na kapiji ulaznoj, koji svi koristimo, ako ja paucinu ne ometem nece nitko. Svekrva to uopce ne vidi iako sjedi na 2 metra od kapije u svom djelu dvorista i najmanje 4 puta dnevno otvara vrata. Al eto njoj js super kad je prljavo 😂
Kiki sve rastavis i prokuhas u destiliranoj vodi a moze i zlica alkoholnog octa da sve dezinficira. Sve osim onog el.dijela se moze sterilizirati. A ak imas sterilizator mozes i u njemu... cjevcice isto jer kroz njih ne ide mlijeko, one sluze samo za dovod vibracija u izdajalicu
Suncokretica…jesi ti spominjala da kad se uclanis u Babyland dobis 10% stalnog popusta i 5% za jos nesto, pa kao imas prvi put 15% na kupnju? Il tko je vec spominjao? Daj pls objasni kak je to bilo, nisam bas skuzila najbolje...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Cure vidim da pisete o mlijeku izdajanju i pohranjivanju. Izdojeno mlijeko mozete smrznut i tako moze ostat i do 6 mj. Kad ga odmrzavate tribate ga izvadit vani i pustit da se otopi a toplite ga tako da ga stavite u vrucu vodu i lagano podgrijavate. Nikad direkt na vatru u loncicu.
Umjesto tih avent malih spremnika mozete u ljekarni kupiti sterilne casice vece i u njih stavljati mlijeko.
Ja sa micicom sam tek nakon par miseci znala taj visak zamrzavati ali tada mi se vec kolicina izregulirala i u biti bilo je dosta samo za njen obrok tj nije bilo viskova pa nije da sam bas imala neke zalihe ali ovaj put definitivno taj period s viskovima cu se izdajat i zamrzavat jer lakse mi bacit nego kad mi zatriba cidit se na izdajalicu a nikako navuc kolicinu koja nam triba. Sa izdajalicom nikad ne moze izac onoliko mlika koliko ga beba moze povuc tako da kad budete izdajali nece ga bit "dovoljno" u onom periodu kad se vec bebine potrebe i proizvodnja usklade 😄
Sortiraj odgovore
Najstariji