Yel samo miruj sad sto vise, cim osjetis neku bol ili stezanje, lezi...odmaraj i uzivaj u najljepsem iscekivanju..drugi neka ti sve pomazu
Ja evo vec 2h krecem peglati, imam nesto robe i posteljinu za malog moram opeglat i naredit krevetic, a nikako da se uhvatim posla. Spavala popodne i sad sam sva bezveze. Muz otiso svirat, pa je prazno.
Svekrvi danas nije dobro, svekar ju s posla vozio na hitnu, neka slabost ju uhvatila, pa nema njih danas u dvoristu, svi su u kuci. Jedino cuke i baka je u dvoristu pa smo se druzili svi hehe
Yel nemoj se naprezat i sad odmaranje i miruj nek te tetose svi
Violeta ja se od jucer spremam peglat 😂
Hvala cure na savjetima
Bok cure!
Vratila sam se s hitne zbog bolova u trbuhu; isla sam na kontrolu ujutro, dio morala prehodat i opet sam svakih par metara stala jer sam osjecala pritisak dolje i bol u trbuhu.
Beba se okrenula i glavom je nisko u zdjelici, zatvorena sam, dobila mirovanje, magnezij, normabel (ista terapija). Beba ima 1,100 kg i sve je ok al opet pise krupna glava na nalazu.
U 32.tjednu kontrola na merkuru, po potrebi ranije ako krenu stezanja na 10 minuta, 7 minuta.
Dr je htio pregledat cerviks nekom spravom i spomenuo da je pregled neugodan tako da sam se usrala s oprostenjem kad sam vidjela spravu, pa je ipak manualno pregledao.
Nadovezem se na prijasnje postove kasnije, nisam stigla procitat.
Pozdrav svima ❤️
Jel ti rekao ista za cerviks? Vidim da smo u slicnoj situaciji,moje se nabio glavom dole i uz svo mirovanje osjetim jos uvijek lagani pritisak dole.
url=https://daisypath.com]
Maca, pise cerviks dug clanak prsta, zatvoren.
Nema tetosenja jer svi rade. A majstori rade.
Namjerno ne cistim nista, skuham rucak i pospremim krevet.
Sudje stoji, ves stoji, nitko niti da bi se sjetio ni iznjet smece.
Plus jos je bio dogovor sa tri muska iz kuce da se ocisti dio dvorista di je suta za dodatan parking, nista...
Dogovor je da se stuce stubiste i namontiraju stalaze, nista ni od toga. Hrana stoji na betonu skupa sam vrecama krcatim smeca.
Cekam da se i ves sakupi da grca po podu, da se ne moze prolazit...puca mi kifla vise
A 'dragi' samo nek proba pitat cistu majicu za posao...zamolim ga da napravi nesto i izmislja samo da ne napravi.
Oooooouuuuukejjjj
Violeta, sad smanji tempo da izdržite što duže 2 u 1. Ajme bliži se svima kraj, sad kad se sve zaredamo bit će veselih vijesti
Yel, odmaraj pa će sigurno popustiti. Meni zna nekada biti tako kad se malo preforsiram. A očito nosiš niže pa ti je pritisak dole. Držim fige da bude bolje!
Ima li tko iskustva s Penaten kozmetikom? Uzela sam danas njihove ultra sensitive vlažne maramice...
Sanjchi sorry bila sam u guzvi pa nisam stigla citat tu postove. Naravno, samo mi napisi mail pa ti proslijedim
Maca, pise cerviks dug clanak prsta, zatvoren.
Nema tetosenja jer svi rade. A majstori rade.
Namjerno ne cistim nista, skuham rucak i pospremim krevet.
Sudje stoji, ves stoji, nitko niti da bi se sjetio ni iznjet smece.
Plus jos je bio dogovor sa tri muska iz kuce da se ocisti dio dvorista di je suta za dodatan parking, nista…
Dogovor je da se stuce stubiste i namontiraju stalaze, nista ni od toga. Hrana stoji na betonu skupa sam vrecama krcatim smeca.
Cekam da se i ves sakupi da grca po podu, da se ne moze prolazit…puca mi kifla vise
A 'dragi' samo nek proba pitat cistu majicu za posao…zamolim ga da napravi nesto i izmislja samo da ne napravi.
Oooooouuuuukejjjj
samo polako i odmaraj sto vise!! glavno da je bebica ok!!!
vidjet ce oni kad im dodje do grla..ko ih sljivi..mozda im sad dodje iz dupeta u glavu tko radi sav posao po kuci!
I_me, ne shvacam kako tim ljudima nije u interesu bas nista.
Ne mogu to skopcat nikako.
Sortiraj odgovore
Najstariji