Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Kolovoz 2017. 20:40

Belle84

Sanjchi sorry bila sam u guzvi pa nisam stigla citat tu postove. Naravno, samo mi napisi mail pa ti proslijedim

modrosicsanja@gmail.com
    Hvala ti😘

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

24. Kolovoz 2017. 20:41

Yel....uzas...neznam sto drugo reci..mrzim ljude koji su lijeni sebi pocistit i neato napravit😑😑

Marijana12345
    24. Kolovoz 2017. 20:44

Dena nisi mi nista odgovorila za kremu koju planiras koristiti... 
    Luce izdojeno mlijeko moze stajati par sati izvan frizidera, a bebacu ga mozes dati tako sobne temp ili ugrijati do max 37 stupnjeva jer inace gubi nutritivne vrijednosti. Ista je stvar s grijanjem mlijeka iz frizidera. Znaci meni je muz kupio ove spremnike za izdojeno mlijeko (on je kupio sve sta je mogao kupiti dok sam ja u 5mj bila kod seke)

Marijana12345
    24. Kolovoz 2017. 20:53

Netko je pirao za parni sterilizator... ne znam kolko kosta mislim oko 500 ali nisam ziher. Ima na stranici od Baby centra

ELEKTRICNA IZDAJALICA kad vec ovoliko pisem, htjela sam vam reci da moja seka prodaje el.izdajalicu koristenu svega 3tj, nakon silnih peripetija s dojenjem doslovce se otcepila i sad se izdaja rucno tak da joj izdajalica vise nije potrebna (ja bih ju uzela medjutim meni je MM kupio i nju izmedju ostalih stvari sta je nakupovao za bebu). Ako je neka zainteresirana moze mi posalati mail na marijanahaler@gmail.com pa cu joj proslijedit sestrin kontakt.

I_me
    24. Kolovoz 2017. 20:59

Yel

I_me, ne shvacam kako tim ljudima nije u interesu bas nista.
    Ne mogu to skopcat nikako.

ne znam sta bi ti rekla...ista stvar sa muzevim starcima...dok im smece ne dodje do grla,tek onda reagiraju.. 
    pokusavali smo ( muz i ja) malo reagirat i zaprijetit i svasta al bez uspjeha.. to su jednostavno takvi ljudi.. oni su t
    ako navikli cijeli zivot.. mi ih ne mozemo promjenit ako se oni ne zele sami promjeniti...
    vjerovatno tako i tvoji ( svekrivi) razmisljaju...kod tebe psi na stolu a kod mojih macke..

24. Kolovoz 2017. 21:00

Marijana...a jel znas koliko seka trazi za nju? Mislim, da sad ne smetamo zeni samo da pitamo za cijenu😅

Marijana12345
    24. Kolovoz 2017. 21:01

Treca sreca evo nasla sam link
    https://www.babycenter.hr/avent-elektricni-parni-sterilizator-3u1-14809.html
    Dena nisam skuzila jesi sudokrem kupila u Hr ili ima i u Njem?!
    Jel vi cure planirate prilikom svakog presvlacenja mazati guzu ili samo kad je crveno? Patronazna je mojoj seki rekla da nema potrebe svaki put ako se beba doji... sta misle vec iskusne mame? Treca sreca?

Marijana12345
    24. Kolovoz 2017. 21:06

Sanjchi izdajalica je kupljena u Njemackoj i poslana mojoj seki, placena 110€. U Babycentru je 1100kn. Ona ju prodaje za 500kn

24. Kolovoz 2017. 21:07

Marijana

Sanjchi izdajalica je kupljena u Njemackoj i poslana mojoj seki, placena 110€. U Babycentru je 1100kn. Ona ju prodaje za 500kn

A znam da je preko 1000 kn...hvala! 😊

violeta1
    24. Kolovoz 2017. 21:11

Yel ja isto ne razumijem takve ljude, nisam preecista, ali volim da je uredno, pospremano i lijepo mirisno i sve na svom mjestu.
    Moj muz je eto u 5 godina braka, prekucer prvi put ribao kupatilo. Inace sve radi i nikad nisam trazila da riba, a sad je sam rekao da od sad on cisti a na meni je samo da kontroliram dali je dobro.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.