Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    24. Kolovoz 2017. 15:53

Treca sreca i ja bih voljela jos makar 2 tjedna izdrzati, iako ako bas mora van, neka ide, samo da bude svw u redu. Moja seka je isla na carski s prvom curom, sjedila je i nije se htjela okreniti, i vidjela ju je tek drugi dan, a drugu curu je prenjela 10 dana i prirodno je rodila.

violeta1
    24. Kolovoz 2017. 15:56

A uputnice za porod, kod nas se to oduvijek daje jer se ne prijavljujes u bolnicu prije, kad te uhvate trudovi, uputnica, trudnicka knjizica i torba i pici u bolnicu. 😊

• Dena1009
    24. Kolovoz 2017. 16:08

Sesirici za dojenje ja sam svoje opkuhala, osusila na zraku i sad imaju  tragove od vode, postoji nesta da se to ocisti ili?

url=https://lilypie.com]

barbs
    24. Kolovoz 2017. 16:20

Treca sreca, nismo jos kupili... Muz je rekao da mu je netko preporucio da idemo na jos jedno mjesto pogledati... A inace, Whirpooleova koju smo gledali je bila za nekih 500kn skuplja ali 7kg... Nasli smo neku od Candya isto 7kg, ali na netu dodje 2400kn... Uzivo 300kn vise... Vidjet cemo. ma Mila i ti cete izgurati jos 2u1.  A ja nisam nigdje procitala za CR da ne rade na zahtjev do 39.tj..
    Violeta, HAHHAHAHAHHAHAHJAJAJA... Sveki ti gleda u pipi??? Ahahahahahahhahahahaa
    Dena, a vidis... Uputnica za porod - moja sveki je rekla da je i ona morala imati... Ne znam dali pred 31g ili 25g..
    Sanjchi, jesu popravili stetu??? 
    Vidiiim, ima puuuunooo rodjendana slijedeci mjesec..

barbs
    24. Kolovoz 2017. 16:21

Dena, na koliko si ih prokuhala?? 

violeta1
    24. Kolovoz 2017. 16:32

barbs

Treca sreca, nismo jos kupili… Muz je rekao da mu je netko preporucio da idemo na jos jedno mjesto pogledati… A inace, Whirpooleova koju smo gledali je bila za nekih 500kn skuplja ali 7kg… Nasli smo neku od Candya isto 7kg, ali na netu dodje 2400kn… Uzivo 300kn vise… Vidjet cemo.ma Mila i ti cete izgurati jos 2u1.A ja nisam nigdje procitala za CR da ne rade na zahtjev do 39.tj..
    Violeta, HAHHAHAHAHHAHAHJAJAJA…Sveki ti gleda u pipi??? Ahahahahahahhahahahaa
    Dena, a vidis… Uputnica za porod - moja sveki je rekla da je i ona morala imati… Ne znam dali pred 31g ili 25g..
    Sanjchi, jesu popravili stetu???
    Vidiiim, ima puuuunooo rodjendana slijedeci mjesec..

Pa ono glup komentar od nje, kako ona moze znat da sam ja otvorena... Bozeee 🤣🤣🤣🤣 
    To je cisto ono da nesto kazem i budem KAOOO pametna 😂😂

barbs
    24. Kolovoz 2017. 16:35

Violeta, no comment.. Bas se mora pravit pametna 

babylove28
    24. Kolovoz 2017. 16:38

Dena1009

Sesirici za dojenje ja sam svoje opkuhala, osusila na zraku i sad imaju tragove od vode, postoji nesta da se to ocisti ili?

Takvi su i moji,i bocice su izgubile onaj lijepi sjaj.Izgleda kao da sam sve sprzila😑

Belle84
    24. Kolovoz 2017. 16:39

Sanjchi ovo mi je danas doslo od Babylanda. Ne znam koja te kolica tocno zanimaju al evo ova su sad na akciji

24. Kolovoz 2017. 17:07

Belle hvala ti!! Jel mi mozes prosljedit taj mail sto si dobila od njih? Da ti napisem svoj mail...bebetto vulcano me zanimaju...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.