Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    24. Kolovoz 2017. 14:58

Slažem se, Sanjchi

treca_sreca
    24. Kolovoz 2017. 15:00

Violeta, tako je i meni rekao - vidimo se za 10dana AKO se vidimo....a volila bih i ja (i on) da se vidimo....bolje za bebu da je što dulje u trbuhu. Mada kilažom već ima dovoljno. Ali imunitet i moždane funckije se sad usavršavaju, pa ako mogu birat radije bih da je bar još neko vrime unutra. Iza 38tt može van ako baš hoće.
    Mada sad sam čitala za CARSKI - ako je hitni carski (znači uhvate me trudovi i pičim na hitnu, i onda idem na nezakazani CR) onda daju opću anesteziju (nema biranja) a ako imaš dogovoreni CR možeš birat ili spinalnu ili opću. A po onom šta sam iščitala danas po webu o iskustvima, ja bih ipak spinalnu. Teško bi mi palo da ne vidim bebu odmah, sjećam se i dandanas tih trenutaka s njima dvojicom i ne bih voljela to "propustit" ni s njom...
    ...a kako mi je netko od vas rekao da CR ne ugovaraju prije 39tt, znači da bih ja trebala sad se nekako bolesno primirit da izguram sve do 39tt 2u1 da bih mogla dobit spinalnu.
    Baš ću pitat dr na next pregledu (nadam se da ću ga dočekat) za 4dana.

žena-majka-carica:)

dzenny
    24. Kolovoz 2017. 15:00

I_me,jojj mene cijelu trudnocu zezaju da je novogodisnje,kazu tatica i mamma malo popili pa se opustili.. aa termin minje tacno 9 mjeseci poslije nove godine.. (30.09😂)

luce <3
    24. Kolovoz 2017. 15:01

Al stvarno ono uputnica za porod, pa ko je tu lud?? Al dobro kakva nam je drzava dobro ne tribamo i uputnicu za infarkt... 

treca_sreca
    24. Kolovoz 2017. 15:03

barbs

Kao što sam napisala, meni je bilo muka što smo 2x po 20 min išli gledati mašinu

e, jeste ju kupili?
    gledam jutros u Lesnina katalogu 33% snizeno s 2700kn početnih....baš onak whirpool model koji se odgore puni....5ipol kg. Sasvim dovoljno za malu tročlanu familiju, sjetila sam te se odmah

treca_sreca
    24. Kolovoz 2017. 15:05

dzenny

I_me,jojj mene cijelu trudnocu zezaju da je novogodisnje,kazu tatica i mamma malo popili pa se opustili.. aa termin minje tacno 9 mjeseci poslije nove godine.. (30.09😂)

naše je bilo novogodišnje.....ZM sredinom prosinca al smo ju "napravili" sredinom ciklusa, baš tak negdje oko stare godine
    ne znam samo točno gdje - u starom stanu, ili ovom novom. Jer smo tih par dana taman bili na dvi adrese - finiširali selidbu iz podstanarstva u svoj stan

dzenny
    24. Kolovoz 2017. 15:10

Treca_sreca,ja mislim da moje ipak nije bilo bas novogodisnje.. jer mi smo se preselili pocetkom decembra,i onda za moj rodjendan (19.12) smo odlucili da cemo raditi na bebi.. i onda sam dobila mjesecnicu 25.12.. pa onda ja mislim slijedece plodne dane da sam uhvatila "pticu za rep" 😍😍

24. Kolovoz 2017. 15:26

Joj Barbs kad bi mogla bilo bi dobro😌
    A mi smo to odradili krajem 1. mj...jer zadnja M je pocela 17.1. 

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

violeta1
    24. Kolovoz 2017. 15:48

Sanjchi ajmee koje komplikacije, joooj ne volim te radove grrr...
    I_me jebes svekrvu i njen rodendan 😂😂😂 neka beba ide van kada hoce ☺🌝 
    Moja svekrva kad joj muz rekao sta je bilo na pregledu, ona je komentirala: Pa znala sam ja to, vidim ja po njoj. A ja ono wtf, vidis mi pi pi dole da se otvaram 😁😁😂😂😂 nisam ni znala da imam ginekologa u kuci ahahahahaha
    Moj rodendan je 4.9. I bas bi bilo fora da se rodi tad, a i da se rodi sutra neka, neka ide van kad on hoce 😊😊
    Dzenny pa da kad vidis da nesta nije to to, bolje traziti dalje. Ja sam mislila da je malo bolji raspored u ovoj kuci, ali mi bi to skoro sve izmjenili, tako da cemo razmislit, stavit sve na papir i polako. Sad mi iskreno to uopce nije u glavi, sad zelim sve sredit doma i cekat bebaca 😊😊
    Kupili smo danas zavjese nove i korpu za ves od bebaca. 
    Sesirice necu kupovati, ak primjetim da mi nesta nije u redu, seka je na 10min od bolnice pa lako donese, a necu uzimat isto nista za pupak dok mi u bolnici ne kazu sta i kako treba. 
    Jedino moramo jos uzet toplomjer za vodu, ovo sve je spremno. 

• Dena1009
    24. Kolovoz 2017. 15:53

I me ima da 19. stisnes noge 😉😄
    Uputnica nemam pojma dal toga ima kod nas, prijavila sam se u rodiliste vec prije mjesec dana, a uputnicu nisam jos no sad dobila. 
    Treca sreca ovdje se potpune vise ni ne daju, za  CR samo spinalna, osim u nekim izvanrednim slucajevima mozda
    Termin ja stalno govorim da poceka jos bar tj dana da se rodi u 9mj, vise volim 9. od 8. 😅
    A eto, 1.9. prijatelji i sestra imaju godisnjicu braka, 2.9. sogor ima rođendan, a kuma ( sta ce bebacu bit krsna) se zeni , 4.9. ista kuma ima rođendan, a 10.9. je nasa godisnjica pa nek bira, ovo zadnje bi nam se super poklopilo i muz je siguran da ce na termin ☺

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.