Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    24. Kolovoz 2017. 14:20

Sto se kuce tice, ponekad je najbolje ne zalijetati se.. pogotovo ako od oka vidis da ce trebati puno investirati... Naici ce kad tad nesto, Dzenny... 
    Nasi su frendovi gledali neki sta... I bio je jako skup, al 90% opremljen... Potpuno novo sve unutra.. samo kuhinju si je zenska uzela... I na kraju je snizila cijelu i kupili su ga.... 

barbs
    24. Kolovoz 2017. 14:21

Ja svom muzu detaljno objasnim kako me boli, pa cak i onako POSTENO detaljno kako imam filing da ce mi se sve rasporiti dolje i da ce beba saaaaamo izletjeti!! Ahahahahahahahhahahha

dzenny
    24. Kolovoz 2017. 14:22

Barbs,velika mogucnost je da prenesemo.. prine nego smo saznali da je cura,svi su mi kao govorili da nosim djecaka i to 100% (babske price)..
    Sad mi svi govore da cu ja prije roditi,jer mi je stomak dosta nisko.. (znaci,opet bi moglo biti suprotno) 😂😂

• sretna
    24. Kolovoz 2017. 14:23

Ja ako prenesem 6 dana, rodit cu na SVOJ rodendan 😄 ali sumnjam da cu tolko prenest 😂

I_me
    24. Kolovoz 2017. 14:24

svekriva: 19.9.
    muz:23.9.
    svekriv: 29.9. 

pa nek si biram!!! 
    ja kazem 15. ili 16. 9. ( jer se kao curice ranije radjaju )

dzenny
    24. Kolovoz 2017. 14:24

Barbs,ma nama se i ne zuri.. itak se ne bi u sred zime sa malom bebom selila,definitivno.. neka nadjemo nesto do ljeta i bit ce super.. 😉

dzenny
    24. Kolovoz 2017. 14:25

I_me,a kad je termin?? (Da sad ne trazim popis))

I_me
    24. Kolovoz 2017. 14:26

dzenny

I_me,a kad je termin?? (Da sad ne trazim popis))

20.9. 

I_me
    24. Kolovoz 2017. 14:27

sretna

Ja ako prenesem 6 dana, rodit cu na SVOJ rodendan 😄 ali sumnjam da cu tolko prenest 😂

to bi bilo fora 

I_me
    24. Kolovoz 2017. 14:28

I_me

sretna

to bi bilo fora

dobila bi najbolji rodjendanski poklon ikad 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.