Sto se kuce tice, ponekad je najbolje ne zalijetati se.. pogotovo ako od oka vidis da ce trebati puno investirati... Naici ce kad tad nesto, Dzenny...
Nasi su frendovi gledali neki sta... I bio je jako skup, al 90% opremljen... Potpuno novo sve unutra.. samo kuhinju si je zenska uzela... I na kraju je snizila cijelu i kupili su ga....
Ja svom muzu detaljno objasnim kako me boli, pa cak i onako POSTENO detaljno kako imam filing da ce mi se sve rasporiti dolje i da ce beba saaaaamo izletjeti!! Ahahahahahahahhahahha
Barbs,velika mogucnost je da prenesemo.. prine nego smo saznali da je cura,svi su mi kao govorili da nosim djecaka i to 100% (babske price)..
Sad mi svi govore da cu ja prije roditi,jer mi je stomak dosta nisko.. (znaci,opet bi moglo biti suprotno) 😂😂
Ja ako prenesem 6 dana, rodit cu na SVOJ rodendan 😄 ali sumnjam da cu tolko prenest 😂
svekriva: 19.9.
muz:23.9.
svekriv: 29.9.
pa nek si biram!!!
ja kazem 15. ili 16. 9. ( jer se kao curice ranije radjaju )
Barbs,ma nama se i ne zuri.. itak se ne bi u sred zime sa malom bebom selila,definitivno.. neka nadjemo nesto do ljeta i bit ce super.. 😉
Ja ako prenesem 6 dana, rodit cu na SVOJ rodendan 😄 ali sumnjam da cu tolko prenest 😂
to bi bilo fora
to bi bilo fora
dobila bi najbolji rodjendanski poklon ikad
Sortiraj odgovore
Najstariji