Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Kolovoz 2017. 13:59

A svakako trebate stavit troskove na papir! Ako odlucite to rusat i preuredit po sebi, dobra stvar je sto necete zivjet u kuci za vrijeme radova😅
    Barbs, pa da..bar netko "poznat" da ima😊

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    24. Kolovoz 2017. 13:59

Violeta, kojiii sooook?!!!  Onda neka slusa tetu  aaaaliii pazi na sebe sada... Sada jos vise drugi oko tebe moraju raditi!!! 

barbs
    24. Kolovoz 2017. 14:01

Ma jako je glup raspored!!  Trebate, Violeta, sve staviti na papir, kako je Sanjchi rekla, i dobro razmisliti a sada se time ne zamaraj jer je beba na putuuuu!!! 
    A tvoj doktor.. hahaha sto reci  Bolje da nije nista komentirao ... Koliko si ono u plusu???

I_me
    24. Kolovoz 2017. 14:07

pa da barbs i sanjchi.. sta bi nam falilo da budemo u isto vrijeme u rodilistu sa nekim poznatim..
    jer ( bar ja) ja ovdje vise kukam nego nekim frendicama i muzu... mislim da barbs zna vise o mojoj trudnoci nego muz!! 

• sretna
    24. Kolovoz 2017. 14:08

violeta1

Evo i mi dosli napokon doma, bili na pregledu pa jos u kupnji, pa isli kucu gledat, krepala sam ufff…
    Uglavnom, sestra mi je rekla kako sam svagdje dobila i bas sam se okruzila a doktor mi je rekao kako je normalno da sad bujam. Zatim mi je uzeo bris za neku bakteriju i iduci tjedan ce doc nalaz. Maleni je 2i800kg iako on kaze da misli da je i veci. Ali OTVORENA SAM za prst i pol i reko je da mogu svaki dan rodit 😁😁 I dobila sam uputnicu za porod. I narucio me za 2 tjedna 8.9. Na pregled i reko je on bi volio da makar jos 2 tjedna izdrzim, ali ako i ssd krene porod da se ne bojim da je sve s bebom u redu. Isla sam na ctg i tajo je cijelo vrijeme bio s nama, mali je bio bas nemiran i poceo je stucat, pa smo se smijali ko blesavi. Sestra me pohvalila jer nosim potkusulju i na ovu vrucinu, kaze da tako se ponasaju odgovorne majke i stite svoju bebu i cuvaju. A muzu kad sam rekla da sam otvorena i da je moguce svaki dan da krene on se puko smijat i onda onak ajmee vecc.. uf malo sam i ja ostala paf, pa sad sve moram rijesit doma jer tko zna ak me uhvati ranije.

Ne mora biti, ja sam s L bila tolko otvorena od 35 tt i na kraju sam prenjela 😄

dzenny
    24. Kolovoz 2017. 14:09

Barbs,ja stvarno nezz sta ti cekas.. jos ja i ti uvijek pilimo da cemo se poroditi prije termina.. (ups,ni ja jos dijecije robice nisam pocela prati😟) 
    Violeta,moja teta (inace,ona najdrazza) jer rekla mojoj Alari da se mora roditi 18.09 jer ona ima tad rodjendan.. ufff,ti nekih zelja 😍
    Juce smo i mi isli gledat neku kucu,samo nije to ono sto si ti ocekivao za te pare (kao sto kazes,tu je jos puuuuno posla),pa mislim da cemo ipak dalje traziti.. 😉

I_me
    24. Kolovoz 2017. 14:13

ja se samo nadam da necu rodit 19.9. tad mi svekriva ima rodjendan... bit ce nabijanja na nos i podjebavanja cijeli zivot 

barbs
    24. Kolovoz 2017. 14:17

I me, ma super bi nam bilo!!  ahahahahahahahahhahahahaaa eeeee to me podsjetilo na sestru kad je prvo rodila... Prenijela ga je 18 dana  GROZNOOO... I rekla je: samo ne na rodjendan od bivseg muza(tata djeteta)... IZNENADJENJEEEEEEEE.... Rodjen je na isti datum kad o otac... Zahahahs
    Dzenny, mi kukamo kako cemo sigurno ranije, pa kako Sretna kaze-prenijet cemo!!
    Sviiii imaju neke zeljeeee!! Svi neki loto s nama igraju!!! 
    Moja kuma se meni smije radu svega.... I rekla sam joj: neeekaaa nekaaaa, doci ces i ti na moje, pa tko se zadnji smije, najsladje se smije!!!!! 

24. Kolovoz 2017. 14:18

I me...vi svakako znate vise o trudnoci nego moj dragi..bar o onim psihickim djelovima..i cudnim stanjima i osjecajima s pi-pi😂😂😂😂😂
    A kod mene nema opasnosti da rodim tak na neciji rodendan (osim moje starije seke...al to nije strasno😁)

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

dzenny
    24. Kolovoz 2017. 14:19

I_me,koja ironija,ufff.. moja je imala sada 19.08,znaci kod nas ne postoji taj rizik.. jedino svekar ima 16.10 rodjendan,ali ja do tada itak se moram poroditi,nema sanse da me ostave do 16-og.. 😂😂
    Nadajmo se da bebač nece bas na taj dan.. 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.