I me hahahhaa...svekriv😂😂
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
I_me,a kad je termin?? (Da sad ne trazim popis))
20.9.
Jojj,i_me trebala si pricekat malo kad si radila na bebi,da baas ne bude tako velika mogucnost da rodis na svekrivin rodjendan 😂😂 ali doci ce ona prije,jedna sad je rodila curicu i rodila je 10 dana prije,tak da navijam i ti da rodis prije 19-og.. 😉
Sretna,moja druga teta je rodila na svoj rodjendan 09.10.. zaista je ti najljepsi poklon..😍
Postavljaju nam podest za stepenice.....i naravno da ne moze sve proc u redu😑😑 pogodili su struju...pobjegla im je busilica...e place mi se😭😭😭😭😭
Sanjchi, pobjegniii !!!!
Dzenny, svakako imate jos vremena.
Sretna, pa to bi bilo duuuuplooo slavlje!!
I me, SVEKRIV A veselo je i tebi booomeeee
Mala od sestricne:3.9., mama 16.9.,zrman od mame 21. Ili 22.9., decko od kume 25.9., mali od sestricne 27.9. godisnjica od sestre i muza 12.9. godisnjica od frendova 15.9. Ili koji dan razlike... Bas se ne sjecam!! Kad je veca fimilija je normalno da se poklope datumi... Eto moja nona od unuk od susjede i moj svekriv (
) na isti datum... 25.10. moj bratic i necak 9.10.
a koliko znam…na porod mozes doci i bez uputnice…ne znam sto toliko drame oko toga
zar postoji "uputnica za porod"?? ja takvo nešto nisam nikad dočekala
sanjchi - popis za bolnicu.....ne vidim šeširiće za dojenje. Ako ti beba napravi rane prvih dan-dva, posli ti je kasno...to treba odmah u bolnici imat
a kreme za guzu i komprese za pupak ne triba nosit (osim ako je baš neko socijalno rodilište) jer to oni sve tamo imaju. Samo kad dođeš doma,
žena-majka-carica:)
Sanjchi, pobjegniii !!!!
Dzenny, svakako imate jos vremena.
Sretna, pa to bi bilo duuuuplooo slavlje!!
I me, SVEKRIVA veselo je i tebi booomeeee
Mala od sestricne:3.9., mama 16.9.,zrman od mame 21. Ili 22.9., decko od kume 25.9., mali od sestricne 27.9. godisnjica od sestre i muza 12.9. godisnjica od frendova 15.9.Ili koji dan razlike… Bas se ne sjecam!! Kad je veca fimilija je normalno da se poklope datumi… Eto moja nona od unuk od susjede i moj svekriv (
) na isti datum… 25.10. moj bratic i necak 9.10.
svi su bili aktivni oko bozica i nove godine!!! ovi sto imaju rodjendane u 9 mj ,jel?
ja i sestra smo rodjene u 11 mj pa se zezamo da su starci bili aktivni oko valentinova
Barbs najradije bi😫😫
E Treca sreca, tnx...napisala sam na popis za kupnju al tu sam zaboravila stavit😀
Treca sreca, mislim da je I me na to pomislila, kao i ja Odnosno, što s onima koji puuuno prije termina rode?!
Vidim, novi stikeri!
Slatko!
I ti uskoro imaš pregled, je l' da?
Komprese i krema - meni piše na popisu da to trebamo donijeti... E sada, ako će koristiti naše ili njihovo, ne znam... Ali mislim da se naše rodilište još uvijek vodi pod SOCIJALNO
Komprese i krema - meni piše na popisu da to trebamo donijeti…E sada, ako će koristiti naše ili njihovo, ne znam… Ali mislim da se naše rodilište još uvijek vodi pod SOCIJALNO
Nek se nade pa ak i nece koristit nema veze
I me čini mi se da jeste!
evo još jedan primijer: najstarija sestra 19.3., tata 20.3., druga sestra 29.3.
pokojni pranono 17.3. i unuk od noninog brata negdje u 3. mjesecu
Ali ok, kao što sam rekla... kod velike familije, kod puno prijatelja - ništa čudno da se ubode slično razdoblje
Sanjchi, što čekaš?! U auto i bjeeeežiii!!! Ja se tebi i ostalim curama koje imaju radove u stanu divim... Kao što sam napisala, meni je bilo muka što smo 2x po 20 min išli gledati mašinu
Sortiraj odgovore
Najstariji