Ivana nema na cemu😘
Sretna, super za 2/2 😁
Barbs….ak se ne varam ti si htjela kunert lavado??
https://babyland.hr/proizvod/djecja-kolica-kunert-lavado-3u1-crna-rama-boja-06/
Na akciji su sad...zanemari boju, na ta sam kliknula..heh...samo nemogu nigdje nac kako se sklapaju? Nema u videu..a ni na netu😳 a lijepa su mi...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sretna ili netko....moze pls konkretni link za sterilizator?
Ja sam prvom dudice i bocice kuhala u loncu vode. I za drugoga izdajalicu kad bih koristila.
A taj parni me zanima.....par sto kn dodje ili?
žena-majka-carica:)
Sretna ili netko….moze pls konkretni link za sterilizator?
Ja sam prvom dudice i bocice kuhala u loncu vode. I za drugoga izdajalicu kad bih koristila.
A taj parni me zanima…..par sto kn dodje ili?
Joj ne znam kolko dode, al znam da ne pasu sve bocice u sve sterilizatore, svatko ima svoj, chicco, avent, tommee tippee, nuk...mi smo koristili TT bocice,a sterilizator je chicco, samo smo maknuli jednu plastiku unutra i bocice su stale, ta plastika je kao bila jos jedan "kat" u sterilizatoru
A sta kazete je li se ovo isplati
https://bazzar.hr/bocice/closer-to-nature-potpuni-set-za-hranjenje-oglas-943229
A sta kazete je li se ovo isplati
https://bazzar.hr/bocice/closer-to-nature-potpuni-set-za-hranjenje-oglas-943229
Po meni je to previse bocica. Mi smo s malim imali jednu tu najmanju flasicu koju smo dobili sa izdajalicom i 2 od 260 ml kad je bio veci. Ove loside za pohranjivanje mlijeka nisam koristila isto kao ni grijac bocica. Sterilizator je super stvar
ja sam skorpion! muz vaga...ako dobijem jos jednu vagu kuci luda cu biti ..
ja bila sad na ctg-u..koji cu sutra vjerovatno ponoviti...kucaji srca super al se ema nije htjela micat.. iako sam pojela sladoled i prosetala prije ctg da ju razbudim..tek kad mi je sestra dala 2 bombona onda se je kao nesto malo pomakla.. zeza mamu
i sestra mi je rekla da se nije okrenula i da to sutra napomenem dokt da pregleda na pregledu.
vagala sam se..na +11kg sam. dobila kg u tj dana. i pitala sam za tnjenje i bol u saci. kaze da je to sad sve normalno u trudnoci..oticemo svi i ne zeli davati nikakve prognoze da bi to mogao biti sindrom karpalnog tunela jer se sve to moze povuci kad rodim.ako mi se nastavi i poslije poroda e onda tek mozemo dalje razgovarat i slat me na pretrage.
Luce i ja mislim da je to puno bocica, ja sam uzela 2 samo.
I_me cura je bila mirna 😊😊 bitno da je sve u redu. Moj mali je bas bio nemiran na ctgu i jos je i stucao
Imam jos jedno pitanje, sta ste radile s izdojenim mlikom? Jeste ga bacale, spremale u frizider, zamrzivac i ako jeste kako ste ga posli ugrijale?
Imam jos jedno pitanje, sta ste radile s izdojenim mlikom? Jeste ga bacale, spremale u frizider, zamrzivac i ako jeste kako ste ga posli ugrijale?
Ja bi izdajala.samo ako bi negdje isla pa da mali ima za jest.dok se ne vratim
Bok cure!
Vratila sam se s hitne zbog bolova u trbuhu; isla sam na kontrolu ujutro, dio morala prehodat i opet sam svakih par metara stala jer sam osjecala pritisak dolje i bol u trbuhu.
Beba se okrenula i glavom je nisko u zdjelici, zatvorena sam, dobila mirovanje, magnezij, normabel (ista terapija). Beba ima 1,100 kg i sve je ok al opet pise krupna glava na nalazu.
U 32.tjednu kontrola na merkuru, po potrebi ranije ako krenu stezanja na 10 minuta, 7 minuta.
Dr je htio pregledat cerviks nekom spravom i spomenuo da je pregled neugodan tako da sam se usrala s oprostenjem kad sam vidjela spravu, pa je ipak manualno pregledao.
Nadovezem se na prijasnje postove kasnije, nisam stigla procitat.
Pozdrav svima ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji