Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Kolovoz 2017. 18:17

Ivana nema na cemu😘
    Sretna, super za 2/2 😁
    Barbs….ak se ne varam ti si htjela kunert lavado?? 
    https://babyland.hr/proizvod/djecja-kolica-kunert-lavado-3u1-crna-rama-boja-06/
    Na akciji su sad...zanemari boju, na ta sam kliknula..heh...samo nemogu nigdje nac kako se sklapaju? Nema u videu..a ni na netu😳 a lijepa su mi...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

treca_sreca
    24. Kolovoz 2017. 18:22

Sretna ili netko....moze pls konkretni link za sterilizator?
    Ja sam prvom dudice i bocice kuhala u loncu vode. I za drugoga izdajalicu kad bih koristila.
    A taj parni me zanima.....par sto kn dodje ili?

žena-majka-carica:)

• sretna
    24. Kolovoz 2017. 18:32

treca_sreca

Sretna ili netko….moze pls konkretni link za sterilizator?
    Ja sam prvom dudice i bocice kuhala u loncu vode. I za drugoga izdajalicu kad bih koristila.
    A taj parni me zanima…..par sto kn dodje ili?

Joj ne znam kolko dode, al znam da ne pasu sve bocice u sve sterilizatore, svatko ima svoj, chicco, avent, tommee tippee, nuk...mi smo koristili TT bocice,a sterilizator je chicco, samo smo maknuli jednu plastiku unutra i bocice su stale, ta plastika je kao bila jos jedan "kat" u sterilizatoru

luce <3
    24. Kolovoz 2017. 18:34

A sta kazete je li se ovo isplati 
    https://bazzar.hr/bocice/closer-to-nature-potpuni-set-za-hranjenje-oglas-943229

• sretna
    24. Kolovoz 2017. 18:43

luce <3

A sta kazete je li se ovo isplati
    https://bazzar.hr/bocice/closer-to-nature-potpuni-set-za-hranjenje-oglas-943229

Po meni je to previse bocica. Mi smo s malim imali jednu tu najmanju flasicu koju smo dobili sa izdajalicom i 2 od 260 ml kad je bio veci. Ove loside za pohranjivanje mlijeka nisam koristila isto kao ni grijac bocica. Sterilizator je super stvar

I_me
    24. Kolovoz 2017. 19:02

ja sam skorpion! muz vaga...ako dobijem jos jednu vagu kuci luda cu biti ..
    ja bila sad na ctg-u..koji cu sutra vjerovatno ponoviti...kucaji srca super al se ema nije htjela micat.. iako sam pojela sladoled i prosetala prije ctg da ju razbudim..tek kad mi je sestra dala 2 bombona onda se je kao nesto malo pomakla.. zeza mamu 
    i sestra mi je rekla da se nije okrenula i da to sutra napomenem dokt da pregleda na pregledu.
    vagala sam se..na +11kg sam. dobila kg u tj dana. i pitala sam za tnjenje i bol u saci. kaze da je to sad sve normalno u trudnoci..oticemo svi i ne zeli davati nikakve prognoze da bi to mogao biti sindrom karpalnog tunela jer se sve to moze povuci kad rodim.ako mi se nastavi i poslije poroda e onda tek mozemo dalje razgovarat i slat me na pretrage.

violeta1
    24. Kolovoz 2017. 19:07

Luce i ja mislim da je to puno bocica, ja sam uzela 2 samo. 
    I_me cura je bila mirna 😊😊 bitno da je sve u redu. Moj mali je bas bio nemiran na ctgu i jos je i stucao 

luce <3
    24. Kolovoz 2017. 19:30

Imam jos jedno pitanje, sta ste radile s izdojenim mlikom? Jeste ga bacale, spremale u frizider, zamrzivac i ako jeste kako ste ga posli ugrijale? 

• sretna
    24. Kolovoz 2017. 19:37

luce <3

Imam jos jedno pitanje, sta ste radile s izdojenim mlikom? Jeste ga bacale, spremale u frizider, zamrzivac i ako jeste kako ste ga posli ugrijale?

Ja bi izdajala.samo ako bi negdje isla pa da mali ima za jest.dok se ne vratim

24. Kolovoz 2017. 19:44

Bok cure!
    Vratila sam se s hitne zbog bolova u trbuhu; isla sam na kontrolu ujutro, dio morala prehodat i opet sam svakih par metara stala jer sam osjecala pritisak dolje i bol u trbuhu.
    Beba se okrenula i glavom je nisko u zdjelici, zatvorena sam, dobila mirovanje, magnezij, normabel (ista terapija). Beba ima 1,100 kg i sve je ok al opet pise krupna glava na nalazu.
    U 32.tjednu kontrola na merkuru, po potrebi ranije ako krenu stezanja na 10 minuta, 7 minuta.
    Dr je htio pregledat cerviks nekom spravom i spomenuo da je pregled neugodan tako da sam se usrala s oprostenjem kad sam vidjela spravu, pa je ipak manualno pregledao.
    Nadovezem se na prijasnje postove kasnije, nisam stigla procitat.
    Pozdrav svima ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.