I me, ahaaa, ja sam mislila to ujutro! Ma i ja sam ostala PAF... Jer kao, uputnica za porod da donesem 13.9. a termin mi 27.9. Mada mi eto, nije jasno kako to da mi nije dao odmah jučer ako više ne moram ići kod njega...
Barbs sampon za kad idem van, da ne idem masne kose! Ono mini mini pakiranje…
E da, idem odma dodat komprese i kremu
Kužim! Vidiš, nisam o tome razmišljala... Možda i ja kupim za svaki slučaj
A slatki je onaj prizor da... Baš slatki! Baš te sve raznježi!
Mada sam ja skoro počela plakati jer su bile danas sestre čangrizave iz te ambulante
Barbs...mozda ti se omaklo u moru komentara...kraj Ivaneivice stavi KB Sisak..napisala ti je vec to al vjv nisi primjetila😁
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Uffff, ma tko će više popamtiti, Sanjchi! Ponekad si screenshotam na mobitelu, pa imam, ali zaboravim... ili ne vidim, kako si i sama napisala
Barbs sampon za kad idem van, da ne idem masne kose! Ono mini mini pakiranje…
E da, idem odma dodat komprese i kremu
Kužim!Vidiš, nisam o tome razmišljala… Možda i ja kupim za svaki slučaj
A slatki je onaj prizor da…Baš slatki! Baš te sve raznježi!
Mada sam ja skoro počela plakati jer su bile danas sestre čangrizave iz te ambulante
A meni je to prvo palo napamet, jer ne zelim na slikama imat masnu kosu😂😂😂😂
Ah te sestre....😌
Uffff, ma tko će više popamtiti, Sanjchi!Ponekad si screenshotam na mobitelu, pa imam, ali zaboravim… ili ne vidim, kako si i sama napisala
A ma nije bed...ja kad citam komentare zabiravim tko je sto napiso a kamoli da bi to pamtila😂😂😂 ovo sam zapamtila jer se veselim sto ce bar netko od vas bit samnom (tj. postoji mogucnost da budemo skupa)😀
I me, ahaaa, ja sam mislila to ujutro!Ma i ja sam ostala PAF… Jer kao, uputnica za porod da donesem 13.9. a termin mi 27.9. Mada mi eto, nije jasno kako to da mi nije dao odmah jučer ako više ne moram ići kod njega…
rekla mi sestra od moje gin da dodjem popodne jer je ona tamo,pa da me ona prikopca i vidi kako sam i da malo popricamo..
super je ta sestra od gin.. cak izmedju pregleda ( ako je par tj razmak izmedju pregleda) zna i nazvat i provjerit kako smo ( trudnice)
a koliko znam...na porod mozes doci i bez uputnice...ne znam sto toliko drame oko toga
Evo i mi dosli napokon doma, bili na pregledu pa jos u kupnji, pa isli kucu gledat, krepala sam ufff...
Uglavnom, sestra mi je rekla kako sam svagdje dobila i bas sam se okruzila a doktor mi je rekao kako je normalno da sad bujam. Zatim mi je uzeo bris za neku bakteriju i iduci tjedan ce doc nalaz. Maleni je 2i800kg iako on kaze da misli da je i veci. Ali OTVORENA SAM za prst i pol i reko je da mogu svaki dan rodit 😁😁 I dobila sam uputnicu za porod. I narucio me za 2 tjedna 8.9. Na pregled i reko je on bi volio da makar jos 2 tjedna izdrzim, ali ako i ssd krene porod da se ne bojim da je sve s bebom u redu. Isla sam na ctg i tajo je cijelo vrijeme bio s nama, mali je bio bas nemiran i poceo je stucat, pa smo se smijali ko blesavi. Sestra me pohvalila jer nosim potkusulju i na ovu vrucinu, kaze da tako se ponasaju odgovorne majke i stite svoju bebu i cuvaju. A muzu kad sam rekla da sam otvorena i da je moguce svaki dan da krene on se puko smijat i onda onak ajmee vecc.. uf malo sam i ja ostala paf, pa sad sve moram rijesit doma jer tko zna ak me uhvati ranije.
Uh Violeta...svaki cas????? 😱😱😱😱😱
Super da je sve OK s bebicom!
I, kakav je dojam za kucu?
Sortiraj odgovore
Najstariji