Joj Barbs meni bi samo suze isle da to gledam, od srece naravno! 😭 ☺️ Cim vidim tako neku dirljivu scenu s bebom placem od srece, neki dan na seriji neka zena rodila i ja se rasplakala 😂😂 Jos malo, ja isto jedva cekam! ❤️❤️❤️❤️
Joooj ja se tako bojim da moj muz nece bit tu kad rodim. Treba bi doc 10 dana prije termina s broda al za sad su prognoze da cu ja prije toga rodit. Mislim da ce me to psihicki najvise ubit,da izademo iz bolnice a on jos na brodu...uff ne zelim ni mislit na to!
Rekli mi u bolnici da danas nazovem za nalaze cerviksalnih briseva, ja glupaca nisam ni pitala koje mi radi i sad nemam pojma sta je, samo mi je reklo da nalaz brisa B je u redu a da drugi jos nije dosa.
Jel iko slucajno zna sta je bris b? Koliko sam vidila po internetu to bi mogao bit bris na streptokok. Joooj kad sve na brzinu odrade i ti se ni ne snades pitat sta ti rade...
url=https://daisypath.com]
Barbs - pa mi smo kolegice znači! Sretno sa stažiranjem.
Snovi - ja sam se neki dan probudila na rubu suza jer sam sanjala da su mi napolitanke pale iza kauč i kao zašto ih nisam zatvorila, tko će sad micati kauč, sama sam doma itd...
Kak je meni termin sredinom 11., ponijet ću si vesticu, malo dužu, ali ne debelu, više ko oni kardigani, da imam ako ću izlaziti iz sobe, ako će mi biti hladno da se zaogrnem ili samo na bacim na ramena itd. Ogrtači mi djeluju glomazno, i zauzmu pola torbe.
Maca - uh, probaj biti optimistična, znam, lako reći, ali možda dođe i bude sve u redu.
A I ako ne bude. Snaći ćeš se, ponekad dobijemo nadljudsku snagu u takvim trenucima. Imaš li rodbine za prijevoz sim tam, za skuhati?
Maca,bas neki dan citam na nekom forumu,zena pjse kako joj je prijevremeni porodjaj prijetio,cini mi se,od 30tt,i da je morala mirovat.. da su joj doktori rekli da bi bilo suuper kad bi izdrzala do 34tt ili jos bopje do 36tt.. ii ona nakraju prosla termin 10 dana.. tako da nikad ne znas.. nadam se da dragi stigne 😉
Maca - uh, probaj biti optimistična, znam, lako reći, ali možda dođe i bude sve u redu.
A I ako ne bude. Snaći ćeš se, ponekad dobijemo nadljudsku snagu u takvim trenucima. Imaš li rodbine za prijevoz sim tam, za skuhati
Srecom imam, njegovi su kat povise nas,tu su mu brat i zena isto, i moji dolaze tako da sta se toga tice super sam pokrivena.
Mamuka - meni je bilo pred tjedan dana lose, simptomi ko kod niskog tlaka, al kod svakog mjerenja tlak uredan samo puls iznad 100. Doktorica mi je dala recept za zeljezo i od kad uzimam vratila sam se natrag u normalu.
Simptomi ja sam imala od svega pomalo, al vecina ih bila kratkorocna, dan-dva i ne pretjerana. A sad od 37tj mi je bas pocelo biti tesko, ti pritisci, grcenja i sl me bas umara. Sva sam, kako bi rekla treca, trutava 😥😥
Jucer sam na trenutak pomislila da se ocu rijesiti vise, al ipak sam odlucila jos pricekati 😅😉
url=https://lilypie.com]
Maca,bas neki dan citam na nekom forumu,zena pjse kako joj je prijevremeni porodjaj prijetio,cini mi se,od 30tt,i da je morala mirovat.. da su joj doktori rekli da bi bilo suuper kad bi izdrzala do 34tt ili jos bopje do 36tt.. ii ona nakraju prosla termin 10 dana.. tako da nikad ne znas.. nadam se da dragi stigne 😉
A i ja se nadam tome, stvarno sam dosta optimisticna oko toga al isto mi prode kroz glavu sta ako se desi da rodim prije,ipak se volim pripremit na sve scenarije. Samo da on meni stigne pa nek i taj dan rodim😀
joj ja sam danas sva napuhnuta..imam .osjecaj da ce mi stomak eksplodirat..bas pritisak neki..pogotovo dolje.sve me steze..
Dena,pa cuj ti si i blizu termina.. normalno je da te mora nesto boliti.. jos koji dan ili tjedan ste 2u1 ii onda tek slijede oni divni trenuci.. vjeruj mn najvise nervira ovo hodanje na wc,uffff 😞
Maca,samo se vi cuvajte i odmarajte,pa budete docekali taticu 2u1.. aa ako se desi i prije,samo neka sve bude uredu sa tobom i bebicom,sve cete vi to da nadoknadite kada tata dodje.. znam.da bas nije lako,ali sta se mora nije tesko.. 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji