Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijana12345
    24. Kolovoz 2017. 11:40

Moja seka je kupila one male vrecice u lidlu ili dm-u i prilikom svakoj presvlacenja pelenu i blazinice ili maramice kojima je brisala guzu bacila u vrecicu, zavezala vrecicu u cvor i bacila u obicnu kantu s poklopcem koju je kupila za zmazane pelene. Nista nije smrdilo a nosili smo 1x dnevno bacat smece. Meni ce sogorica dati tu kantu sta odmah frce vrecice, ne znam jos kakva je ali jedan trosak manje 😊

barbs
    24. Kolovoz 2017. 11:41

Meni je spreman OGRTAC ali mislim da cu ga ostaviti kod kuce i muzu reci da mi donese ako mi zatreba... Kao i rezervne spavacice... Imam ih 2 spremne...

barbs
    24. Kolovoz 2017. 11:42

Marijana, eeeee te iZ DMA imam i ja  bas za pelene Slucajno kupila 

Marijana12345
    24. Kolovoz 2017. 11:45

Meni su rekli ovdje u DE, ali sigurno je i u HR tako, slape koje mogu pod vodu zbog tusiranja... da jos ne poberemo nedajboze gljivice. Ja cu one Ipanema japanke

treca_sreca
    24. Kolovoz 2017. 11:48

ja sam unatoč japankama zaradila gljivice u rodilištu. Doduše starom. Tamo je nivo higijene bio stvarno nikakav, stanje ko u 1.svj ratu
    Kad sam na drugi porod išla, u novo, sve je bilo lipo uredno i čisto....nadam se da je još uvik tako, da ga nisu zakenjali ovih 6-7god

žena-majka-carica:)

dzenny

Barbs,vise od svih mi bi voljele da bude stooo brze i da ha samo tek tako "pljunemo van" 😂
    Panica,ja se samo iskreno nadam da ni nas nece uhvatit strah sve do poroda.. ja sam se divila kolegici kako je ona bila hrabra,nikad nije rekla :"jojj,kako cu ja to?" A evo i mn kako se termin blizi ja sve hrabrija ii jedva cekam da dodje taj dan.. 😉

Kiki156

Dzenny eto mozda je to znal da te ceka lagan porod! 😊 Ja jos nisam sanjala bas porod ali sam isto znala imati svakakve snove, kao da mi u trudnoci masta radi 100 na sat! 😂 
    Sanjchi lijepo si se nakupovala! 👍🏻
    Kos za pelene cula sam tek nedavno za to, al nisam znala da postoji! Mi cemo to u vrecicu na balkon ili neku kantu, mada bolje vrecice jer ima manje mjesta pa se cesce mijenja! 😜
    Ogrtac mislim da necu nositi ili bar necu kupovati jer ih i inace ne nosim. Za neku prijeku potrebu imam doma jedan crni svilenini jedan bijeli svileni s cvjeticima nekim, jel to neprimjereno za bolnicu? Ono ako bas zatreba da imam jedan od njih za zagnut se, npr kad dodu posjete?

• sretna
    24. Kolovoz 2017. 11:54

Ajme dok sam procitala sve.... 😄
    Treca sreca nemam problema s nicim navedenim osim povremeno sa zgaravicom, ali to rijesim rennie tabletama 😄
    Gledala sam rucnike za bebe u kiku danas, ali mi se ne svidaju na dodir. I c&a su rucnici 80×80 70,00 kn. Kupila sam L majicu za 40 kn i dobila onaj popusz od 20% pa cu onda za bebaca ici kupit stvari i za L 😊
    Bila sam u dm i dobila selfie stap gratis, uopce ne znam uz sta se dobije, imala sam par proizvoda i racun ispod 100 kn, al neka, trebat ce nam 😁

Kiki156
    24. Kolovoz 2017. 11:55

Mene jos ne hvata strah od poroda jer ne mislim o tome, razmisljam samo o bebi, o tome trenutku kad ga vidimo, poljubimo, kad mi ga stave na prsa...o tati i kako ce reagirati kad vidi sina, hoce li plakati, biti van sebe?? Hahah eto to su moje misli, ali ne mogu reci da nisam pomislila kako cu ja to? 😅

barbs
    24. Kolovoz 2017. 11:55

PAPUCE ZA RODILISTE- imam i kroksice i japanke od Ipanema... Ali kako ke Treca sreca rekla, kod nas je STAAAAAROOOO RODILISTE... Strah me 
    OGRTAC - imam posudjeni, samo jednom noseni... Ni ja ga inace ne nosim, pa mi je bilo glupo kupovati ga... Kao i spavacice...
    Dzenny, POTPISUJEM.. Prve bi mi htjele da to bude ekspresno 
    Eto ja jos cekam samo da dogovorim termin pregleda.... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.