Dobre ruckine za bebe imaju u Ikei, veliki su i dosta debeli. Uzela sam jedan i bas mi se cini super
ja sam sad skužila da se ja pripremam sve po starom, kao da vaginalno ću rodit.
Jel onda itko medju vama rodio na CARSKI......mislim da je Tea ili netko spominjao? al ona se ne javlja lately
moram vidit šta dodatno trebam u odnosu na vaginalni, kako se njeguje rana (ipak je dosta veća od epi rane) itd
Idem malo googlat, najviše me zanima jel ima nešto posebno za ranu....neki steznik ili nešto jel se preporuča nosit?
žena-majka-carica:)
Sretna, super za obavljeno soping!
I za selfie stick!! Trebat ce ti
Kiki, jaaaaao, i ja razmisljam o tome kako ce tata reagirati kad vidi bebu
Kiki, iz tvojih usta u Bozije usi !! 😘
Jaoo,ja sam vec par puta sanjala kako se poradjam..
Na pocetku trudnoce,kada sam imala krvarenje,svaki san je bio kako idem u wc i vidim da sam opet kao krenula krvariti.. to me ubijalo,ali proslo je..
Treca sreca, mislim da je Aleksandra ma CR rodila... Inace, frendice koje su rodil na CR su nosila steznik... Jedna frendica i dan danas nosi
Mn isto zanima reakcija dragog,kada ta mala mrvica zaplace prvi put ❤
Uvijek je govorio kako bebu mladju od 1 god nebi smio uzet u ruke,pa smo ga u nedjelju nagovorili da uzme malenog od kolege (koji ima 2,5 mjeseca) ii juce smo skupa isli na kafu ii navratili u trgovinu,maleni posao plakat,kad on njega sam uze i nosa ga po trgovini.. a ja se topim kad ga vidim sa malom bebom 😍😍
Aa znas barbs,da i tebe to ceka za mjesec dana.. 😍😍 za mjesec dana ti ces biti na mjestu tih mamica..😍😍
Ejj stvarno,jedva cekam da dodje taj dan.. 😔❤
Kako vas je slatko citat tako sve raznjezene i kako sve jedva cekate 😊
Ja gledam kako tate dolaze po bebice i mameZnaci, preslatko
aaaaaaaaaaaa tak cemo i mi svi za cca mj,dva..
barbs da,molim te javi mi!! i hvala ti!!
sto se tice snova..neki dan sam sanjala bivseg sa kojim sam bila jako dugo..da smo se sreli u gradu,ja sa kolicima, on sa zenom i nije me prestao grliti i cestitati na bebici.. a prije toga,dugoooo nisam nista sanjala..
Sortiraj odgovore
Najstariji