Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    24. Kolovoz 2017. 11:56

Dobre ruckine za bebe imaju u Ikei, veliki su i dosta debeli. Uzela sam jedan i bas mi se cini super 

treca_sreca
    24. Kolovoz 2017. 11:56

ja sam sad skužila da se ja pripremam sve po starom, kao da vaginalno ću rodit.
    Jel onda itko medju vama rodio na CARSKI......mislim da je Tea ili netko spominjao? al ona se ne javlja lately
    moram vidit šta dodatno trebam u odnosu na vaginalni, kako se njeguje rana (ipak je dosta veća od epi rane) itd
    Idem malo googlat, najviše me zanima jel ima nešto posebno za ranu....neki steznik ili nešto jel se preporuča nosit?

žena-majka-carica:)

barbs
    24. Kolovoz 2017. 11:57

Sretna, super za obavljeno soping!  
    I za selfie stick!! Trebat ce ti 
    Kiki, jaaaaao, i ja razmisljam o tome kako ce tata reagirati kad vidi bebu 

dzenny
    24. Kolovoz 2017. 11:57

Kiki, iz tvojih usta u Bozije usi !! 😘
    Jaoo,ja sam vec par puta sanjala kako se poradjam..
    Na pocetku trudnoce,kada sam imala krvarenje,svaki san je bio kako idem u wc i vidim da sam opet kao krenula krvariti.. to me ubijalo,ali proslo je.. 

barbs
    24. Kolovoz 2017. 11:58

Treca sreca, mislim da je Aleksandra ma CR rodila... Inace, frendice koje su rodil na CR su nosila steznik... Jedna frendica i dan danas nosi

dzenny
    24. Kolovoz 2017. 12:03

Mn isto zanima reakcija dragog,kada ta mala mrvica zaplace prvi put ❤
    Uvijek je govorio kako bebu mladju od 1 god nebi smio uzet u ruke,pa smo ga u nedjelju nagovorili da uzme malenog od kolege (koji ima 2,5 mjeseca) ii juce smo skupa isli na kafu ii navratili u trgovinu,maleni posao plakat,kad on njega sam uze i nosa ga po trgovini.. a ja se topim kad ga vidim sa malom bebom 😍😍

barbs
    24. Kolovoz 2017. 12:06

Ja gledam kako tate dolaze po bebice i mame  Znaci, preslatko 

dzenny
    24. Kolovoz 2017. 12:08

Aa znas barbs,da i tebe to ceka za mjesec dana.. 😍😍 za mjesec dana ti ces biti na mjestu tih mamica..😍😍 
    Ejj stvarno,jedva cekam da dodje taj dan.. 😔❤

• sretna
    24. Kolovoz 2017. 12:10

Kako vas je slatko citat tako sve raznjezene  i kako sve jedva cekate  😊

I_me
    24. Kolovoz 2017. 12:13

barbs

Ja gledam kako tate dolaze po bebice i mameZnaci, preslatko

aaaaaaaaaaaa  tak cemo i mi svi za cca mj,dva..  
    barbs da,molim te javi mi!! i hvala ti!! 
    sto se tice snova..neki dan sam sanjala bivseg sa kojim sam bila jako dugo..da smo se sreli u gradu,ja sa kolicima, on sa zenom i nije me prestao grliti i cestitati na bebici..  a prije toga,dugoooo nisam nista sanjala..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.