A vidjet ćemo onda još za taj koš za pelene... Imamo balkon pa bi mogli i tamo bacati u neku vrećicu ili kantu. Samo mi se ovo činilo nekako praktičnije, mogu ga držati u sobi pa odmah baciti kad mijenjam pelenu, a i ne bi trebalo biti mirisa kasnije
Kupila sam male vrećice za smeće za bolnicu pa će mi sigurno ostati i za pelene kasnije da mogu svaku posebno zamotati da što manje smrdi po stanu.
Možda koš naručim od nekoga tko pita što nam treba (ako se nađe takav hehe). A do tada ću muža slat 5 puta dnevno da ode bacit smeće
Treca_sreca,od svih tih cari trudnoce,ja imam samo par strija na jednom guzu 😂😂 aa drugo je sve jos uvijek ok 😉
Ejjj,vi koliko ste pricale da imate osjecaj da ce vam bebe odjednom izic kad se podju gurat,ja neku noc sanjala,beba gurnula ruku kroz pi-pi i kao ja hocu da vratim ju unutra,a ona ne da.. i samo najednom sva krenu vani 😂😂 tako ja rodi bebicu bez ijednog mola i u roku od 20 sekundi 😂😂😂
Ja sam neku dan sanjala da pokazujem nekome kako mi se beba gura na jednu stranu trbuha i odjednom pocnu virit prsti van sa desne strane pupka, pa cijela ruka i onda sam se probudila sva van sebe.
Barbs,da je mn doditi pa bar i upola kao u snu,blago meni.. samo bas nezz da bi se usudila sama poroditi 😂😂 tad sam je ja sb izvadila izmedju nogu 😂😂 ii govorim dragom:"Jao,koliko zene govore da je tesko roditi,a mn nista nije bolilo' 😂😂
Sanchi, neznas ti kako je to bilo vratiti nazad 😂😂😂 ii daa,dobar shopping 😉
Planirate li u bolnicu nositi ogrtač?
Neke ćete roditi ranije, neke kasnije, ja sam negdje kraj 10. ili početak 11. mj. Imam sve spavaćice kratkih rukava jer svi govore da je u bolnicama vruće, a i da hormoni kasnije griju...
Nekako mi se taj ogrtač čini višak?
Panica,mene u zadnje vrijeme hoce ti ludi snovi (vecinom kako radjam,aa jos uvijek nemam nekog straha)
Ja sam slucajno kupila vrecice za pelene umjesto vlaznih maramica tako da ce mi to biti korisno
Meni je muz, Dzenny, rekao da to moram ekspresno obaviti a frendica: ISPLJUNI GA! NEMOJ BITI K'O JA!!!
Ja isto nemam strah jer znam da se mora, ali znam imat bas lude snove, sanjala sam i da dolazim doma s posla a dragi se igra doma s bebom i pitam ga ja cije je to, a on meni kao pa ti si jucer rodila, a ja njemu velim a joj da, ja vec zaboravila
Snovi - imala sam ih 2-3 noci za redom... Jedan dan rodila... Drugi dan isla u radjaonu pa su mi rekle da Vir uloske sam morala kupiti a ne pelzy.. o tome sam pisala.
Grozne su ovdje zene u bolnici.... Nista da ti objasne kako treba... sve neke iz*****
I me, za trudnicki ambulantu ne ides tamo gdje sam ti bila poslala... NAPISAT CU TI GDJE CES SE MORATI JAVITI...
Planirate li u bolnicu nositi ogrtač?
Neke ćete roditi ranije, neke kasnije, ja sam negdje kraj 10. ili početak 11. mj. Imam sve spavaćice kratkih rukava jer svi govore da je u bolnicama vruće, a i da hormoni kasnije griju…
Nekako mi se taj ogrtač čini višak?
Ja ne. Nosila ga 1. put i nijednom obukla nisam jer prakticki iz sobe nisam izasla. A sigurno ga neces tribat zbog hladnoce. Mozes ga pripremit pa da ti muz donese ako ti zatriba. Ako ga stavis u torbu zauzet ce to pola mista, a cisto sumnjan da ce ti tribat.
Ne daj Boze da bebica zavrsi na neonatologiji onda bi ga uzela eto tek toliko da se prigrnem al lako ga donesu kad budu posjete.
Sortiraj odgovore
Najstariji