Barbs, rucnici su bili u pola cijene (i za bebu i ovi normalni) za bebu su 30,00 kn/kom a ovi normalni, manji su 9,00 kn/kom a veci 18,00 kn/kom (to je pola cijene)...i OK su ovi za bebu. Nisu nesto extra (75×75) al nisu ni tanki ko papir. Jos ionako planiram uzet 2 veca (vjv mulleru)
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Pupy, isplaci se i oprosti s bakom, to ce ti sve olaksati.
Violeta, kceri i snaje, vrh prica
Netko je pricao da se lose osjecao, tako je i meni bilo neki dan i onda sam se sjetila da si skuham kavu i doslovce ozivjela od nje, jer su to sve simptomi niskog tlaka.
Treca sreca, dragi obozava fotografiju, pa je uzeo objektiv da ovjekovjeci mene kad budem najveca :-), i naravno bebicu.
Probala sam i pit kavu i marendala pa pojela i slatko al ne pomaze nista. Maloprije sam mirila tlak i nije nista strasno nizak. Jedino mi malo puls skace al uz nizi tlak to nije cudno. Srica pa mogu odmarat inace bi bilo veselo.
No dobro. Bit ce bolje sutra 😜
možda sretna?
Pa ja se jedino za sada na umor mogu pozalit.... Bas se brzo umorim i samo bi spavala.... Celulit imam nesto malo od prije trudnoce, nije se poveca koliko vidim, strije isto tako za sada nema novih.... Ovo ostalo ko da nisam trudna...
Treca_sreca,od svih tih cari trudnoce,ja imam samo par strija na jednom guzu 😂😂 aa drugo je sve jos uvijek ok 😉
Ejjj,vi koliko ste pricale da imate osjecaj da ce vam bebe odjednom izic kad se podju gurat,ja neku noc sanjala,beba gurnula ruku kroz pi-pi i kao ja hocu da vratim ju unutra,a ona ne da.. i samo najednom sva krenu vani 😂😂 tako ja rodi bebicu bez ijednog mola i u roku od 20 sekundi 😂😂😂
I jos sam se sjetila za bolove u rukama, mene isto bude, ne mogu si vise sama ni mineralnu otvorit i rekao mi je dr da se to dogodi nekim trudnicama i da je normalno i do kraja trudnoce postaje sve gore, rekao mi je i tocan naziv nesto sa m mislim, ali da se nakon poroda sve vrati u normalu.
mene ruke toliko bole…tj, sake…trnu i bole i bude me nocu… pogotovo lijeva… jos sam ljevak..sta god da uhvatim imam osjecaj da ce mi ispasti..
Meni ne trnu, ali me u lijevoj bole svi zglobovi, a u desnoj kad pomaknem palac osjetim ga kroz cijelu ruku do lakta, a ovo tvoje je karpalni tunel, tako je mojoj frendici bilo u trudnoci, proslo cca mj dana nakon poroda.
Treca_sreca,od svih tih cari trudnoce,ja imam samo par strija na jednom guzu 😂😂 aa drugo je sve jos uvijek ok 😉
Ejjj,vi koliko ste pricale da imate osjecaj da ce vam bebe odjednom izic kad se podju gurat,ja neku noc sanjala,beba gurnula ruku kroz pi-pi i kao ja hocu da vratim ju unutra,a ona ne da.. i samo najednom sva krenu vani 😂😂 tako ja rodi bebicu bez ijednog mola i u roku od 20 sekundi 😂😂😂
Hahahha....gurnula ruku van😂😂😂😂😂
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Uuupssssss Hvala, Sanjchiii
Eeeee nije me puno toga zaobislo... Za sada nemam strije.. ostale od puberteta... Celulit se opet javio... Oticanje je sada vec opako 5 dana i to ne popusta ni ujutro.... Wuhuuu... Popucale kapilare, samo izmedju prepona na jednoj nozi onako kao masnica.... Iii to je to a grcenje prstiju isto... ju hu huuu... 25 min mi je trbalo od centra grada do none gdje zivi i gdje sam se parkirala..
inace 10ak min..
Sortiraj odgovore
Najstariji