Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • M@lena
    10. Travanj 2017. 15:04

I_me

Grudnjak 85c!!!!! Za koji sam mislila da ce mi biti velik jer sam inace vel 75b al gle cuda,taman mi je 😂😂😂 i jakoooo je udoban ☺ 

I_me, mislim da ce ti trebati taj grudnjak ne za 1 nego za bar 2 broja veci od grudi sada. Kad rodis, kroz par dana ti narastu grudi jer nadodje mlijeko i grudi ti postanu ogromne. Tako su bar meni. Nosila sam velicinu 3 a nakon poroda zavrsila na 5. Srecom pa sam dobila velike grudnjake od frendice koja je vec rodila i dojila pa je otprilike znala koja velicina ce mi trebati. Tako da, ako nisi skinila etiketu, slobodno odi i zamijeni za veci. 😉

• M@lena
    10. Travanj 2017. 15:08

Martina Dior, mi ti zelimo sve sto si i sama zelis! No bit ce onako kako treba biti i vjerujem da ces dobiti toliko zeljenu djevojcicu! Fakat je zasluzujes pored toliko muske bande u kuci! 😊😉 sretno!
    I_me super za bebaca! Bitno da je sve ok. Ja sam sljedeci tjedan na pregledu kad smo 17+6 i stvaaarno se nadam da cemo uspjeti vidjeti spol!

VelikoSretnoDijete
    10. Travanj 2017. 15:16

Pozdrav ženice drage…obzirom da ako bude i moja beba će biti jesenska :)
    Sreću koju sam osjećala 2 tjedna od plusića na testu je prvi pregled zalio kantom vode…izašla sam sva ljubičasta i natečena van od plakanja jer si nisam mogla pomoć.
    Dakle zadnja menga 20.02., sa 6+1 prvi pregled.
    Nalaz kaže: UZV u uterusu gs 15mm s vidljivom YS i inicijalnim odjekom za plod crl 1,1mm, vrijednosti za 5+3tj, kčs još ne prikazujem. 
    Terapija: Folna kiselina, Duphaston 3*1, kl i uzv nalaz može ukazivati ili na kasniju koncepciju ili na missed Ad lab, k za 10 dana.
    Jel netko od iskusnih žena mi može malo više reći o ovoj situaciji, meni je to sve zvučalo kao da ću za 10 dana više doći potvrditi da trebam na kiretažu nego da će se stvoriti nešto i sva rastrojena :(
    Hvala unaprijed!
    p.s. krenula sam vas čitat od početka, došla do 55.stranice i shvatila da do kraja mogu cijeli dan :D

Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.

Belle84
    10. Travanj 2017. 15:24

Velikosretnodijete ja sam isla isto prerano s 5+3 na pregled i bila mi je 17mm gestacijska, vidjela se i zumanjcana ali ne i plod. Onda sam isla s 6+5 i vidio se plod i srceko. Sad sam 11 tjedana. Ne znam zasto bi to tvoje bilo zabrinjavajuce? Pa ispod 6 tjedana se tesko ista moze vidjeti

VelikoSretnoDijete
    10. Travanj 2017. 15:47

Belle84

Velikosretnodijete ja sam isla isto prerano s 5+3 na pregled i bila mi je 17mm gestacijska, vidjela se i zumanjcana ali ne i plod. Onda sam isla s 6+5 i vidio se plod i srceko. Sad sam 11 tjedana. Ne znam zasto bi to tvoje bilo zabrinjavajuce? Pa ispod 6 tjedana se tesko ista moze vidjeti

Kao zato što sam 6+1 bila, a vrijednosti su za 5+3 vidljive...i rečeno mi je da su mi šanse da to bude okej 50:50. Pokušavam mislit da me bezveze isprepado i da me trebao naručiti kasnije za pregled

Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.

Belle84
    10. Travanj 2017. 16:17

VelikoSretnoDijete Pa ocito ti je ovulacija bila kasnije. Ja sam racunajuci po zadnjoj mengi 10+5 a zapravo sam po ultrazvuku 11+2 jer mi je taj mjesec kad sam ostala trudna ovulacija bila puno prije 14og dana. Ja vjerujem da ce sve biti ok, javi kad saznas 🙏

I_me
    10. Travanj 2017. 16:25

M@lena

I_me

Grudnjak 85c!!!!! Za koji sam mislila da ce mi biti velik jer sam inace vel 75b al gle cuda,taman mi je 😂😂😂 i jakoooo je udoban ☺

I_me, mislim da ce ti trebati taj grudnjak ne za 1 nego za bar 2 broja veci od grudi sada. Kad rodis, kroz par dana ti narastu grudi jer nadodje mlijeko i grudi ti postanu ogromne. Tako su bar meni. Nosila sam velicinu 3 a nakon poroda zavrsila na 5. Srecom pa sam dobila velike grudnjake od frendice koja je vec rodila i dojila pa je otprilike znala koja velicina ce mi trebati. Tako da, ako nisi skinila etiketu, slobodno odi i zamijeni za veci. 😉

Gotovo je! Skinula sam etiketu. 😂 lako kupim jos, veci po potrebi. Bit ce jos akcija u lidlu 😊. Ako nista drugo bit ce mi ok do trgovine ( jer kod kuce sam bez grudnjaka). Za ovo razdoblje dok jos ne narastu mi je super. 

I_me
    10. Travanj 2017. 16:31

VelikoSretnoDijete

Pozdrav ženice drage…obzirom da ako bude i moja beba će biti jesenska :)
    Sreću koju sam osjećala 2 tjedna od plusića na testu je prvi pregled zalio kantom vode…izašla sam sva ljubičasta i natečena van od plakanja jer si nisam mogla pomoć.
    Dakle zadnja menga 20.02., sa 6+1 prvi pregled.
    Nalaz kaže: UZV u uterusu gs 15mm s vidljivom YS i inicijalnim odjekom za plod crl 1,1mm, vrijednosti za 5+3tj, kčs još ne prikazujem.
    Terapija: Folna kiselina, Duphaston 3*1, kl i uzv nalaz može ukazivati ili na kasniju koncepciju ili na missed Ad lab, k za 10 dana.
    Jel netko od iskusnih žena mi može malo više reći o ovoj situaciji, meni je to sve zvučalo kao da ću za 10 dana više doći potvrditi da trebam na kiretažu nego da će se stvoriti nešto i sva rastrojena :(
    Hvala unaprijed!
    p.s. krenula sam vas čitat od početka, došla do 55.stranice i shvatila da do kraja mogu cijeli dan :D

Ti bi sada trebala biti u 8 tt?! Ako je zadnja m bila 20.02. 
    Ja sam bila na 1 pregledu sa tocno 5 tt i vidjela se gestacijska samo. Dokt mi je rekla ok nesto se dogadja ali je preeeeerano govoriti o icemu. Narucila me u 8tt i sve mi se vidjelo. I srce je kucalo. Ne znam zato te plasi?! Sa 5 tt je sve rano. Imas kakve simptome? Kako se osjecas?

• Rita1811
    10. Travanj 2017. 17:16

Caoo cure evo i mene sa pregleda.. hvala Bogu sve je u redu.. bebica ima 10cm svi organi su to sve je ok i doktorica kaze da joj se cini da je curaa 😁😁

barbs
    10. Travanj 2017. 17:26

Rita1811

Caoo cure evo i mene sa pregleda.. hvala Bogu sve je u redu.. bebica ima 10cm svi organi su to sve je ok i doktorica kaze da joj se cini da je curaa 😁😁

JUPPPIIII :D :D :D :D
    Bitno da je sve u redu! 
    Što se spola tiče, vidjet ćeš ;) Jednoj prijateljici su rekli da je moguće cura, a mjesec dana kasnije su joj potvrdili da je dečko! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.