Grudnjak 85c!!!!! Za koji sam mislila da ce mi biti velik jer sam inace vel 75b al gle cuda,taman mi je 😂😂😂 i jakoooo je udoban ☺
I_me, mislim da ce ti trebati taj grudnjak ne za 1 nego za bar 2 broja veci od grudi sada. Kad rodis, kroz par dana ti narastu grudi jer nadodje mlijeko i grudi ti postanu ogromne. Tako su bar meni. Nosila sam velicinu 3 a nakon poroda zavrsila na 5. Srecom pa sam dobila velike grudnjake od frendice koja je vec rodila i dojila pa je otprilike znala koja velicina ce mi trebati. Tako da, ako nisi skinila etiketu, slobodno odi i zamijeni za veci. 😉
Martina Dior, mi ti zelimo sve sto si i sama zelis! No bit ce onako kako treba biti i vjerujem da ces dobiti toliko zeljenu djevojcicu! Fakat je zasluzujes pored toliko muske bande u kuci! 😊😉 sretno!
I_me super za bebaca! Bitno da je sve ok. Ja sam sljedeci tjedan na pregledu kad smo 17+6 i stvaaarno se nadam da cemo uspjeti vidjeti spol!
Pozdrav ženice drage…obzirom da ako bude i moja beba će biti jesenska :)
Sreću koju sam osjećala 2 tjedna od plusića na testu je prvi pregled zalio kantom vode…izašla sam sva ljubičasta i natečena van od plakanja jer si nisam mogla pomoć.
Dakle zadnja menga 20.02., sa 6+1 prvi pregled.
Nalaz kaže: UZV u uterusu gs 15mm s vidljivom YS i inicijalnim odjekom za plod crl 1,1mm, vrijednosti za 5+3tj, kčs još ne prikazujem.
Terapija: Folna kiselina, Duphaston 3*1, kl i uzv nalaz može ukazivati ili na kasniju koncepciju ili na missed Ad lab, k za 10 dana.
Jel netko od iskusnih žena mi može malo više reći o ovoj situaciji, meni je to sve zvučalo kao da ću za 10 dana više doći potvrditi da trebam na kiretažu nego da će se stvoriti nešto i sva rastrojena :(
Hvala unaprijed!
p.s. krenula sam vas čitat od početka, došla do 55.stranice i shvatila da do kraja mogu cijeli dan :D
Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.
Velikosretnodijete ja sam isla isto prerano s 5+3 na pregled i bila mi je 17mm gestacijska, vidjela se i zumanjcana ali ne i plod. Onda sam isla s 6+5 i vidio se plod i srceko. Sad sam 11 tjedana. Ne znam zasto bi to tvoje bilo zabrinjavajuce? Pa ispod 6 tjedana se tesko ista moze vidjeti
Velikosretnodijete ja sam isla isto prerano s 5+3 na pregled i bila mi je 17mm gestacijska, vidjela se i zumanjcana ali ne i plod. Onda sam isla s 6+5 i vidio se plod i srceko. Sad sam 11 tjedana. Ne znam zasto bi to tvoje bilo zabrinjavajuce? Pa ispod 6 tjedana se tesko ista moze vidjeti
Kao zato što sam 6+1 bila, a vrijednosti su za 5+3 vidljive...i rečeno mi je da su mi šanse da to bude okej 50:50. Pokušavam mislit da me bezveze isprepado i da me trebao naručiti kasnije za pregled
Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.
VelikoSretnoDijete Pa ocito ti je ovulacija bila kasnije. Ja sam racunajuci po zadnjoj mengi 10+5 a zapravo sam po ultrazvuku 11+2 jer mi je taj mjesec kad sam ostala trudna ovulacija bila puno prije 14og dana. Ja vjerujem da ce sve biti ok, javi kad saznas 🙏
Grudnjak 85c!!!!! Za koji sam mislila da ce mi biti velik jer sam inace vel 75b al gle cuda,taman mi je 😂😂😂 i jakoooo je udoban ☺
I_me, mislim da ce ti trebati taj grudnjak ne za 1 nego za bar 2 broja veci od grudi sada. Kad rodis, kroz par dana ti narastu grudi jer nadodje mlijeko i grudi ti postanu ogromne. Tako su bar meni. Nosila sam velicinu 3 a nakon poroda zavrsila na 5. Srecom pa sam dobila velike grudnjake od frendice koja je vec rodila i dojila pa je otprilike znala koja velicina ce mi trebati. Tako da, ako nisi skinila etiketu, slobodno odi i zamijeni za veci. 😉
Gotovo je! Skinula sam etiketu. 😂 lako kupim jos, veci po potrebi. Bit ce jos akcija u lidlu 😊. Ako nista drugo bit ce mi ok do trgovine ( jer kod kuce sam bez grudnjaka). Za ovo razdoblje dok jos ne narastu mi je super.
Pozdrav ženice drage…obzirom da ako bude i moja beba će biti jesenska :)
Sreću koju sam osjećala 2 tjedna od plusića na testu je prvi pregled zalio kantom vode…izašla sam sva ljubičasta i natečena van od plakanja jer si nisam mogla pomoć.
Dakle zadnja menga 20.02., sa 6+1 prvi pregled.
Nalaz kaže: UZV u uterusu gs 15mm s vidljivom YS i inicijalnim odjekom za plod crl 1,1mm, vrijednosti za 5+3tj, kčs još ne prikazujem.
Terapija: Folna kiselina, Duphaston 3*1, kl i uzv nalaz može ukazivati ili na kasniju koncepciju ili na missed Ad lab, k za 10 dana.
Jel netko od iskusnih žena mi može malo više reći o ovoj situaciji, meni je to sve zvučalo kao da ću za 10 dana više doći potvrditi da trebam na kiretažu nego da će se stvoriti nešto i sva rastrojena :(
Hvala unaprijed!
p.s. krenula sam vas čitat od početka, došla do 55.stranice i shvatila da do kraja mogu cijeli dan :D
Ti bi sada trebala biti u 8 tt?! Ako je zadnja m bila 20.02.
Ja sam bila na 1 pregledu sa tocno 5 tt i vidjela se gestacijska samo. Dokt mi je rekla ok nesto se dogadja ali je preeeeerano govoriti o icemu. Narucila me u 8tt i sve mi se vidjelo. I srce je kucalo. Ne znam zato te plasi?! Sa 5 tt je sve rano. Imas kakve simptome? Kako se osjecas?
Caoo cure evo i mene sa pregleda.. hvala Bogu sve je u redu.. bebica ima 10cm svi organi su to sve je ok i doktorica kaze da joj se cini da je curaa 😁😁
Caoo cure evo i mene sa pregleda.. hvala Bogu sve je u redu.. bebica ima 10cm svi organi su to sve je ok i doktorica kaze da joj se cini da je curaa 😁😁
JUPPPIIII :D :D :D :D
Bitno da je sve u redu!
Što se spola tiče, vidjet ćeš ;) Jednoj prijateljici su rekli da je moguće cura, a mjesec dana kasnije su joj potvrdili da je dečko!
Sortiraj odgovore
Najstariji