Uhh i ja imam jos za sebe kupiti kozmetiku,za bebicu pampers i koju kremicu,ulje.. jos nesto robice br 50 mi treba i ono u cemu cemo ja i moja princeza izici iz bolnice 😍 ali tajj shopping nas ceka u subotu,bas se veselimo.. aa robicu planiram poceti prati tek krajem ovog mjeseca,jedino sad mozda operrem dekice,dok je ovak vruce jos..
Galu,puuno,puuuno lijepi stvarcica da nadjes za svoju bebicu 😉
Barbs,zao mi je zbog tvog macka 😔
Violeta,ja sam primjetila kod svog dragog da se stvarno sve vise i vise mazi kako beba treba doci.. uvijek hoce da su moje ruke na njemu.. puno smo vezani stvarno,pa kao da je tu vec neka doza ljubomore,kao da se boji da ga vise necu maziti kad bebac dodje.. 😂
Sretna,🙁 🙁
Dzenny, da li ja to vidim novu slikicu??
Uufffff, za te sitne detalje trebam ici s muzem..
Aaaaaahhh, tata je rekao mom muzu neka zaboravi da cu misliti na njega... Bas je grozan!! To mu je i mama rekla ahahaha Kao fol, kad beba dodje, zaboravit cu na njega... Aaaah koji tip
Joj joj ti muzeki maze...i moj je takav. Jadan jedva ceka da klinci pozaspu da me se uhvati😂😂😂 al meni je to sve lijepo😊
Evo muz i ja danas ostavljamo djecu kod sveki i idemo sami negdje...curke iz Zg-a moze li neki prijedlog kuda otici u zgu da ima hlada, prirode, restoran neki usput i tak...mislimo malo po centru i tako pa onda popodne u mir.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Jeste,jeste barbs.. slicica od mene i moje princeske..
Pa i moj drago ce sa nama,zato cekamo vikend.. pa ono bas da uzivamo..
Hahah on vec govori kako kad beba dodje ipak on mora da spava u sredini pa da obje moze zagrliti.. uhhh,i ja se pitam kako bi moj podnio to da cu na njega zaboraviti kad bebac dodje.. 😂 kakva je bila reakcija tvoga dragoga?? 😂 (moogu misliti 😂)
Kleaiva, i ja volim sto je takav.. 😍 meden je ❤
No,sto se mi ovdje smijemo njima,kad smo mi kao oni ako ne i gore 😂
Vi ste vec sve pri kraju s pripremama,ja jos nisam ni pocela 😂
Nisam nis prioremila niti vidjela sta mi fali sve 😄
Sretna,budes i ti sve stigla 😉 ti sad kad podjes pripremat neces stajat dok sve ne pripremis 😉
Waaa dosao katalog od lidla 😀 i kod nas je djecija robica al od cetvrtka.. jedva cekam 😍 bas sam se obradovala (postara sam cekala pored sanduka za postu) 😂😋
KleaIva, možda da odete u Maksimir? Tamo bi trebalo biti najviše hlada, po gradu ga baš i nema.
Je li netko možda zna gdje kupiti ovakve tople papučice za novorođenče? Nigdje ih nisam vidjela po dućanima...
KleaIva, možda da odete u Maksimir? Tamo bi trebalo biti najviše hlada, po gradu ga baš i nema.
Je li netko možda zna gdje kupiti ovakve tople papučice za novorođenče? Nigdje ih nisam vidjela po dućanima…
Vidala sam ih u h&m i c&a, ali to stavljaju u orodaju tek u jesen
Sortiraj odgovore
Najstariji