Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    14. Kolovoz 2017. 12:04

Hej cure, mi smo obavili shopping u subotu kupila sam za bebu i sebe za bolnicu najosnovnije, nisam jos sve, fale mi pidzame i tako jos neke sitnice. Info za Dechatlon kupila sam tamo odlicnu torbu za bolnicu, tipa onih torbi za trening, imaju raznih velicina za 50-70 kn, stvarno povoljno! Trazila sam novu da bude cista, a ova se moze i prati, jako su zgodne. 
    Jos nisam stigla u Lidl ali planiram popodne, valjda se nece rasprodati sve... 
    Mene je ulovilo neko ludo ciscenje opet, valjda je to dio priprema za bebu 😂 Neki dan sam rijesila ormare s robom, a sada mi jos ostaje dio s cipelama, moram u kuhinji osloboditi policu za bebine stvari, raspremiti spajzu i tako... za vikend sam rascistila ormar u kupaoni, bacam sve nepotrebno i suvisno! 😅 A onda jos generalno ciscenje prije dolaska naseg Vite. ❤️ 
    Ne mogu procijeniti imam li dovoljno robe, valjda imam, vidjet cu jos danas u Lidlu ali necu pretrpavati, lako kupimo kad se rodi ako bas bude falilo. 
    Izleti u Zagrebu i okolici muz i ja trazimo cijelo ljeto neku super lokaciju al tesko je zadovoljiti bas sve zelje... meni je ok Vuglec breg, Samobor, Kozjak, Maksimir, Bundek i Jarun kao neka bliza opcija, Kezele ima super klopu, Mreznica je meni predivna ali sad se ne smijemo tamo kupati, ima restoran kod onog kampa, hrana nije osobita ali ima hlada pa se moze tamo lezati, malo tocati noge i tako... 

• sretna
    14. Kolovoz 2017. 12:09

violeta1

Evo i mi bili u lidlu, uzela pelene i 2 paketa vlaznih maramica. Isla rijesiti sve papire za komplikacije i sad smo muz i ja na rucku. A pokraj nas mama s sinom, mali se krevelji vec 20min, mene glava rastura ajme..onda ga mama pusti na pod i mali puze, bljak.. u restoranu po podu puzat, odvratno! Bas me glava boli, nikako da smiri djete a ona sjedi i jede uzas 😫😫

Ne osuduj! Tako sam i ja govorila i dobila ultra zahtjevno i hiperaktivno dijete koje  ne moze bit na miru i nece se smirit ako ga ne pustis da se krece. Od 0-24 je u ful pogonu,dobro da po stropu ne hoda.
    Tako da...cekaj da dobijes dijete pa ces drugacije gledat na jako puno stvari, cak i one koje su tebi sada nezamislive 😄

barbs
    14. Kolovoz 2017. 12:12

Violeta, super za šoping!  Dobar vam tek.  Aaaajmeeee, ja kad vidim sve te roditelje s djecom... ili kad čujemo malog od susjeda kako vrišti i plače... Aaaajmeeee.. Muž i ja se pogledamo i kažemo:  NEĆE VALJDA NAŠ BITI TAKAV ?!

Mc Mouse, preslatke starkice Aaajmeeee, papiga... Znači, moja je nona imala papigu jedno 12g... kad je uginula to je bila tuuugaaaa.. Kako mi je bilo žao none... Baš je plakala jedno tjedan dana MINIMALNO... 

Kiki156
    14. Kolovoz 2017. 12:13

Sto se kozmetike za bebu tice, nama su na tecaju rekli da se u pocetku ne koriste nikakvi preparati osim kreme za guzu i za njegu pupka. Kupanje iskljucivo u cistoj vodi uz ev. dodatak nekog prirodnog ulja tipa maslinovog. Nisam to jos nista kupila, za pupak cekam savjet patronazne, a kupit cu kremu za guzu i moram naci neko fino ulje za kupanje, ne znam koja jos mogu osim maslinovog, da bude malo mirisnije 😁 ? 
    E da, jeste li ikada kupovali sa stranice Wish? Stalno mi na fejsu izbacuje njihove oglase a ne znam kakvi su? U svakom slucaju imaju dosta povoljnih stvari za bebe, evo link: https://www.wish.com/m/search/Baby

barbs
    14. Kolovoz 2017. 12:17

Sretna, iz razloga kojeg si ti gore napisala, ja nisam htjela osuđivati jer možemo mi svašta izmišljati... naše će biti ovakvo... naše neće ovo... naše će ovo... naše će onako... bla bla... i na kraju: BUM... padne sve u vodu!  I skužiš da imaš malog terorista! 
    Kiki, super za kupovinu i za čišćenje!  Samo ti pomalo i nemoj se preforsirati, ali da budem iskrena, meni je došlo da krenem sada prati sve što imam kod sebe jer dosta mi je toga i kod mame (btw. kupila sam detergent+omekšivać kao i Treca sreca! ), ali brzo sam odustala jer ima još vremena i to bi svejedno trebalo biti u našem ormaru... Što se robice tiče, dobit ćeš sigurno puno toga, a i lako se zaletiš kupiti ono što ti fali.  Meni je puno njih reklo da se ne prekrcavam robom jer mi neće puno toga niti uspjeti iznositi. Vidjet ćemo.

barbs
    14. Kolovoz 2017. 12:20

Kiki, nama su rekli da bebu peremo sa vodom i sapunom... Mada se ne sjećam ako sapun koristiš tek kad ispadne pupak  Čekat ćemo patronažnu sestru  Srećom pa je glavna na odjelu naša rođakinja!  Joker zovi! ahhaahahhaah
    Wish - od tamo frendica naručuje i već mi je pokazala što mi je za bebicu naručila. 

• GaLu
    14. Kolovoz 2017. 12:24

Cure evo i mene, ne znam ´tko je spominjao da mu se crnilo pred ocima. Ja sam se danas digla ranije oko 5 pilsa sam dosta tekucine i oko pol 9 me muz vozio da ostavim urin za urinokulturu poslije toga smo doslovno na 10 min otisli u Lidl, kupila sam stvarcice za bebu. I kada smo isli doma u autu me primilo neko cudno stanje, jedva sam izasla iz auta muz me je prakticki nosio. Usla sam u hodnik, mama i muz su me vodili isood ruke i iednostavno sam kolabrirala i pala na pod, sva sreca na koljena sam pala. Kad su me digli dosla sam k sebi ma kaucu ali jednostavno sama sebi sam rekla da nisam sposobna vise nikud ici. Mirujem vec par mj i uz to imam i niski tlak i zbilja ovo danas mi je bilo ko da sam ne znam gdje isla, a doslovno 25 min nas nije bilo doma. Od sad saljem muza u shoping ili narucujem preko neta ali neidem vise nikud osim kad trebam kod dr.

mc_mouse
    14. Kolovoz 2017. 12:27

Pa daaaa jos papiga umrla na sami Badnjak/Božić. To je bila takva tuga. Užas. 

Da moj suprug kad kaže jao gle ono dijete. Neodgojeno. I sl. Reko bolje šuti. Tko zna sta ce nas zapasti 😂😂
    Mijenjaju se pogledi definitivno kad dobiješ svoje dijete. odavno sam prestala biti rigorozna sto se tiče toga jer sve me strah sta ce nas zadesiti 😂😂

Ajme galu samo se ti čuvaj ☹️

dzenny
    14. Kolovoz 2017. 12:28

Ejj cure,te kontrakcije kada imate,osjetite bol samo u stomaku ili vec polako osjecate i u ledjima?? Jer i mn hoce stomak nekad da zaboli i da se isto vremeno javi bol u ledjima,ali stvarno rijetko,pa nezz jel to to..
    I mi imamo pavlovicevu mast,budemo kupili sebi jos bepanten,jer on vam.je dobar i za bradavice,njega poslije mazanja a prije hranjenja bebe nemoras prati i budemo kupili sebi niveino baby ulje za kupanje.. iako patronozne na povetku kupaju kamilicom,a poslije dodaju i ulje.. 
    Starkice su suuuper 😍

mc_mouse
    14. Kolovoz 2017. 12:30

Dzenny mislim da nije dobro kamilicom jer ona isušuje kožu. Provjeri :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.