Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    14. Kolovoz 2017. 11:41

LadyN druge nam nema 🙂

Zelimobebu to sam ja nedavno pitala i svi su se slozili da skarice, a meni je to nesto uzasno, ne mogu sebi skaricama rezat ni nikom drugom, pa ne mogu ni zamislit kako da to maloj bebi uradim...😣😣
    Al, jucer sam bas vidjela nesta (mislim da je novo), ko mali nastavak za na prst k9ji mama stavi i svojim prstom, odnosno, tim nastavkom poraspa bebi noktice, ima za kupit po mjesecima starosti, pa sam mislila probat sa time. Jel koj cula/probala to?

Sanjchi evo, ovo su prve pastile koje su meni pomogle, na pocetku su fuj, cak sam htjela odustat, ali dok se priviknes nije tako strasno.

url=https://lilypie.com]

• Natasha555
    14. Kolovoz 2017. 11:42

Bok curke, super kupovine! Ja mozda poslje odem do lidla.
    Jučer su i mene zezale kontrakcije, više sam bila luda i u panici, navečer je stalo.  Izgleda da takav dan! Nadam se da gin dolazi u srijedu s bolovanja da odem.  Sad se okupala i lezim, poslje bi trebala frendici na rođendan.  
    Bili nam jučer bratić i žena pa je rekla da ima nekoristenu izdajalicu i jastuk za bebicu i nekoliko spavaćica pa neću to ni kupovati, taman sam mislila ovaj tjedan po to.

• sretna
    14. Kolovoz 2017. 11:44

zelimobebu2701

I_me Danas nije tvoj dan 😏 sretno na pregledu u četvrtak!! 😘
    barbsi ti si obavila dobru kupovinu 😊😘👍
    Sanjchisretan put!! 😘
    Imam pitanje za sve koje su već kupile, koju ste kozmetiku uzele za bebe? Ja se dvoumim izmedju Nivee i Becutana 😏
    I da škarice za noktice ili grickalica?

Bubchen za kupanje, pavloviceva za guzu + sudokrem i bepanthen mast u slucaju crvenila, skarice

• Natasha555
    14. Kolovoz 2017. 11:46

Mislim da ću i ja ovak slično,  iako za sebe imam grickalicu, Al svi su mi preporučili skarice ( kupila one sa zaobljen im vrhom)

barbs
    14. Kolovoz 2017. 11:48

Dena, prati situaciju. P.S. Sutra je praznik 
    I me, ma očito je to normalno...  Mene samo u subotu nisu hvatale jer sam doslovno cijeli dan preležala. Još malo i pregled. 
    Natasha, super za stvari! Lijepo je kad dobiješ od nekoga, pa nema potrebe trošiti. 
    Zelimobebu, moja frendica mi je preporučila becutan ili od trudija baby ulje. Ja sam za sada kupila JGL DJEČJU MAST, babylove sapun i sudocrem. Fali mi još ulje.  I planiram kupiti škarice.

barbs
    14. Kolovoz 2017. 11:50

Maca, grozno... Kod mene je i dr o.p. otišao na g.o. a i ginekolog. Kad sam već bila tamo sam htjela provjeriti ako se već sada mogu naručiti za pregled, kad ono poljubila vrata 2x... 

violeta1
    14. Kolovoz 2017. 11:52

Evo i mi bili u lidlu, uzela pelene i 2 paketa vlaznih maramica. Isla rijesiti sve papire za komplikacije i sad smo muz i ja na rucku. A pokraj nas mama s sinom, mali se krevelji vec 20min, mene glava rastura ajme..onda ga mama pusti na pod i mali puze, bljak.. u restoranu po podu puzat, odvratno! Bas me glava boli, nikako da smiri djete a ona sjedi i jede uzas 😫😫

zelimobebu2701
    14. Kolovoz 2017. 11:54

I ja sam kupila JGL dječju mast, ali nisam još šamponiće, kremu za lice, ulje i to....ali mislim da ću Becutan...
    Meni isto nekako nespretno sa skaricama zvuci, ne znam ni sama 😏

mc_mouse
    14. Kolovoz 2017. 11:57

Sanjchi nadam se da ces brzo oporaviti grlo. 
    Barbs jako mi zao mačka. Joj ja sam prije i papigu pokopala.... užasno je to kad se vežeš. 

Bila sam u Lidlu i sivu jaknicu i trenerku koju sam htjela uopće nisu imali u 62/68 veličini :( pa smo kupili tamnoplavu. I iskreno nerviraju me te tamne boje za dečke. Pobogu beba je. Zar ne može nešto veselije 😶😶

mc_mouse
    14. Kolovoz 2017. 11:58

Aaaaali stigao nam je dostavljač. Sa dvoje pari patika. Ovo ce biti prve šminkerske 😍 Druge nisam slikala 😂 Fotke u nastavku 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.