Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    14. Kolovoz 2017. 07:35

Jutro cure 😊 Vidim da smo sve polako pri kraju s pripremama za nase bebe 🤗
    Ja sam nocas dobro spavala osim sto se budim na wc al to je klasika vec. I muzek se malo mazio, kao beba je postao, grlio me i rukama i nogama, al je kod stomaka stavio jorgan da ne bi na bebu. Jucer mu moja seka rekla kako ona misli da ce on bit jako dobar tata, ajme bio je presretan. 
    Mi pijemo kavicu pa cemo u grad 😊

• GaLu
    14. Kolovoz 2017. 07:40

Violeta sto se tice muzica bas lijepo, mene moj izbjegava cak se boji i spavati okrenut prema meni Kako sam pila antibiotike zbog bakterije u urinu, pocela sam i prirodni antibiotik koristiti, odnosno cesnjak, pojedem svako vecer 3 reznja cesnjaka sa salicom acidofila. Veli mi muz da sam cesnjak izlazi dok disem, cak su mi i djeca to primijetila. Zbilja je odvratno to jesti tako da evo sad kad dam urin nadam se da ce sve biti ok, sutra dobijem rezultate.

barbs
    14. Kolovoz 2017. 07:41

Galu, ugodan ti shopping zelim!! 
    I ja isto volim propolis za grlo i velika je razlika izmedju domaćeg i kupovnog...
    Violeta, jaaaaaooo, mogu si misliti kako ti je muz bio sretan!!!  treba i njih pohvaliti, naravno... (ako zasluzuju!)
    Moj je dragi jucer napravio i kriz za macka s imenom i otisli su ga svekar i on zakopati.. Jadan nas macak... Sad sjedim na terasi i cekam da se kava napravi i ocekujem da ce proci kroz dvoriste...

• GaLu
    14. Kolovoz 2017. 07:45

Hvala Barbs. Bas mi je zao za macka, tesko je kad se covjek veze za zivotinju i onda je odjednom nema, nadam se da ces biti bolje.

barbs
    14. Kolovoz 2017. 07:47

Galu, hvala!! 
    Ma bit cu ja dobro... Prodje sve...ima i gorih stvari u zivotu, ali za te zivotinje se covjek toliko veze da je bas grozno kad ih nema vise... Muz je rekao da cemo novog naci... Ne zelim ga.. Nece biti kao ovaj...

• sretna
    14. Kolovoz 2017. 07:59

Jutro cure! Ja nemam koga poslati u pohod na lidl :( a bas sam htjela onu posteljinu na zebricu i sarene tockice :(

• GaLu
    14. Kolovoz 2017. 08:05

Sretna bas mi je zao. Postoji mogucnost da neki drugi dan ides do Lidla? Mozda ne rasprodaju sve tako brzo.

• sretna
    14. Kolovoz 2017. 08:11

Galu, postoji, za tjedan dana  kad se vratim s mora 😂 kod nas se uvijek sve rasproda

Suncokretica
    14. Kolovoz 2017. 08:14

Jutro!
    Drago mi je da sve pomalo privodimo kraju pripreme za naše bebače. I mi smo pri kraju, samo mi muž mora složiti komodu pa da pomalo krenem s pranjem i peglanjem robice dok još imam snage 
    Sanjchi, nadam se da ćeš što prije ozdraviti. Meni su za grlo pomagali najobičniji mentol bomboni od kraša pa probaj i to, ne može štetiti
    barbs, žao mi je zbog mačke... 
    Sve koje idete u LIDL, želim vam lijep shopping, ja ipak preskačem, nekako mi se ne da nikud danas. Javite kakvi su grudnjaci 

barbs
    14. Kolovoz 2017. 08:14

Sretna, bas mi je zao 
    Ja eto vec kasnim... Dok sam marendala, robu stavila susiti... Sad sam se spremila i idem doktoru prvo .. i mene je strah da ce puno toga biti rasprodano, makar otkad imamo 2 lidla mi se cini da se teze rasproda prvi dan... Iako prosli put kad sam isla je npr 90% jaknica bilo rasprodano 
    Prije bih poharala lidl za sebe, sada za bebu... Gdje mi je kraj?! Ahahhahaa

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.