Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • GaLu
    15. Kolovoz 2017. 11:29

Sto se tice strija ja imam zemljopisnu kartu na trbuhu od druge trudnoce, za sad u ovoj nisam ih dobila ali sad vec u 3 trudnoci uopce se vise ne zamaram s tim, takav izgled koze mi je postao pod normalno

barbs
    15. Kolovoz 2017. 11:34

I meni su strije bijele...  Nisu se povukle... Ali bolje vidjeti bijele nego ljubicaste... Trauma iz djetinjstva ahahah 
    Violeta, ma znam, ali kao praznik je... Ali sto je tu je... Sjecam se kako su se neke mame zalile na grupama kako one moraju raditi u trgovine bla bla bla... Kako bi bilo u redu da ljudi ne dolaze pa da zabrane rad za praznike i onda su se tu pozalile mame koje rade u ugostiteljstvu... U turizmu... I onda su one rekle da sta bi one trebale reci kad im mame koje su doma za praznike dolaze na rucak, na pice, itd... Da bi i one voljele biti kod kuce sa svojom familijom.... I onda su bome zasutile... 
    Nije lako raditi samo svako gleda svoje dupe 

barbs
    15. Kolovoz 2017. 11:36

Mislite da bi Mana i Kik mogle imati spavacice???
    Sjetila sam se c&a.... Mogla bih i tamo otici pogledat.

• Dena1009
    15. Kolovoz 2017. 11:39

Barbs ma obavezno cu joj reci. Problem je sto im je uzrok stres, a jedini adekvatan lijek odmor, pa se bojim kako ce kad dođe bebica i u toj fazi prilagodbe biti ako vec sada pocelo da zeza. 
    Spavacice vec sam jednom spomenula, da kod nas (ck/kc) sam iste vidjela na placu i u ducanima u gradu, samo sta su na placu bile 50-60kn, a u ducanima 100-120kn. 
    Meni imaju lijepe, kvalitetne i jeftine u c&a, samo sto npr. u Kc uopce c&a ne drzi spavacica ni pidzama.
    GaLu meni se zna pojavit ta eror 500 al proradi za 15min normalno.

url=https://lilypie.com]

treca_sreca
    15. Kolovoz 2017. 11:42

GaLu

Sto se tice strija ja imam zemljopisnu kartu na trbuhu od druge trudnoce, za sad u ovojnisamih dobila ali sad vec u 3 trudnoci uopce se vise ne zamaram s tim, takav izgled koze mi je postao pod normalno

Potpis na ovo
    Pret T sam koristila mustelu, najskuplju, double action....ali pukla sam.
    Jbg to je neizbjezno kad imas bebu od 4ipol kg u trbuhu (a prije trudnoce sva zategnuta bez viska koze i mesa iti najmanje...) cista fizika!
    Sad mazem biooil, reda radi.

žena-majka-carica:)

Belle84
    15. Kolovoz 2017. 11:42

Natasha drzi se 😘 Nisam shvatila je li ti to bio redovan pregled ili si imala neke simptome pa otisla doktoru? 

15. Kolovoz 2017. 11:48

Bok cure! 
    Natasha, javljaj info, nadam se da ce biti sve u redu ❤️
    Nekom je maca stradala, zao mi je :/ (moj pas je prije pol godine istrcao pod auto, a uzela sam je iz azila i bila je kod mene mjesec dana, sirota..)
    Teta nam je jucer izvadila kindac tako da smo ga smontirali, cini se solidan i super mi je sto ima ladicu. Ono sto ne kuzim je kad podnicu dignemo onda se vidi dolje sta je u ladici kroz kindac, jer ostane zjapit? Nez da li ima kakav poklopac ili nesto...pitat cu jos tetu

treca_sreca
    15. Kolovoz 2017. 11:50

Samjchi koja su to pp kolica od 9tis?? Neka mabrijana? Oni inace su se cijenom vrtili oko 5-6 (3uq sistemi) pa me bas sad zaintrigiralo?
    A sta se tice velicine...ja volim velika robusna, ako imas dovoljno velik gepek...a vi imate velika auta rekla si?
    Mjerenje trbuha - palo mi napamet par puta al nikad nisam...u nijednoj T. A bas bih volila da sam se sjetila to mjerit prije prve T pa vidit razliku u brojevima. Sigurno je frapantna.
    Mlijeko, dojenje, laktacija - netko je pitao....imaju osim cajeva za dojilje, razni biljni pripravci...po netu se moze nac. Ja planiram uzet od Plan T preko fejsa ili u ljekarni (nasla sam u cc1 da ih drze) tonik ili kapi za laktaciju....to i puno cajeva i masirat cicke eventualno da razradis ih da budu mekse i prohodniji kanalici. Eto to je sta ja znam, i mislm radit, i klonit se stresa....a onda je ostalo na bebi - da ima dobar hvat....i sve ce bit okej!

15. Kolovoz 2017. 11:50

Da pitam jos nesto, kindac bi trebala okrenuti kad se beba rodi? Da mogu vidjet bebu?

Dobili smo i kolica, ali su dosta rastureni kotaci. 
    Vidjet cemo jos sta cemo

Pozz svima!

treca_sreca
    15. Kolovoz 2017. 11:55

Yel i meni su super s ladicom ispod....skladisnog prostora nikad dosta!! (Jedino bzvz sto ih onda nema smisla stavit paralel uz bracni....kao sto ja uvijek radim....da mi beba bude u istom smjeru kao ja....jer tako ne bi mogao proc do ladice) A to za da ce se vidit
    ..hmmm da....nezgodno. ali madrac ti na najvisljem buda cca 2-3max mjeseca jer kad krene bebs bit veca opasnije je i spustas sve nize i nize.
    A dok je na najvisocijoj razini madrac, j ja bih stvari u ladici pokrila necim ili drzala u prozirnim kesama da ne pada prasina...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI