I jos smo poslije isli na veceru kod mojih, pekli su janjetinu,a muz obozava to pa je njega jutros moj tata zvao a muz se razveselio kao malo dijete hehe, tako da smo danas bas gustali, a sad pred tv 😊
Sanjchi, fino ste se vi nakupovali! I fino ste se najeli!!
Ma ja planiram samo jaknicu kupiti, a ostalo sve potrepstine za bebu: podloga, blaznice i tako to... nek se nadje
Sanjchi, ma neeee... Ja sam i prije primjecivala jer sam uvijek gledala sto frendicama kupiti kad su bile trudne.... Cak i frendica koja je rodila je rekla da ove godine non stop uma svasta za trudnice u bebe u lidlu.
Sto se tice voznje, jos uvijek se sama usudim voziti... Planiram sve rijesiti u sat vremena. Nadam se da ce tako i biti.
Violeta, lijepo ste danas gustali, tako treba, prisustit si s vremena na vrijeme dan lijenosti😀
A grlo...neznam. Sto se vise noc blizi vise boli jer mi je reko doktor da po noci me boli jer spavam pa disem (logicno) i onda se grlo susi. Sutra cemo doma pa cu vidjet, ak se nd poboljsa idem svojoj dokici o.p. A sad mi samo slina izlazi na usta, neznam otkuda je toliko......ima je na litre😕
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Violeta, lijepo ste danas gustali, tako treba, prisustit si s vremena na vrijeme dan lijenosti😀
A grlo…neznam. Sto se vise noc blizi vise boli jer mi je reko doktor da po noci me boli jer spavam pa disem (logicno) i onda se grlo susi. Sutra cemo doma pa cu vidjet, ak se nd poboljsa idem svojoj dokici o.p. A sad mi samo slina izlazi na usta, neznam otkuda je toliko……ima je na litre😕
O joj, koma🤔 probaj meda papati, mozda malo pomogne a med je zdrav. Nadam se da ce ubrzo bit bolje 😘
Sanjchi, da, navecer je gore opcenito .. Kao sto je Violeta rekla, jedi puno meda.. Brz oporavak!!
Problem jr sto med ne mogu nikako osim u caju😕 al budem se prisilila sutra kad d
Problem jr sto med ne mogu nikako osim u caju😕 al budem se prisilila sutra kad d
Sutra kad dodem doma, pa cu pomalo pojest bar zlicu. Sad me i kasalj evo hvata u samo mi se piski dok kasljam😫 bemu misa..
Sanjchi, zar ti bude lose od meda?
Ne nego ga ne volim, presladak mi je i jednostavno ga ne mogu jest tako na zlicu. Kad sam bila mala ceato smo kasljalr pa nam jr mama radila nesto za pit, odvratno je bilo, przio se secer i jos nesto i onda me to podjsecalo na med pa mi se i med zgadio. A i znala nam je mjesat med sa sosom od kave pa smo to jele (isto za nesto, kad amo bile bolesne)
Sortiraj odgovore
Najstariji