Meni je muže neki dan rekao da sam ja neka čudna :) jer nikad ne popucam :)
Inače imam nekoliko strija iz puberteta i po cicama ih ima...ali trbuh srecom ništa...možda dvije tri...nadam se da će tako i ostati. Koristila sam bademovo ulje ali i inace ga koristim jer imam užasno suhu kožu.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Cure ja bi Vam rado poslikala svoj ulov iz Lidla jucer ali naravno opet ja sam u "tehnoloskom" problemu, opet mi neda se logirati preko mob-a. Danas mi stize preko neta sam narucila Aventova izdajalica, dekica, duda i sjedalica ona u kojoj beba moze lezati, zaboravila sam kako se to tocno zove kod nas.

Natasha nadam se da ce biti sve u redu ali ak ti je cerviks ok to ce sve biti ok.

Violeta i ja njega koristim, ali na žalost sam po trbi popucala. Nisam sklona takvim strijama bas inače...valjda će se kasnije malo bar povući 😏
Natasha drzi nam se. Sreca pa te na vrijeme salju, pregurat ces ti to. ❤
Sad sam se sjetila sta bi moglo da bude. 😐 Prije 2 godine imala sam slicne simptome + jake glavobolje, zavrsila sam u bolnici i nakon svih mogucih pretraga zakljucili su da imam tenzijske glavobolje. Nakon bolnice i terapija nisam imala vise ozbiljnijih problema. Sad sam shvatila da je tako i prvi put pocelo, sa mucninama koje su bile otprilike u isto vrijeme i iz dana u dan se pogorsavalo. ☹

url=https://lilypie.com]
Natasha, jaaaaooo, javljaj nam novosti!!! Bit ce sve u redu!!!
Mijerenje trbuha - do sada samo jednom
Galu, WUHUUUU... Zivjela tehnologijaaaa!!!
Strije - u pubertetu - cice, guzica i prepone... Nadam se da necu jos na trbuhu dobiti, al' sto bude bit ce... Jedna vise maaaanjeeeee... A i bitni da smo beba i ja dobro!
Isla mi je nona pogledati spavacice. Devic u Puli iz nema... obisla je drugu trgovinu ali po 100 kn su... A to mi je skupo ako mi trebaju 3 komada... Probat cu skociti sutra ujutro u grad nakon vadjenja krvi.... Mozda MTC ima... Ako ne, na placu i ciao!!

Barbs a kad vec trg rade zasto da se ne ide..ja inace volim nedeljom popodne ici u trg centar u kupnju, to mi je bas gust.
Zelimo bebu moje stare se nisu nimalo povukle, samo budu bijele poslije.
Natasha jao drzi se, nadam se da ces sto duze ostat u komadu

Barbs vec mi se kosa dize na glavi od pokusavanja ulogiranja preko mob-a, pokusam na dan barem 2 puta i do sad mi je uspjelo samo 2 puta s tim da me baci van nakon par sati. Kad procitam ovu recenicu "error 500, radimo na uklanjanju problema" dodje mi da poludim

Ja sam sad zvala labaratorij da pitam ako mi je urinokutura gotova veli mi ona preko tel da nije, pitam ju kad bude, veli ona mozda danas mozda sutra, i sad znaj.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji