Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    13. Kolovoz 2017. 14:07

Juhuuuu,ipak se mali kupao! E da vidize tu srecu na njegovom licu,neprocjenjivo 😊 jedva je docekao jadnicak 😄

barbs
    13. Kolovoz 2017. 18:25

Sretna, drago mi je za maloga!! 
    Dena, eto, dobro da si zvala... Barem te malo smirila 
    Mi smo bili kod kojih na selu. Nona ima rodjendan danas... Odusevljena fotobookom 
    I javili su nam da su nam macka zgazili  Zene drage, ovo je grozno.. 2 zivotinje u 3tj... A macak za pozeljeti... Jako se volio maziti... Odazivao se na svoje ime.... Inace nije prelazio cestu... Ne znam sto mu je danas bilo..
     GROZNOOO  Bas sam u bedu i bas sam se bila rasplakala... I vec mi fali

luce <3
    13. Kolovoz 2017. 18:29

barbs

Sretna, drago mi je za maloga!!
    Dena, eto, dobro da si zvala… Barem te malo smirila
    Mi smo bili kod kojih na selu. Nona ima rodjendan danas… Odusevljena fotobookom
    I javili su nam da su nam macka zgaziliZene drage, ovo je grozno.. 2 zivotinje u 3tj… A macak za pozeljeti… Jako se volio maziti… Odazivao se na svoje ime…. Inace nije prelazio cestu… Ne znam sto mu je danas bilo..
    GROZNOOOBas sam u bedu i bas sam se bila rasplakala… I vec mi fali

A joooj bas grozno... U tako malo vrimena 2 zivotinje... 🙁bas mi je zao 

13. Kolovoz 2017. 19:04

Sretna super za L da se ipak uspio okupat! 😀
    Barbs, zao mi zbog miceka😞
    Mi smo danas bili kratko na plazi, voda je dosta hladna pa sam usla i izasla nakon 3 min. Sutra idemo doma i to je to sto se mora tice ove godine. Bar za mene. Dragi ce se vratit iduci vikend s frendom da raskopaju te solarne ploce i to, pa ce ih vozit kuci. Meni se vise nece. Sve mi teze uspinjst se s plaze, uspusem se sva dok se popnem. 
    Grlo i dalje serucka😣 valjda bude proslo kroz par dana...a onaj angal...o Boze, sto je to odvratno. Kad spricam skoro se izbljujem😫

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    13. Kolovoz 2017. 19:10

Sanjchi, neka si ti more iskoristila!  Mi moguće da idemo slijedeći tjedan malo na more. Nismo bili dugo. Žao mi je što te i dalje zeza grlo, ali proći će i ti!  Spričaj i dalje... Vjerujem da je grozno. Ja sam inače koristila za grlo PROPOLIS, limun i med, topli čaj, pastille i kadulju (prije trudnoće), pa stvarno ne znam kakav okus bi mogao imati angal u spreju  Vjerovat ću ti da je grozno.
    Jaaaao, što se mačka tiće... ZNAM da postoje i gore stvari u životu, ali te životinje ti tako prirastu k srcu da te baš pogodi kad se takvo što desi. Još sam mužu i rekla da bih manje patila da je samo nestao, ali ovako  GROZNO...
    Sutra, ujutro se moram ranije dići da idem doktoru vidjeti ako mi misli dati uputnicu za KKS i nakon toga idem u Lidl kupiti grudnjake i još nešto...  Vi? Imate namjeru ići u Lidl? Moja mama nije oduševljena idejom da idem sama, ali sam rekla da ne mogu čekati da netko ima vremena  Muž radi. Doktor radi ujutro i danas i u srijedu tako da bi tek u čet poslije podne mogli otići zajedno, a ja bih u čet ujutro otišla vaditi krv (najviše radi štitnjače jer 21. imam pregled!) 

13. Kolovoz 2017. 19:20

Ma Barbs koristim i pastile i spricam s tim angalom (natjeram se spricnut i to progutat da ne povratim) i caj pijem. Danas me dragi postedio kuhanja pa smo izasli na rucak tu dolje u restac. Jela sam juhu👏👏 fino mi je pasalo za grlo. Valjda bude bolje. 
    A Lild...neznam..mislim da nista od toga ovaj put, cekam da mi sjedne naknada pa cu sopingirat. 
    A hmmm...odlazak solo..ako se osjecas ok, onda pomalo. Odmaraj cesto i imaj vode uz sebe i dobro. Mislim da jos uvijek si u stanju sama otic...a ako bi cekala ne garantira ti nitko da bi nasla ono sto zelis kupit. 
    Moja Luca se danas stalno vrti, okrece. Bas mi se trbuh onako pomice u svim smjerovima..preslatko😊

barbs
    13. Kolovoz 2017. 19:27

Sanjchi, vjerujem ti da ti je juha pasala. I super za dragoga što te kuhanja poštedio! Tako treba i češće!!  A  slatkica Luce   Proći će i prehlada ali je grozno biti prehlađen po ljeti  
    Ja idem iskoristiti priliku za neke stvari u Lidlu, ali ove godine sam primijetila da jaaaaakooo često imaju akcije na dječje stvari.  Nadam se da će tako biti i kad rodimo. 

13. Kolovoz 2017. 19:46

Barbs mozda vise primjecujes jer i sama iscekujes😅 ja prije nisam peimjecivala ni kolica ni trudnice ni robicu itd (toliko puno kao sad)...a sad primjetim svaku sitnicu😀

violeta1
    13. Kolovoz 2017. 19:50

Pozdrav svima...evo mi bili u Srbiji malo u kupnji, sokovi i pivo punooo jeftinije nego kod nas pa smo to uzeli i uzela Pavlovicevu kremu i otisli na rucak i onda u Portanovu po bocice, toplomjer i dudice i sebi sam uzela patike jer nista ne mogu obuti vise 🤔 
    Suta idemo u lidl po pelene i vlazne maramice. I to je to, gotovooo...sve je spremno za malog miska piska 😊😊 

violeta1
    13. Kolovoz 2017. 19:51

barbs

Sanjchi, vjerujem ti da ti je juha pasala. I super za dragoga što te kuhanja poštedio! Tako treba i češće!!A slatkica Luce Proći će i prehlada ali je grozno biti prehlađen po ljeti
    Ja idem iskoristiti priliku za neke stvari u Lidlu, ali ove godine sam primijetila da jaaaaakooo često imaju akcije na dječje stvari.Nadam se da će tako biti i kad rodimo.

Obavezno nam slikaj ulov 😉 I samo hrabro idi sama i ja idem sama u trg, ali ne zadrzavam se predugo 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.