Joj joj ti muzeki maze...i moj je takav. Jadan jedva ceka da klinci pozaspu da me se uhvati😂😂😂 al meni je to sve lijepo😊
Evo muz i ja danas ostavljamo djecu kod sveki i idemo sami negdje...curke iz Zg-a moze li neki prijedlog kuda otici u zgu da ima hlada, prirode, restoran neki usput i tak...mislimo malo po centru i tako pa onda popodne u mir.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Jeste,jeste barbs.. slicica od mene i moje princeske..
Pa i moj drago ce sa nama,zato cekamo vikend.. pa ono bas da uzivamo..
Hahah on vec govori kako kad beba dodje ipak on mora da spava u sredini pa da obje moze zagrliti.. uhhh,i ja se pitam kako bi moj podnio to da cu na njega zaboraviti kad bebac dodje.. 😂 kakva je bila reakcija tvoga dragoga?? 😂 (moogu misliti 😂)

Kleaiva, i ja volim sto je takav.. 😍 meden je ❤
No,sto se mi ovdje smijemo njima,kad smo mi kao oni ako ne i gore 😂

Vi ste vec sve pri kraju s pripremama,ja jos nisam ni pocela 😂
Nisam nis prioremila niti vidjela sta mi fali sve 😄

Sretna,budes i ti sve stigla 😉 ti sad kad podjes pripremat neces stajat dok sve ne pripremis 😉
Waaa dosao katalog od lidla 😀 i kod nas je djecija robica al od cetvrtka.. jedva cekam 😍 bas sam se obradovala (postara sam cekala pored sanduka za postu) 😂😋

KleaIva, možda da odete u Maksimir? Tamo bi trebalo biti najviše hlada, po gradu ga baš i nema.
Je li netko možda zna gdje kupiti ovakve tople papučice za novorođenče? Nigdje ih nisam vidjela po dućanima...

KleaIva, možda da odete u Maksimir? Tamo bi trebalo biti najviše hlada, po gradu ga baš i nema.
Je li netko možda zna gdje kupiti ovakve tople papučice za novorođenče? Nigdje ih nisam vidjela po dućanima…
Vidala sam ih u h&m i c&a, ali to stavljaju u orodaju tek u jesen

što se tiče muževa, moj ne može dočekat bebu, svaki dan priča s trbuhom i kaže: kad ćeš ti bebo više izaći da se mazimo. Klokanicu je već raspakirao i isprobavao. 😆 a za maženje sam ja nadrapala jer ću ja bit u sredini i kaže sa svakom rukom maziti jedno. 😂
barbs žao mi je zbog mice, takva sam i ja užasno se jako vežem za životinje i kad im se nešto dogodi u komi sam danima...🙁
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji