Hvala,cure..
Galu,shopping je super 😍 i ja uzivam u toj robici u prugice..
Kod nas je danas veselo.. ja i dragi sredjivamo krevetic za bebušku 😍
I mi imamo danas u planu, samo da mm otspava od nocne i nadam se da ce meni bit bolje jer sam skroz malaksala i vrti mi se, mislim da je tlak. Al fali nam jos krevetnina, ova sta sam narucila nam se ne sviđa, pa cemo je zamjenit.
url=https://lilypie.com]
Pupy, zao mi je zbog bake. Iscrpljuje kad se zaredaju lose stvari pogotovo u trudnoci.
Cuvaj se i drzi 🐥
Mene opet tlak muci i uhvati panika pa ostajem bez zraka, treba mi sat vremena da dodjem sebi, drzim glavu medju koljenima i udah na nos, izdah na usta, bas koma, morala sam za smirenje popit tbltu koliko me to nesto uhvatilo.
Uzs
Drzati glavu medju koljenima? Bozeee, otkad ja to ne mogu, cini mi se da nisam nikad ni mogla. 😰
Meni je trbuh toliki da ne mogu sjediti uspravno jer mi noge diraju donji dio, a savinuti se ne mogu mjesecima. No barem mi je zeludac na miru dok se mala ne krene protezati. 😊
Polako i smireno, znam jos trudnica koje je panika znala uhvatiti, bez posebnog razloga. Ali isto oprezno s lijekovima.
Znate da je djecja odjeca opet u Lidlu od 14.8.?
Ima lijepih trenerkica i haljinica. 😊
Dena, samo pomalo!
Malena, ja sam primijetila da sve teze mogu sjediti aajahah Ledja ne mogu vise drzati uz naslinjac stolice nego se moram odmaknutivi noge protegnuti
Jaaaaao, jede mi se nesto slatko
Vrijeme je vani super... Ugodno je... Nema sunca... Milina... bas sam pospana, a spavala oko 10 sati hahhahha
Mi smo neki dan u zezanciji dosli na temu (neznam ni sama kako), tko moze dodirnuti noznim palcem vrh nosa, kad ono bez problema sam se svinula, mm je zakljucio da sam elasticna za jednu trudnicu 😅
url=https://lilypie.com]
Sto se tice baldahina, izgleda lijepo ali ima vise estetsku funkciju. Ja nisam to koristila, nekako ne volim previse stavljati oko bebe sto nije bas potrebno. A cini mi se da se na tome skuplja prasina, a tocno je iznad bebe prakticki. Ali svakako izgleda lijepo i apsolutno ok tko to hoce staviti.
Potpis!
Ja sam iz fore stavila za drugu bebu...i lipo to figura...ali iskreno - samo smeta. Uskoro smo ga bili makli i stavili vrtuljak igracku....to bar ima funkciju.
Pelene - naravno da neces odmah 5 paketa uzet. Jer vidis kolika je beba...ako je sitna 2-5kg bude ok. Al recimo moj je rodjen s 4ipol kg i te su mu bile male...odma smo koristili iducu velicinu 3-6kg a i to mu je uskoro omalilo jer je s mjesec dana imso 6kg. A pelene obicno "omale" cim se beba priblizi 0.5-1kg do GORNJE granice...to je moje iskustvo.
Sad cu kupit jedan paket 3-6kg da me ceka doma, a na poklon od zene (od koje sam kupila kolica) sam dobila 1 pak 2-5kg. To mi je dosta....lako kupim to kad dodjemo kuci jos kako budemo trosili.
Svakako necu zalihu natrpat jer velim prosli bebac je pretastao prve dvi velicine u 20ak dana kad smo dosli kuci.
plus na babine to mnogi donesu.
žena-majka-carica:)
Dena super za tebe!
Ja sam ima vec 3tj koma, trutava i pushem kad sjedam/ustajem pogotovo s niskog sjedista.
Na placu i u ducanu me pitaju kad je dan D....eto toliko sam trutasta da misle ljudi da cu se svaki cas porodit (a i ja se tako osjecam i krecem...)
Barbs, da....ono je detergent za baby robicu
frosch sam uzela
gratis omeksivac za bebe
50kn oboje zajedno u dm
Treca sreca, bas sam taj gledala neki dan otici cu si ga kupiti .
Potpisujem sto se pelena tice jer frendica je rekla svima da joj kupile PAMPERSICE i na kraju je imala tone zaliha i do PETICE, a taj tip joj nije pasao, pa se morala snaci kako da ih se rijesi...
Ja cu krenuti prvo s babylove, pa sto bude bit ce...
Druga frendica mi je odmah rekla da samo jedan pack br1 kupim jer brzo prerastu s time da su njoj twinsi sa 3kg rodjeni
Sortiraj odgovore
Najstariji