Dena, prati situaciju. P.S. Sutra je praznik
I me, ma očito je to normalno... Mene samo u subotu nisu hvatale jer sam doslovno cijeli dan preležala. Još malo i pregled.
Natasha, super za stvari! Lijepo je kad dobiješ od nekoga, pa nema potrebe trošiti.
Zelimobebu, moja frendica mi je preporučila becutan ili od trudija baby ulje. Ja sam za sada kupila JGL DJEČJU MAST, babylove sapun i sudocrem. Fali mi još ulje. I planiram kupiti škarice.

Maca, grozno... Kod mene je i dr o.p. otišao na g.o. a i ginekolog. Kad sam već bila tamo sam htjela provjeriti ako se već sada mogu naručiti za pregled, kad ono poljubila vrata 2x...

Evo i mi bili u lidlu, uzela pelene i 2 paketa vlaznih maramica. Isla rijesiti sve papire za komplikacije i sad smo muz i ja na rucku. A pokraj nas mama s sinom, mali se krevelji vec 20min, mene glava rastura ajme..onda ga mama pusti na pod i mali puze, bljak.. u restoranu po podu puzat, odvratno! Bas me glava boli, nikako da smiri djete a ona sjedi i jede uzas 😫😫

I ja sam kupila JGL dječju mast, ali nisam još šamponiće, kremu za lice, ulje i to....ali mislim da ću Becutan...
Meni isto nekako nespretno sa skaricama zvuci, ne znam ni sama 😏
Sanjchi nadam se da ces brzo oporaviti grlo.
Barbs jako mi zao mačka. Joj ja sam prije i papigu pokopala.... užasno je to kad se vežeš.
Bila sam u Lidlu i sivu jaknicu i trenerku koju sam htjela uopće nisu imali u 62/68 veličini :( pa smo kupili tamnoplavu. I iskreno nerviraju me te tamne boje za dečke. Pobogu beba je. Zar ne može nešto veselije 😶😶

Aaaaali stigao nam je dostavljač. Sa dvoje pari patika. Ovo ce biti prve šminkerske 😍 Druge nisam slikala 😂 Fotke u nastavku

Hej cure, mi smo obavili shopping u subotu kupila sam za bebu i sebe za bolnicu najosnovnije, nisam jos sve, fale mi pidzame i tako jos neke sitnice. Info za Dechatlon kupila sam tamo odlicnu torbu za bolnicu, tipa onih torbi za trening, imaju raznih velicina za 50-70 kn, stvarno povoljno! Trazila sam novu da bude cista, a ova se moze i prati, jako su zgodne.
Jos nisam stigla u Lidl ali planiram popodne, valjda se nece rasprodati sve...
Mene je ulovilo neko ludo ciscenje opet, valjda je to dio priprema za bebu 😂 Neki dan sam rijesila ormare s robom, a sada mi jos ostaje dio s cipelama, moram u kuhinji osloboditi policu za bebine stvari, raspremiti spajzu i tako... za vikend sam rascistila ormar u kupaoni, bacam sve nepotrebno i suvisno! 😅 A onda jos generalno ciscenje prije dolaska naseg Vite. ❤️
Ne mogu procijeniti imam li dovoljno robe, valjda imam, vidjet cu jos danas u Lidlu ali necu pretrpavati, lako kupimo kad se rodi ako bas bude falilo.
Izleti u Zagrebu i okolici muz i ja trazimo cijelo ljeto neku super lokaciju al tesko je zadovoljiti bas sve zelje... meni je ok Vuglec breg, Samobor, Kozjak, Maksimir, Bundek i Jarun kao neka bliza opcija, Kezele ima super klopu, Mreznica je meni predivna ali sad se ne smijemo tamo kupati, ima restoran kod onog kampa, hrana nije osobita ali ima hlada pa se moze tamo lezati, malo tocati noge i tako...

Evo i mi bili u lidlu, uzela pelene i 2 paketa vlaznih maramica. Isla rijesiti sve papire za komplikacije i sad smo muz i ja na rucku. A pokraj nas mama s sinom, mali se krevelji vec 20min, mene glava rastura ajme..onda ga mama pusti na pod i mali puze, bljak.. u restoranu po podu puzat, odvratno! Bas me glava boli, nikako da smiri djete a ona sjedi i jede uzas 😫😫
Ne osuduj! Tako sam i ja govorila i dobila ultra zahtjevno i hiperaktivno dijete koje ne moze bit na miru i nece se smirit ako ga ne pustis da se krece. Od 0-24 je u ful pogonu,dobro da po stropu ne hoda.
Tako da...cekaj da dobijes dijete pa ces drugacije gledat na jako puno stvari, cak i one koje su tebi sada nezamislive 😄

Violeta, super za šoping! Dobar vam tek.
Aaaajmeeee, ja kad vidim sve te roditelje s djecom... ili kad čujemo malog od susjeda kako vrišti i plače... Aaaajmeeee.. Muž i ja se pogledamo i kažemo: NEĆE VALJDA NAŠ BITI TAKAV ?!
Mc Mouse, preslatke starkice Aaajmeeee, papiga... Znači, moja je nona imala papigu jedno 12g... kad je uginula to je bila tuuugaaaa.. Kako mi je bilo žao none... Baš je plakala jedno tjedan dana MINIMALNO...

Sto se kozmetike za bebu tice, nama su na tecaju rekli da se u pocetku ne koriste nikakvi preparati osim kreme za guzu i za njegu pupka. Kupanje iskljucivo u cistoj vodi uz ev. dodatak nekog prirodnog ulja tipa maslinovog. Nisam to jos nista kupila, za pupak cekam savjet patronazne, a kupit cu kremu za guzu i moram naci neko fino ulje za kupanje, ne znam koja jos mogu osim maslinovog, da bude malo mirisnije 😁 ?
E da, jeste li ikada kupovali sa stranice Wish? Stalno mi na fejsu izbacuje njihove oglase a ne znam kakvi su? U svakom slucaju imaju dosta povoljnih stvari za bebe, evo link: https://www.wish.com/m/search/Baby

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji