Cure evo i mene...jučer smo stigli doma s mora i roštiljali kod svekića. Bilo je ok...navecer sam sa sogoricom isla na koktele....kad smo kod alkohola ....:) Popila sam jedan bezalkoholni. Tu i tamo popijem malo kupinovog vina zbog tlaka ali inace izbjegavam u trudnoći piti i ne paše mi baš jer mi odmah noge naotiču.
Što se tiče junk food-a jedem ga jednom do dva puta mjesečno....iako sam trenerica i pazim na prehranu držim da si čovjek radi veću štetu ako si konstantno nešto zabranjuje. Moja konzumacija junka se svede na malu količinu :)
Palačinke jedemo često ali zdrave verzije...ove " obične" možda jednom mjesečno i onda se udavimo u njima .
Što se tiče egzibicija ja ih izvodim svakodnevno na pilatesu tako da sam i dalje gipka :)
Netko je spominjao trnjenje u šakama...to vam baš i nije dobra vijest....meni se pojavilo u drugoj trudnoći- sindrom karpalnog tunela....slali su me na operaciju ali sam plivanjem uspjela ublažiti problem...nije mi bila opcija da nekoliko tjedana ne smijem dizati bebu a još je dojio. Sad je situacija nešto bolja ali vidim da će se to morati riješiti kad nova beba pošteno stasa.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Dzeny ja bi stavila ispod plahte jer se vecina onih navlaka pere na 30-40, a kad se zapiski neide to dole, pa je lakse oprat plahtu, a ako neide dole mozes je i bacit, jeftinija je.
url=https://lilypie.com]
Za izlazak iz bolnice tajice i tunika neka lijepa :)
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Ja imam navlake koje se peru, gorr su pamucne, dolje neki neproopusni materijal. Nikad se L nije znojio od toga. Super su. Kupljene u magic baby-u
Ja bih PREKO navlake od madraca stavila....da ako malo propusti samo bacim podlogu jednokratnu a ne prat navlaku jer isto one (navlake od madraca) nije preporucljivo cesto prat da ne udju u sebe....
žena-majka-carica:)
Prvo, da vam se pohvalim da sam danas prekopala Kaufland uzduž i popreko i našla spavaćice za dojilje, premda je to bila neka akcija od prije mjesec i više. Baš sam si bila jako happy. Spavaćice su super, a i na ovom forumu su ih svi hvalili. Pa eto, hvala vam svima još jednom na savjetima! :*
U ponedjeljak planiram skočiti do Lidla, vidjela sam na letku i grudnjak za dojilje, pa da ga vidim uživo, popipam i slično. Jedino, koju veličinu da kupim? Meni su cicke već sada ogromne, a sad sam u 26. tt. Uopće nisam pametna, broj veći? Broj manji?
Pročitala sam razne komentare općenito na grudnjake za dojilje, mnogi ih nose u bolnice, ali ne koriste, sumnjam da ću ga doma nositi, eventualno da imam za izlazak iz bolnice, kada dođu gosti...
Inace sad sam.bila u pohodu na madrace, ysk nula bodova....bubamara ima 15% na madrace medjuostalim - taman....tu mi se svidio neki od 500kn. Ali nasla sam jedan jos bolji slicne cijene (490) u nekom manjem baby shopu u istom trc centru.
I eto izgleda da ce opet to bit ipak 500tinjak a ne kako sam planirala 300-max400. S prvim sam (uz popust jer ke islo direkt od proizvodjaca) platila tak 500 ali mi nije bilo zao za prvo dite pa znas da ces bar dvaput iskoristit....a sad sam pokusala prosvercat se jeftinije ali samo smece ispod 400 su mi nudili...spuzva spuzva najjadnija
Grudnjak za dojenje - ja ga nisam SAMO u bolnici, nego svugdi i stalno, nosila.
a treba ti broj vece jer sise kad navali mlijeko u njih buuuuknu. Ok onda se i isprazne kad bebs podoji ali bolje komotniji nego tijesan pa da mlijeko ne moze nesmetano pritjecat....
Sortiraj odgovore
Najstariji