Ehh pa bas zbog toga.. jer je bez funkcije,a i ko ga stavi,nakon mjesec - dva ga skida,jer samo smets..
Moja kolegica je kupila kao zbog komaraca,pa kaze da ga niti jednom nije skroz navukla.. aa i svejedno,u prostorijama gdje beba boravi,nije mjesto komarcu ili muhi,bez obzira ili ti imao badalhin ili ne.. zato sam se i ja odlucila bez njega..
Dena,jesu radovi poceli kod tebe?? 😊
Dzenny nisu jos, zalijepili se za kauc, nikako da ustanemo 😅
Treca sreca ja manje vise sve mogu, al kad se trebam okrenut na krevetu, eeee, to su muke ježeve, ko da imam 70 tona, a ne kila😆😆
Pelene uzela jedne babylove da nas docekaju, a onda cemo dalje ako treba isprobavat.
url=https://lilypie.com]
Sto se tice pelena,ja sam mislila za pocetak kupiti pamepers,jer on ima indikator na sb pa da znam kako bebač piski.. aa onda poslije i ja imam u olanu na babylove..
Dena,ti kao i ja, bez problema radis takve egzibicije 😂
Ja se jos ne uspuhujem niti tesko hodam
Curke bas ste se raspisale...super je jastuk onaj sa zvjezdicama, svida mi se ta nijansa zelene.
Baldahin, meni to zvuci i izgleda skroz nespretno, ko da beba nema zraka od toga😕
Mi evo ljencarimo, premjestamo se s kreveta na stolce i tako..nece mi se jos ic kuhat, vec smo sto puta nesto jeli😂 stignem. E danas sam promukla, kad pricam, bas mi hrapav glas... 😒
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Dena,mi evo skoro sve zavrsili,hocemo kaficu piti.. posteljina se susi,tako da cu je tek sutra peglat.. 😉 jos malo odmorimo,pa idemo na rostilj..
Ejj one podloge sto stite madrac da se ne upisa.. da li da je stavim ispod navlake od jogija,pa onda plahtu ili samo ispod plahte.. jer sa jogija se navlaka moze skinuti i prati..
Izlazak iz bolnice...nisam jos razmisljala o tome, imam jednu haljinu sto bi mogla, trifrtalj rukavi i do koljena mi je, na to neke cizme ravne i ko bog😀 il cu vec nesto kupit, mada ce trebat potrefit velicinu😂😂😂😂
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Dena,mi evo skoro sve zavrsili,hocemo kaficu piti.. posteljina se susi,tako da cu je tek sutra peglat.. 😉 jos malo odmorimo,pa idemo na rostilj..
Ejj one podloge sto stite madrac da se ne upisa.. da li da je stavim ispod navlake od jogija,pa onda plahtu ili samo ispod plahte.. jer sa jogija se navlaka moze skinuti i prati..
Ja sam stavljala na madrsc,ispod plahte. Nemamo zastitu za madrac.
Evo i nas danas ☺ Mene jutros probudio muz uz dorucak i kavu a ja jedva gledala i on oko pola 10 otisao svirat i ja opet zaspala i do pola 2. Danas sam bas umorna i glava me boli.
Narucila sam par stvari s interneta s aplikacije geek
To je sve za sada, nasla sam bas svasta fora i za decke i za cure ali vidit cemo kakav je materijal i kako ce doci. A i za prvih 3mj imamo bas dosta robice. A i u babinjima cemo vjerovatno dobit pa bolje ne slagat samo stvari.
Sto se tice pelena, mi idemo u pon u lidlo po pelene, moram po doznale i zatvorit komplikacije pa cemo naici vidjeti sta ima u lidlu
Sortiraj odgovore
Najstariji