Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    12. Kolovoz 2017. 10:28

Senoritakova, drago mi je sto ste jos 2u1... Vidis, mogla bi ti izdrzati vise od 15.8.  Neka, neka .. samo ti svima govori svoje zeljice..
    I me, jaaaaooo, umoooor .... A to ti vjerujem... Ja doslovno znam ne raditi nista i pokosi me umor (npr.jucer), a kad sam isla obavljati kupovinu za bebu ... Aaajmeeeeee... Morala bih sjesti svako toliko da dodjem k sebi... Jos par stvari moram/o kupiti a meni vec muuukaaa 

I_me
    12. Kolovoz 2017. 10:33

joj ja jos moram ici kupiti pelene,uloske i takve neke sitnice a ne da mi se pokrenit..bas sam se uljenila u zadnje vrijeme..

barbs
    12. Kolovoz 2017. 10:37

Sretna, opet bura kod vas??? Kod nas kisa... Sad ne pada ali je oblacno jako... Mozda se i razvedri...
    Malena, dobro da si se javila na pregled, za svaki slucaj!! Javi obavezno novosti!! 
    Dena, zao mi je za spavanje... Ponekad imam i ja takve noci... Nikako se namjestiti... Pa vruce... Pa nema zraka.. uuizaaaaas...
    ZGARAVICU nemam!!! 
    Suncokretice, mislim da je moga muza manje strah primiti maloga nego mene.. hahahaa aliiii kad bi mu netko htio dati svog bebaca na drzanje onda je izbjegavao hahahaha
    Pupy, jaaaaakoooo mi je zao radi bake! 

dzenny
    12. Kolovoz 2017. 10:38
    Da vam se pohvalimo,nama evo sad dosao nas jastuk.. a juce ga narucili 😍
    Da vam se pohvalimo,nama evo sad dosao nas jastuk.. a juce ga narucili 😍

barbs
    12. Kolovoz 2017. 10:39

I me, ZNAM kako ti je...  Imam snage otici na wc i na kauc/krevet i to je to... Ali vjerojatno su nas ubijale ove vrucine... Umarale su svih, a nas duplo!
    Ja sam kupila babylove 1 i 2 i imam neke xy od zene koja nam je prodala kolica... Ona je rekla da ne zna sta ce s njima... Br 2.... Lako posaljem muza ili svoje ili sveki da mi kupi jos pelena 

barbs
    12. Kolovoz 2017. 10:40

Dzenmy, bas je slaaaaaaatkii!!! 
    A daaaa... Jastuk koji moze biti kao deka (iz tetra pelena)... Ooo daaaa... I to mi se svidja!!! 

12. Kolovoz 2017. 10:44

Pupy, zao mi je zbog bake. Iscrpljuje kad se zaredaju lose stvari pogotovo u trudnoci. 
    Cuvaj se i drzi 🐥

Mene opet tlak muci i uhvati panika pa ostajem bez zraka, treba mi sat vremena da dodjem sebi, drzim glavu medju koljenima i udah na nos, izdah na usta, bas koma, morala sam za smirenje popit tbltu koliko me to nesto uhvatilo.
    Uzs

barbs
    12. Kolovoz 2017. 10:59

Yel, a da ides ipak doktoru?.

luce <3
    12. Kolovoz 2017. 11:07

I_me

cure koje ste narucivale sa stranice tetra pelene sa fejsa.. nakon koliko su vam odgovorili na narudzbu?

Meni su nakon mozda sat dva odgocorilo, ali jucer mi je rekla da su do 21.8. Na godisnjem

luce <3
    12. Kolovoz 2017. 11:08

Puppy zao mi je zbog bake

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.