Meni muz stalno nest kenjka u vezi imena pa sam mu rekla nek napise svoj popis pa cemo ici eliminacijom pa mu se ne da!!!! Pa prebit sam ga htjela!!! 😂😂 jos nije ufuram u trudnocu, samo su mi sise napameti..bas me zivcira 😂😂😂
HAHAHAHAHAHHa, pazi koji lik Nađu se fantazirati i onda kad trebaju izraziti svoje ideje onda im se neda. Mada mene dragi zeza: MATE i raznorazna hrvatska imena.
Pa poludim!
Moj dragi je ufuran u trudnoću. Svaki dan mi gleda trbuh i mazi ga i non stop me pita: KAD ĆEMO NA 4D?! XD Kad ti je pregled?! Pa krene dramiti: ZAŠTO TEK ONDA?! itd...
Meni muz stalno nest kenjka u vezi imena pa sam mu rekla nek napise svoj popis pa cemo ici eliminacijom pa mu se ne da!!!! Pa prebit sam ga htjela!!! 😂😂 jos nije ufuram u trudnocu, samo su mi sise napameti..bas me zivcira 😂😂😂
Cekaj dok rodis onda mu pokazi sta su sise
Te muževe koji se ne daju prisiliti da napišu popis, lijepo zeznite i kažite ako ne smisli bolje da će mali bit Ćiro.
Mislim da će se odmah uhvatit pisanja
Nevezano za imena...jel se fotkate?
Ja sam dosta rjeđe nego preth T, ali evo nekidan sam bila u H&M trudničkoj majici i baš se lijepo vidjela okruglica pa sam ju uhvatila...doduše mobitelom mutno, ali vidi se koliki je! ko pravi
žena-majka-carica:)
Pravi mali šarmer!!!!
Svaka čast!!! Neka samo tako nastavi!
Ma da ufuran klinac ali s razlogom pa mu je oprosteno jer dosta se povlace za starijom bracom pa su nekako zreliji i odgovorniji
Ma vidi kako lijep trbuuuuhhh!!!!!!!!!!!!!!!
Ja se slikam svaki tjedan. Krenula sam od 11.tj jer, kao što sam više puta napisala, imala sam oduvijek trbuh, pa eto... Nisam vidjela razliku.
Martina, nije ti lako! Kad krenu svi u pubertet!! ahahahahahahahahaha
Stariji sin od sestre je ULTRA UFURAN... A fura se na NEYMARA...
Mislim da bi i za dugo ime našla skračenicu da možeš lakše vrištati za njime...jest, samo recimo konkretno od Sebastian što bi bilo skraćeno …."Sebo"? Zvuči bljak, kao seboreja ili štajaznam
HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAH
Imaš pravo!!!!
AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHA
Sad se zamišljam i ja kako vrištim: SEBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
I ja te vidim kak vristis a Sebo ne staje....
Te muževe koji se ne daju prisiliti da napišu popis, lijepo zeznite i kažite ako ne smisli bolje da će mali bit Ćiro.
Mislim da će se odmah uhvatit pisanja
Nevezano za imena…jel se fotkate?
Ja sam dosta rjeđe nego preth T, ali evo nekidan sam bila u H&M trudničkoj majici i baš se lijepo vidjela okruglica pa sam ju uhvatila…doduše mobitelom mutno, ali vidi se koliki je! ko pravi
Ulala koja pupa 😍😍😍😍😍
Ja sam pocela od proslog tjedna jer sam tek tada primjetila da raste. U planu mi je jednom tjedno se slikati.
HAHAHAHAHAHAHAh
Ajmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee........ Meni tata govori da ću biti k'o neki pukovnih s tom djecom jer vječito nešto na psa vrtištim. A naša Rubi ima godinu i 2 mjeseca i jako je poslušna.... u 90% slučajeva... pa trči na cestu... za drugim psima... a ja vrištim za njom od straha, naravno... i sestra mi govori da zašto stalno vrištim na nju... a Rubi, kakva je, ne boji se ni auta...
U jednom trenutku sam sestri rekla: to ti je kao da djetetu 1000000 puta kažeš da ne ide na cestu, a ne sluša te. TEROR...
Moj dragi je zaluđen našom Rubi do takvih granica da ga mama ponekad gleda i kaže: Bože... strah me šta će biti kad se dijete rodi...
Pravi mali šarmer!!!!
Svaka čast!!! Neka samo tako nastavi!
Da ja ti se tak hvalim okolo jer sam jako sretna i mislim da sam dobar posao odradila sto se njih tice zato sam ponosna jer nikad ali nikad nisam bila pozvana u skolu ili negdje da su nesto napravili.Ja ne radim ja sam doma i jako puno razgovaramo
Sortiraj odgovore
Najstariji