I_me, slažem se s tobom. Lijepa su unisex imena. I npr. Andrea isto.Mia je predivno ime. Tako mi se zove kuma!
Ali mi je Nia posebnije i stvarno nije učestalo (koliko ja znam
). Sestra je zgrožena. Kaže da je trenutno IN to ime. Nikad čula. Inače, druga imena za curicu: RITA, INES, IRIS, INGRID, MARGHERITA, EMA (i to se ime dragome sviđa), DIANA, EMILY, ERICA… ima ih još, ali se stvarno sada ne mogu sjetiti. Rekla sam dragome: čekaj da nađem listu koju sam napisala pred 6-7 mjeseci.
I dalje je bio u šoku, ali ja sam takva. Prije nego sam dobila zaručnički prsten još pred godinu dana sam znala kakve ću pozivnice, revere, itd. itd. Puno prijateljica mi se zaručilo cca u istom razdoblju ili su se ženile, pa sam im slala neke ideje i tako maštala o svome vjenčanju za koje sam mislila da neće doći tako brzo. Ali eto. Točno još mjesec dana!
Skrenula sam s puta.
A za muške mi je već bio problem, ali npr: SEBASTIAN, SAMUEL, DIMITRI… za sada se ne mogu sjetiti i eto, došao je DIEGO onako slučajno.Muška imena su mi dosta komplicirana.
I teško mi je naći neko koje će mi se iz prve svidjeti.
Martina, Treca sreca, kako se vaši sinčići zovu?
Mojem prvom sam ja dala ime Antonio to je bilo prije 17 g bilo je jako in drugom je dao tata Valentino trecem je ooet dao tata po dedi Marko cetvrtom je dala moja najdraza bakica Hrvoje a peti je Romano nista nesvakidasnje
Kako?
U 1 tromjesecje spadaju 1, 2 i 3 mj trudnoce,
A ne 1,2,3 i 4 mjesec.
http://covermagazin.com/trudnoca/?p=378
Meni se ful svidjaju imena koje se mogu koristiti i za musko i za zensko.. tipa vanja,sasa,matija,borna..
Al trenutno za curu mi je ema,ena i mia
A za decka borna ili jakov
A sto se snova tice, ovo je prvi put da sam sanjala nesto lijepo, uvijek neki hororci 😑.
I jos sam procitala negdje da ako mame sanjaju curice da je obicno decko i obratno. Tako da… jedva cekam sljedeci pregled… taj pon je tako daleko.. samo 5 dana jos!!!!!
Baš ćemo vidjeti ima li što od toga. Ja sam odmah na početku sanjala maloga dječaka, a mama mi je neki dan rekla da je također sanjala već dva puta da sam rodila dječaka. Bumo videli na kraju
Martina Dior, možda jer je ona rodila pred skoro 14 godina, pa je bilo drugačije "pravilo". Tko zna... Uh, vidim da si ti skoro sve prenijela.
Treba to izdržati!
I_Me, drago mi je što sam ti pomogla s listom Mada je i to ponekad loše jer imaš previše imena i ne znaš se za koje odlučiti.
Ja nikoga ni ne pitam za savijet, pogotovo ne obitelj jer onda se dosta vole petljati.
Kao npr tatina mama se petljala oko imena za prvo dijete od sestre s prodikom: nećeš ti mome praunuku dati neko glupo ime.
I još je ona i odlučila na kraju. Matteo. Rekla je sestra da nije bilo loše, pa da je popustila, mada sam joj rekla: tako se zvao njen tata + nona teško priča hrvatski (talijankaXD) i onda joj je teško izgovoriti bilo koje "čudnije" ime.
U ime Nia sam se zaljubila kad sam pisala ljubavne priče. Još pred 10ak godina.
Pa sam tražila za svaku priču drugo ime.
I eto imena
Martina, lijepa imena! I nisu učestala. Osim Marko
Mada se i to ime pomalo počelo gubiti, ali eto, samo sa mnom u školi su išla dva Marka. Jedan Marko nam je prijatelj, pa jedan dečko od sestrične, pa jedan kunjado od sestre.
Ah joj, mene bi bilo strah puštati da mi dragi daje ime po nonu (djedu). Dragi se zove Ivan, nono mu se zove Ivan, prapranono se zvao Ivan...
Dragy, nikad se ne zna! Možda na kraju stvarno bude dečkić!
Eto suncaaaaaaa u Puli!!!!
I_me, slažem se s tobom. Lijepa su unisex imena. I npr. Andrea isto.Mia je predivno ime. Tako mi se zove kuma!
Ali mi je Nia posebnije i stvarno nije učestalo (koliko ja znam
). Sestra je zgrožena. Kaže da je trenutno IN to ime. Nikad čula. Inače, druga imena za curicu: RITA, INES, IRIS, INGRID, MARGHERITA, EMA (i to se ime dragome sviđa), DIANA, EMILY, ERICA… ima ih još, ali se stvarno sada ne mogu sjetiti. Rekla sam dragome: čekaj da nađem listu koju sam napisala pred 6-7 mjeseci.
I dalje je bio u šoku, ali ja sam takva. Prije nego sam dobila zaručnički prsten još pred godinu dana sam znala kakve ću pozivnice, revere, itd. itd. Puno prijateljica mi se zaručilo cca u istom razdoblju ili su se ženile, pa sam im slala neke ideje i tako maštala o svome vjenčanju za koje sam mislila da neće doći tako brzo. Ali eto. Točno još mjesec dana!
Skrenula sam s puta.
A za muške mi je već bio problem, ali npr: SEBASTIAN, SAMUEL, DIMITRI… za sada se ne mogu sjetiti i eto, došao je DIEGO onako slučajno.Muška imena su mi dosta komplicirana.
I teško mi je naći neko koje će mi se iz prve svidjeti.
Martina, Treca sreca, kako se vaši sinčići zovu?
Mojem prvom sam ja dala ime Antonio to je bilo prije 17 g bilo je jako in drugom je dao tata Valentino trecem je ooet dao tata po dedi Marko cetvrtom je dala moja najdraza bakica Hrvoje a peti je Romano nista nesvakidasnje
U obitelji imamo Toma Jakov Matej Andrija Lovro Ivan Petar itd to od sestricni cure su nam u manjini imamo Emmu Piu itd.ako iduce moje bzde musko biti ce Patrik ako Bog da plusic ako ne nista vise 42 su tu i to je to al cu skicnut koji puta da vidim kako ste mi sve
Martina, lijepa imena!I nisu učestala. Osim Marko
Mada se i to ime pomalo počelo gubiti, ali eto, samo sa mnom u školi su išla dva Marka. Jedan Marko nam je prijatelj, pa jedan dečko od sestrične, pa jedan kunjado od sestre.
Ah joj, mene bi bilo strah puštati da mi dragi daje ime po nonu (djedu). Dragi se zove Ivan, nono mu se zove Ivan, prapranono se zvao Ivan…Dragy, nikad se ne zna! Možda na kraju stvarno bude dečkić!
Eto suncaaaaaaa u Puli!!!!
Onda Ivano
Martina, nasmijala si me! Ali Ivano je stvarno lijepo. I Maro je lijepo, ali Maro se zove sin od nekog njegovog prijatelja.
..Ali onda je krenuo pričati o tome kako će za drugo dijete on izabrati, a za treće ja. Ja ga u šoku gledam i govorim: alo, smiri doživljaje! i ovo nam je došlo neplanirano!
zapiši mu to negdje pa ga pitaj što misli o istom nakon što prodje prvih par mjeseci bebinog plača, nanašanja, neseksanja ili jaaako rijetkog seksanja...ometanja dok gleda filmove, nemogućnosti da izlazi ko prije s dečkima na nogomet i sl jer mora čuvat dijete da ti katkad dođeš sebi... promijene oni mišljenje nakon što prođu to barem jednom
Unisex imena - o meni nisu baš najsretnije rješenje jer poslije će djetetu u životu izazivati probleme često. Nekad to možda može bit dobro za istaknit se u masi, a nekad i nije poželjno..
Rita - dobrodošla u grupu!
žena-majka-carica:)
Meni se jako svidja ime marko. Ja sam trebala biti marko 😂 al na kraju sestra dala malom ime marko i jos sam ljuta na nju 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji