barbs sorry previdjela sam pitanje...Toma i David
žena-majka-carica:)
Martina, to mi je i sestra rekla. Ova druga. Koja nema djecu. Rekla je da je puno njenih poznanika promijenilo ime kad su vidjeli bebicu. Nikad se ne zna.
Ma da pa nemozes nekoj ogromnoj debeloj bebi dat ime mrvica
Barbs znala je sestra.. al eto sta sad radit 😂 bilo pa proslo..a tak i tak muzu se to ime ne svidja 😑 a sto se tice prijatelja imam "srecu"pa sam prva koja je trudna pa mi mogu krasti imena koliko god hoce 😂😂 nisam snikim osim sad tu sa vama podjelila imena koja mi se svidjaju.
Treca_sreca, lijepa imena!
Martina, opet sam se nasmijala! To me podsjetilo na to kako je prijateljica non stop govorila da će se curica zvati Greta (i zove se), ali mi ju zovemo GRETONI. "Mrvica" je imala oko 4 kg i dužina 52cm.
Mislim da bi i za dugo ime našla skračenicu da možeš lakše vrištati za njime.
..jest, samo recimo konkretno od Sebastian što bi bilo skraćeno ...."Sebo"? Zvuči bljak, kao seboreja ili štajaznam
žena-majka-carica:)
Oh i da, treca_sreca, prijateljici se curica zove ANASTASIJA, a sin ALEKSEJ Blizančeki!
I_Me, vidim da ja naše "lošije" polovice previše filozofiraju.
Mislim da bi i za dugo ime našla skračenicu da možeš lakše vrištati za njime...jest, samo recimo konkretno od Sebastian što bi bilo skraćeno …."Sebo"? Zvuči bljak, kao seboreja ili štajaznam
HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAH
Imaš pravo!!!!
AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHA
Sad se zamišljam i ja kako vrištim: SEBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Da, stvarno fali editI isto tako ponekad kad kliknem miš negdje gdje ne smijem ode mi cijela poruka… i to ne kratka…
Pa bi bilo lijepo da se poruka nekako sačuva!!!
Treca_sreca, to mu ja često i kažem!
Ali eto njega: vidiš, i Monika (prijateljica) je napravila drugo dijete odmah nakon prvog.
I dalje ne odustaje!
I_me, nadam se da nisi sestri spomenula da ti se jako sviđa ime Marko?
Jer ponekad znaju uzeti tuđe ideje.
Nenamjerno, ali eto… Znam da mi je prijateljica pričala o tome kako je non stop govorila da će jednoga dana ako bude imala sina nazvati ga Ian i na kraju je njena najbolja prijateljica "otela" ime. Zato ja šutim o imenima.
Samo eto, vama ne!
Drage moje cure moj Marko je navrsio 10g lijep je rodjen i sada je prekrasan ima dugu kosu veze ju u rep ispod je sve obrijano 5g trenira taekwondo curice lete za njim nesmije upalit wats up jer nemamo mira od poziva i nedavno je bio na natjecanju iz matematike jer je izuzetno inteligentan
Meni muz stalno nest kenjka u vezi imena pa sam mu rekla nek napise svoj popis pa cemo ici eliminacijom pa mu se ne da!!!! Pa prebit sam ga htjela!!! 😂😂 jos nije ufuram u trudnocu, samo su mi sise napameti..bas me zivcira 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji