Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    06. Travanj 2017. 11:41

Rita1811

Caaoo cure evo da vam se pridruzim, obzirom da nemam u blizini ni jednu prijateljicu koja je trudna 😕.. trudna sam 13+5, u ponedjeljak idem na 3. pregled, do sada je sve bilo u redu nadam se da ce i sad 😊

Dobrodosla! 😊 napisi kad ti je datum termina i pregleda da te znamo dodat na listu. 

barbs
    06. Travanj 2017. 11:41

I_me, slažem se s tobom. Lijepa su unisex imena. I npr. Andrea isto.  Mia je predivno ime. Tako mi se zove kuma!  Ali mi je Nia posebnije i stvarno nije učestalo (koliko ja znam ). Sestra je zgrožena. Kaže da je trenutno IN to ime. Nikad čula. Inače, druga imena za curicu: RITA, INES, IRIS, INGRID, MARGHERITA, EMA (i to se ime dragome sviđa), DIANA, EMILY, ERICA... ima ih još, ali se stvarno sada ne mogu sjetiti. Rekla sam dragome: čekaj da nađem listu koju sam napisala pred 6-7 mjeseci.  I dalje je bio u šoku, ali ja sam takva. Prije nego sam dobila zaručnički prsten još pred godinu dana sam znala kakve ću pozivnice, revere, itd. itd. Puno prijateljica mi se zaručilo cca u istom razdoblju ili su se ženile, pa sam im slala neke ideje i tako maštala o svome vjenčanju za koje sam mislila da neće doći tako brzo. Ali eto. Točno još mjesec dana!  
    Skrenula sam s puta. 
    A za muške mi je već bio problem, ali npr: SEBASTIAN, SAMUEL, DIMITRI... za sada se ne mogu sjetiti i eto, došao je DIEGO onako slučajno.  Muška imena su mi dosta komplicirana.  I teško mi je naći neko koje će mi se iz prve svidjeti.
    Martina, Treca sreca, kako se vaši sinčići zovu? 

Tejuska♡
    06. Travanj 2017. 11:42

Suncokretica

Pozdrav svima!
    Ja inače nisam bila spavalica, ali u trudnoći sam koma. Dan i noć bi spavala i stalno umorna. Možda prođe nakon prvog tromjesečja
    Imam 2 pitanjca:
    1. Do kada se računa prvo tromjesečje? Jel 12. tjedan ili kasnije? Nailazim na različite podjele po internetu, al nekako većina spominje da je prvih 12 tjedana najrizičnije…
    2. Glupo pitanje al koga ću drugog pitat nego vas: Kakva vam je frizura dole? Hahaha Brijete li se skroz, idete na depilaciju ili samo podšišate? Ja imam neki willkinson bikini brijač i skroz skratim dlačice al se i dalje onako male vide. Ne smijem se skroz obrijati jer mi to izaziva iritaciju i crvenilo. I svaki put na pregledu razmišljam što ginekologica misli o tome i zašto se nisam obrijala. Imam osjećaj da svi dođu skroz pobrijani. Iako pretpostavljam da doktorima to nije toliko važno i da se nagledaju svega, ali htjela bi čuti kako većina to radi

Do 13tt se racuna prvo tromjesecje :):)
    Ja skroz skresem 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

barbs

Rita1811

Caaoo cure evo da vam se pridruzim, obzirom da nemam u blizini ni jednu prijateljicu koja je trudna 😕.. trudna sam 13+5, u ponedjeljak idem na 3. pregled, do sada je sve bilo u redu nadam se da ce i sad 😊

Čestitam i dobro došla!!! 

• Tinaxy

treca_sreca

I_me je napisala za granicu tromjesečja….ja si isto uzimam ak mi je 16.12 bila ZM da je 16.3. bilo gotovo prvo tromjesečje
    mada svugdje piše drugačije. Meni je najgluplje ono računanje da je 15tj kraj 1.tromjesečja jer ne znam kako su to sračunali ako trudnoća ne traje 45tjedana nego 40 (a moje i kraće!)

Uvjek racunas po njihovom 40 tj od prvig dana zadnje m tada je termin zato je dopusteno prenijet 2tj i to je to

barbs
    06. Travanj 2017. 11:43

Uh, moja je sestra prenijela 18 dana prvog! 

Suncokretica
    06. Travanj 2017. 11:46

Hvala na odgovorima, morat ću još proučiti ta tromjesečja jer svatko ima svoju teoriju 
    Treća sreća hvala na obavijesti za lidl. U ponedjeljak ujutro idem u pohod . Trudničke stvari sigurno uzimam, a ove dječje su mi tako lijepe (i povoljne) da bi najradije pokupovala sve to hahah. Znam da je još rano i da ne znamo spol, al vidjet ću hoću li moći odoljeti 
    Inače ovaj vikend (od petka do nedjelje) su u west gate-u dani beba, djece i trudnica, bit će puno izlagača i sve opreme sa popustima. Pa eto kome je blizu  može navratiti...

• Tinaxy

barbs

Uh, moja je sestra prenijela 18 dana prvog!

Da cudno negdje to dopustaju negdje ne joj ja sam prvog 2tj...drugig 10 dana treceg u dan termina cetvrtog mj dana ranije petog 40 plus 1

I_me

Zaista prvi put cujem za ime nia! I svidja mi se. ☺ nije uobicajno! Lijepa su ta kratka imena.. jedna poznanica ima malog koji se zove diego. I mali je bas diego!! 😍 ne mogu mu zamislit niti jedno drugo ime koliko mu to ime diego pase.
    I da vidis dobro da si rekla andrea... i to ide na listu 😊

• Rita1811
    06. Travanj 2017. 11:51

Hvala cure.. datum pregleda je 10.04, a termin je 8.10 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.