ne "o meni", nego "po meni".....grrrr, gdje je taj Edit
žena-majka-carica:)
Martina, lijepa imena!I nisu učestala. Osim Marko
Mada se i to ime pomalo počelo gubiti, ali eto, samo sa mnom u školi su išla dva Marka. Jedan Marko nam je prijatelj, pa jedan dečko od sestrične, pa jedan kunjado od sestre.
Ah joj, mene bi bilo strah puštati da mi dragi daje ime po nonu (djedu). Dragi se zove Ivan, nono mu se zove Ivan, prapranono se zvao Ivan…Dragy, nikad se ne zna! Možda na kraju stvarno bude dečkić!
Eto suncaaaaaaa u Puli!!!!
Znas sta budes vidjela prema liceku kad se rodi sta mu ili njoj pristaje ja ako sam trudna skoro sam 90 posto spremna da mi kaze da je musko tada cu najverijatnije umrijet od smijeha
Martina Dior, možda jer je ona rodila pred skoro 14 godina, pa je bilo drugačije "pravilo". Tko zna…Uh, vidim da si ti skoro sve prenijela.
Treba to izdržati!
I_Me, drago mi je što sam ti pomogla s listomMada je i to ponekad loše jer imaš previše imena i ne znaš se za koje odlučiti.
Ja nikoga ni ne pitam za savijet, pogotovo ne obitelj jer onda se dosta vole petljati.
Kao npr tatina mama se petljala oko imena za prvo dijete od sestre s prodikom: nećeš ti mome praunuku dati neko glupo ime.
I još je ona i odlučila na kraju. Matteo. Rekla je sestra da nije bilo loše, pa da je popustila, mada sam joj rekla: tako se zvao njen tata + nona teško priča hrvatski (talijankaXD) i onda joj je teško izgovoriti bilo koje "čudnije" ime.
U ime Nia sam se zaljubila kad sam pisala ljubavne priče.Još pred 10ak godina.
Pa sam tražila za svaku priču drugo ime.
I eto imena
Onda Nia i gotovo...i kad ju vidis znat ces jel to Nia
Da, stvarno fali edit I isto tako ponekad kad kliknem miš negdje gdje ne smijem ode mi cijela poruka... i to ne kratka...
Pa bi bilo lijepo da se poruka nekako sačuva!!!
Treca_sreca, to mu ja često i kažem! Ali eto njega: vidiš, i Monika (prijateljica) je napravila drugo dijete odmah nakon prvog.
I dalje ne odustaje!
I_me, nadam se da nisi sestri spomenula da ti se jako sviđa ime Marko? Jer ponekad znaju uzeti tuđe ideje.
Nenamjerno, ali eto... Znam da mi je prijateljica pričala o tome kako je non stop govorila da će jednoga dana ako bude imala sina nazvati ga Ian i na kraju je njena najbolja prijateljica "otela" ime. Zato ja šutim o imenima.
Samo eto, vama ne!
Meni se jako svidja ime marko. Ja sam trebala biti marko 😂 al na kraju sestra dala malom ime marko i jos sam ljuta na nju 😂😂
Marko mi je slatko...medju mojim vršnjacima bilo je jako često, kao i Ivan, Ante itd ali ova ostala su mi nemoderna, a Marko je ok. Moj mali medjuostalim navija da beba bude Marko ali nije mi toliko drago, pa bojim se da neće ići.
U igri su Adam, Vedran, Manuel, Oliver (meni zanimljiv a mužu fuj), Sebastian (gore ga je barbs ja mislim spomenula, super mi je, jedino je ipak predugo a ja volim da je kraće dok se derem po kući za njima 100x dnevno da mi je lakše ) itd
ali nijedno mi nije baš hit....za cure imam puno više lijepih u rukavu - Anja, Ava, Anastazija, Viktorija, Sunčica, Lena...sad se ne mogu sjetit ali ljepša su mi ženska imena....kao i robica
Martina, to mi je i sestra rekla. Ova druga. Koja nema djecu. Rekla je da je puno njenih poznanika promijenilo ime kad su vidjeli bebicu. Nikad se ne zna.
ne "o meni", nego "po meni"…..grrrr, gdje je taj Edit
Kaj je bilo ne kuzim hehehe sta mislis da dobijem plusic pa nakon 4mj kaze cestitam 6- o musko
ako sam trudna skoro sam 90 posto spremna da mi kaze da je musko tada cu najverijatnije umrijet od smijeha
e lijepo budeš se uvalila ako bude tako
Treca_sreca, sad sam vidjela da sam zaboravila da mi se i Adam sviđa. I da je i on na listi, tj. bio na listi jer kao što sam rekla dragi bi na moja imena odg: NE, NE, NE, NE, NE...
Baš nije kolegijalan!!!
I Alan.
Manuel se zove mali od sestrične. Zovemo ga Manči od početka...
Mislim da bi i za dugo ime našla skračenicu da možeš lakše vrištati za njime.
Sortiraj odgovore
Najstariji