Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    06. Travanj 2017. 11:20

I_me, zaboravila sam prokomentirati tvoj san!  Drago mi je što barem ti sanjaš nešto lijepo. Ja kad sanjam o trudnoći uvijek je nešto ružno. Večinom se radi o tome kako trčim na wc i zgrozim se i budim dragoga da idemo na hitnu vidjeti ako je sve u redu s bebicom. Znači, prestrašnoooo!!!!!!!!!! 
    Angie je super ime! 
    Mi smo pričali o imenima, odnosno, JA sam pričala jer moj dragi nema pojma o imenima i sada mi zna "zanovijetati" da sam samo ja izabrala imena.  I onda ga pitam: ok. Reci neko. i on će meni: ne znam...  Tko mu je kriv! Žene imaju listu imena puno prije nego o djeci počnu razmišljati (barem sam ja takva bila! ). I naravno, izredala sam mu na tone imena da bi na kraju samo za jedno žensko ime rekao da je lijepo: NIA i za muško: DIEGO. S time da mi je Diego palo na pamet u zadnji čas...  Ali onda je krenuo pričati o tome kako će za drugo dijete on izabrati, a za treće ja. Ja ga u šoku gledam i govorim: alo, smiri doživljaje! i ovo nam je došlo neplanirano! 

• Tinaxy
    06. Travanj 2017. 11:20

Mystique

maca1510

Drage moje evo mene s vijestima. Otisla u prviatnika,primljena kao kraljica svaki detalj objasnjen.pa da krenem, moj gin jucer kaze da je djete 4mm danas mi kazu da je 9mm. Da tocno odgovara tjednu u kojem sam da nema price da sam tjedan manje trudna. Srce kuca ko ludo,znaci to je sve u redu. E sad ono sta moj gin nije vidio a to je cista od 26 mm na ljevom jajniku koja nije vodena i koju cu morat rjesavat nakon poroda, te isto tako hematom ispod ploda koji isto moj gin nije vidio! Propisane su mi dufastone i mirovanje dok ne prokrvarim. Covjek mi je sve ljepo objasnio,smirio, a za mog ginekologa je samo rekao nemogu to niti komentirat sta ti je napravio … Eto toliko…
    Maca 1510, drago mi je kaj je sve dobro..nadam se da ćeš uspjeti promijeniti soc. ginekologa

Ja isto imam nekakvu cistu koja se treba smanjivati,a kod mene je velika….rekla mi je doktorica da se treba pratiti i da se može operirati u trudnoći ako se ne smanji te počne ugrožavati trudnoću

Ok ako bude smetalo rjesit ce se zasada ne smeta pa budi mirna ciste se rjesavaju bez problema kiliko sam se ja nalezala po bolnicama i nagledala svakakvih dijagnoza i na koncu rodile bez problema..Petrova mi je u drugoj cetvrtoj  i petoj trudnoci bila dom

barbs
    06. Travanj 2017. 11:22

Treca_sreca, ni meni nije jasno to računanje. Jednom sam pitala prijateljicu koliko je tjedana trudna i ona meni: ja ti se u te tjedne ne razumijem. Po mojoj procjeni sam toliko i toliko. 
    I_me, super! Bitno da je vani! 

• Tinaxy
    06. Travanj 2017. 11:23

treca_sreca

barbs

Moja sestra je dobila 2 sina i treće je bila curica. Ona je htjela još jednog sina, a muž bio presretan radi curice!

Znam ih nekoliko tako…nakon dva sineka, curica
    Ali evo u mene neće pa neće
    Bed mi je jedino što vidim da je to više pogodilo muža nego mene, on ne izgovara naglas ali očito je njegovo nezadovoljstvo od trenutka kad smo saznali. Imamo već dva hahara što se kolju po cijele dane, još jedan muški i to će bit dar-mar po cijele dane
    Ali dobro, zna se šta je najbitnije…samo da bude živo i zdravo, pa neka meni puna kuća muških

Halo ja ih imam pet o cemu pricas dali me sada mozes shvatit zasto bi jos jedno i zasto zelim plusic imam dosta godina zadnja sansa 

barbs
    06. Travanj 2017. 11:25

Martina Dior, držim fige!!!!!!!!  

I_me
    06. Travanj 2017. 11:28

Meni se ful svidjaju imena koje se mogu koristiti i za musko i za zensko.. tipa vanja,sasa,matija,borna..  
    Al trenutno za curu mi je ema,ena i mia
    A za decka borna ili jakov
    A sto se snova tice, ovo je prvi put da sam sanjala nesto lijepo, uvijek neki hororci 😑. 
     I jos sam procitala negdje da ako mame sanjaju curice da je obicno decko i obratno. Tako da... jedva cekam sljedeci pregled... taj pon je tako daleko.. samo 5 dana jos!!!!!

• Tinaxy
    06. Travanj 2017. 11:29

barbs

Suncokretica, vidiš, ni ja ne znam da li prvo tromjesečje računa do 12. tjedna.Mislim da će nam to možda znati reći, Treca_sreca ili bilo koja mama koja već ima dijete.Što se tiče frizure dole () obrijem se cijela.I_me, nadam se da će i u Puli sunce sasjati!Što se krpelja tiče, promatraj situaciju! Kako si ga se uspjela riješiti bez pincete?
    Treca_sreca, bitno da je zdravo.Zato je moj tata npr dobio 3 cureNema dečka kod njega!Nikakve poze ni čizme ni raznorazne stvari nisu pomogle.Sestra i ja smo zgrožene svaki put kad krene pričati o tome kako nas je pravio i još viče: A KAO DA NE ZNATE KAKO SE DJECA PRAVE!!!!Zadnji put je o tome pričao kad sam obavijestila cijelu obitelj za trudnoću.I dalje sam bila zgrožena!
    Ja stvarno ne znam što bih htjela imati. Uvijek sam razmišljala o tome da želim troje djece: dva sina i kćer, ali sada kad sam trudna me spol apsolutno ne zanima (ok. priznajem. jedva čekam da mi ginekolog kaže što vidi i nadam se da će to biti na slijedećem pregledu - 16.tjedan trudnoće, ali nije da imam posebnu želju; ni ja ni dragi). Samo želim da bude zdravo i da trudnoća napreduje.
    Baš sam nervozna što se više približava dan pregleda.

Tako je prvo tromjesecje je gotovo kad navrsis 4mj trudnoce to je 16 tj

• Tinaxy
    06. Travanj 2017. 11:33

barbs

Martina Dior, držim fige!!!!!!!!

Slatkica hvala

• Rita1811
    06. Travanj 2017. 11:38

Caaoo cure evo da vam se pridruzim, obzirom da nemam u blizini ni jednu prijateljicu koja je trudna 😕.. trudna sam 13+5, u ponedjeljak idem na 3. pregled, do sada je sve bilo u redu nadam se da ce i sad 😊 

• Tinaxy
    06. Travanj 2017. 11:39

treca_sreca

još samo da bacim link, stigao je katalog.
    Imaju i čarapice u ponudi, to nisam vidjela na plakatu pred trgovinom…uglavnom svega
    https://katalozi.net/lidl-katalog/lidl-katalog-neprehrana-10-4
    pa u pon ujutro rano tko želi uhvatit, ne znam koliko iskustva imate s kupnjom tamo ali kad su neke ovako dječje stvari (i za trudnice) to se obično razgrabi prije podne. Barem u mom gradu tako funkcionira…

Da te podsjetim na hordu od jucer jos kad ih pocnes lovit po ducanima kod mene je uvijek funkcioniralo da mirne ostavim doma najkriticnije vodim sasobom vec te vidim pod nazivom cetvrta sreca...hehehe nadam se da nisam pretjerala naravno da se salim

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.