Drage moje evo mene s vijestima. Otisla u prviatnika,primljena kao kraljica svaki detalj objasnjen.pa da krenem, moj gin jucer kaze da je djete 4mm danas mi kazu da je 9mm. Da tocno odgovara tjednu u kojem sam da nema price da sam tjedan manje trudna. Srce kuca ko ludo,znaci to je sve u redu. E sad ono sta moj gin nije vidio a to je cista od 26 mm na ljevom jajniku koja nije vodena i koju cu morat rjesavat nakon poroda, te isto tako hematom ispod ploda koji isto moj gin nije vidio! Propisane su mi dufastone i mirovanje dok ne prokrvarim. Covjek mi je sve ljepo objasnio,smirio, a za mog ginekologa je samo rekao nemogu to niti komentirat sta ti je napravio ... Eto toliko...
url=https://daisypath.com]
Meni je doktorica i na prvom pregledu i jučer radila UZV preko trbuha, dolje me samo pregledala
Drage moje evo mene s vijestima. Otisla u prviatnika,primljena kao kraljica svaki detalj objasnjen.pa da krenem, moj gin jucer kaze da je djete 4mm danas mi kazu da je 9mm. Da tocno odgovara tjednu u kojem sam da nema price da sam tjedan manje trudna. Srce kuca ko ludo,znaci to je sve u redu. E sad ono sta moj gin nije vidio a to je cista od 26 mm na ljevom jajniku koja nije vodena i koju cu morat rjesavat nakon poroda, te isto tako hematom ispod ploda koji isto moj gin nije vidio! Propisane su mi dufastone i mirovanje dok ne prokrvarim. Covjek mi je sve ljepo objasnio,smirio, a za mog ginekologa je samo rekao nemogu to niti komentirat sta ti je napravio … Eto toliko…
Maca 1510, drago mi je kaj je sve dobro..nadam se da ćeš uspjeti promijeniti soc. ginekologa
Ja isto imam nekakvu cistu koja se treba smanjivati,a kod mene je velika....rekla mi je doktorica da se treba pratiti i da se može operirati u trudnoći ako se ne smanji te počne ugrožavati trudnoću
Maca bas mi je drago....eto a onda neki kazu zasto bacat pare kad sve mogu i u socijalca...stvar je da su oni uglavnom dobri dok je sve u savrsenom redu, a jel je ista i najmanje problematicno treba em bolja oprema (uzv) kog socijalci uglavnom nemaju, em ljubaznost i ophodjenje su nemjerljivi...plati pa se rugaj.
žena-majka-carica:)
Daan zenice kako ste mi :D
U prosloj tr sam dobila 9kg u ovoj brojim -1 jos uvijek :)
Jeste mi se naspavale ?
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Drage moje evo mene s vijestima. Otisla u prviatnika,primljena kao kraljica svaki detalj objasnjen.pa da krenem, moj gin jucer kaze da je djete 4mm danas mi kazu da je 9mm. Da tocno odgovara tjednu u kojem sam da nema price da sam tjedan manje trudna. Srce kuca ko ludo,znaci to je sve u redu. E sad ono sta moj gin nije vidio a to je cista od 26 mm na ljevom jajniku koja nije vodena i koju cu morat rjesavat nakon poroda, te isto tako hematom ispod ploda koji isto moj gin nije vidio! Propisane su mi dufastone i mirovanje dok ne prokrvarim. Covjek mi je sve ljepo objasnio,smirio, a za mog ginekologa je samo rekao nemogu to niti komentirat sta ti je napravio … Eto toliko…
Maca drago mi je da je sve uredu i sada mirujte mazite se i pazite <3
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Dobro jutro, mame!!!
Danas je vrijeme KATASTROFA. Kiša pada. Ali ajde, i to se trebalo desiti. Sinoć sam zaspala prije 10 i probudila se jutros oko 9.
Baš sam postala spavalica, mada mi je drago što ne spavam kroz dan.
Dragi je iznenađen činjenicom da idem spavati prije njega ponekad. Uvijek je išao spavati prije mene a ja sam k'o sova gledala televiziju do 12 i budila se oko 7 ujutro. Nema više toga!
Treca_sreca, nikad ne znaš! Moja sestra je dobila 2 sina i treće je bila curica. Ona je htjela još jednog sina, a muž bio presretan radi curice!
Violeta, čestitam ti na novosti! Što god da jest, bitno da je dravo! Drago mi je što strudnoća napreduje!
Maca, drago mi je što je sve prošlo u redu. Možda bi trebala promijeniti onda ginekologa ako nisi zadovoljna. Ja sam nakon prvog uvza promijenila, ali ja nisam bila zadovoljna ni prije i još sam čula loše komentare od prijateljica vezano za trudnice i nju, pa sam rekla: biježi na vrijeme!
Pozdrav svima!
Ja inače nisam bila spavalica, ali u trudnoći sam koma. Dan i noć bi spavala i stalno umorna. Možda prođe nakon prvog tromjesečja
Imam 2 pitanjca:
1. Do kada se računa prvo tromjesečje? Jel 12. tjedan ili kasnije? Nailazim na različite podjele po internetu, al nekako većina spominje da je prvih 12 tjedana najrizičnije...
2. Glupo pitanje al koga ću drugog pitat nego vas : Kakva vam je frizura dole? Hahaha Brijete li se skroz, idete na depilaciju ili samo podšišate? Ja imam neki willkinson bikini brijač i skroz skratim dlačice al se i dalje onako male vide. Ne smijem se skroz obrijati jer mi to izaziva iritaciju i crvenilo. I svaki put na pregledu razmišljam što ginekologica misli o tome i zašto se nisam obrijala. Imam osjećaj da svi dođu skroz pobrijani. Iako pretpostavljam da doktorima to nije toliko važno i da se nagledaju svega, ali htjela bi čuti kako većina to radi
Jutro !!!
Kisa stala, sunce se probija kroz oblake. Bit ce lijepi dan 😊😍.
Iscupala sam onog krpelja jucer, al promatram cijelo vrijeme nogu da nije ostala glava,da nije oteceno i razne simptome 🤔.
Sanjala sam da san rodila curicu koja se zove angelina a mi smo ju zvali angie 😂😂😂😂
Ja se ne brijem jer me onda svrbi i češka to oštro u kontaktu s gaćicama pa mi ide na nerve, nego skratim škarama nafriško netom prije pregleda dok se kupam. Uglavnom - uredno, ali friza nema!
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji