KarlaS gotova sam ja sa faxom, imam državni stručni ispit nakon odrađenog stručnog osposobljavanja.... :)
Mene je toliko sfrkala bol dolje i viknula sam od boli, stomak se nisko zgrcio 😱 Užas.
Toni se javlja i to mi je jedina utjeha 😫
ronjenje - nisam sigurna za ronjenje na dah, ovo ostalo je ok, a plivanje dapače - preporučljivo kao jedan od najmanje štetnih oblika tjelovježbe u T. Ja doduše ne plivam aktivno, ima 2-3tjedna se samo s luftićem krećem po moru (da šta manje opterećujem dolje) jer me strah otvaranja + dr mi nije niš komentirao otvorenost na zadnjem pregledu pa sam tim nesigurnija.
…
Inale evo ja se tek sad probudila, bili od 8 do podne na moru....i kad sam došla doma nisam imala snage kuvat (kad nema djece pa ne moram) nego sam se samo strovalila na krevet i preko 3 sata odvalila. Sad moram kuvat, ručkovečera će to bit
mouse?!? nadam se da nije niš. Jesi nešto radila ili iz čista mira?
žena-majka-carica:)
Treca_sreca... bila sam ležala i prilikom okretanja na bok me sfrkalo... nisam danas nista posebno radila. Osim sto sam se nasekirala jer komodu koju smo kupili u emmezeti, da imamo gdje staviti robicu od bebe, ne možemo sastaviti jer su oštećene dvije glavne plohe. Bijeli visoki sjaj je i bas se vidi. Pa sam ih zvala, reklamirala 😫 I sad suprug mora ici 130km tamo i isto toliko Nazad da dobijemo nove dijelove 😡
Mc_mouse vjerojatno si se previse nazivcirala. A i sve se to jo rasteze pa mozda je i to. Odmaraj pa ako se ponavlja ajde do doktora. Nadam se da ipak nije nista nego zivci.
Treca ma nisam sigurna jel OK bit toliko u moru. A za plivanje znam da je dobro. Ronjenje dok ne osjecam nista nastavljam. Pretoplo je more pa se tako malo bolje rashladim 😂
A Mamuka, pa kad ti ne znaš odmarat ni na odmoru! Nepopravljiva si ...ja sam jutros bila ca uru u moru ali sve po penzionerski....kontam da ako ti nakon šta izađeš iz mora dolje nije čudan osjećaj / pritisak, da je sve okej! Samo treba osluškivat svoje tijelo.
Mouse - ja zadnjih tjedana imam otežano "roštiljanje" desni/lijevi bok dok ležim kako trbuh ide veći, tako baš kužim da smeta bebi/trbuhu da se (pogotovo naglo) idem okrenut dok sam ležeći.....malo pripazi tako kad se vrtiš ili kad ustaješ iz kreveta ista stvar.
žena-majka-carica:)
Treca_sreca i ja mislim da je to. Sad je vec muka pri okretanju i pogotovo pri ustajanju. Totalno se izbjegavam ustajati da moram savinuti stomak. Sve nekako se izvlačim četveronoške iz kreveta 😐
E da i bol je popustila čim sam stavila onaj mg direkt na jezik.
Aktivan je jako i lupa, pa mislim da je sve ok. Sutra ionako imam pregled oko 14h pa cu reci.
Evo mi dosli s jezera, bila sa sekom na kavi i malo prosetale, muz svira, a ja sad pod tus. Kod nas ne przi vise, ali je jos vruce, ima malo vjetra, vidi se da stize promjena. Trebala bih na kirvaj kod kolegice a ne znam isla bih al se osjecam umorno 🙄
Bebac me sinoc tako kvalitetno izlupao, taman namjestila se za spavanje i umirila a on poceo kao da trenira karate 😂
Kod nas zahladilooooo, lakše se dise! Idemo malo prosetati pa pod tus da se sredim sutra za pregled
mc_mouse onda sretno na stručnom ispitu!
I nadam se da ce bol proci, meni se isto javlja zadnjih 2-3 dana, ko da imam jaku upalu trbušnjaka i tupa bol nisko, al to je sve valjda od rastezanja svih tih organa. Ja isto idem za par dana na pregled u Hr..
Sortiraj odgovore
Najstariji