Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    06. Kolovoz 2017. 21:13

Barbs da jos uvijek, bila sam odustala ostao 1 ispit pa me puklo nakon 3god idem ja zavrsit i morala upisat 3godinu i dobijem 15 ispita +taj 1 sto mi ostalo. Mislila sam da cu uspjet ove godine, ali nesto sam postala "tupava" tj.jako slabo pamtim od kad sam trudna, ostalo mi je jos malo tako da do iduceg ljeta to moram rijesit kako tako. 😊
    Istina je za mane i vrline al ja bas ne volim pred nikim prduckat, al zato moj od pocetka zna nekad. Ono ak sam u kupatilu pa ak je cuo to ne racunam, to mi je pod normalno 😂😂

06. Kolovoz 2017. 21:13

Violeta, radili smo struju jer sredujemo kuhinju. majstor je reko da je najbolje povuc nove instalacije jer od dvije uticnice ne moze napravit 9. Pa su to stemali i razvlacili, i ledice i postepenicama i u spajzi dolje nova struja (nije je bilo prije) pa su u svemu tome nekako precvikali taj kabal. Nisu decki krivi, jer stvarno, struja u nasoj kuci nema nikakve logike😳 
    A vjetrovi...uhhh...postalo redovito. I neznam kako vi, al mene podrigivanje ubi..prije nisam toliko. 😌
    Ovdje je tako fino lijepo hladno👏👏👏👏👏

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

06. Kolovoz 2017. 21:16

Cure prelijepi su vam trbuščići na slikama! 
    Baš mi je drago što ce i u Hrvatskoj past kiša i zahladit malo napokon
    Pupy mislim da sam pročitala neki dan da ces roditi u Čakovcu? Dakle Međimurka si? :) Ja cu isto tamo roditi, ali tek 6.12. mi je termin. A krajem desetog mjeseca se vracamo u Medjimurje. Držim ti fige da porod prodje kako treba i da te neki dobar doktor porodi! Ja nemam uopće iskustva s ničim, a ni bilo koga ko je u zadnje vrijeme rodio u Čakovcu, a pričalo se prije kako je lose tamo itd, pa me malo hvata panika, al ak su sve bum i ja :D

06. Kolovoz 2017. 21:16

Dakle, Violeta, renoviramo..i vrlo ubrzo ce moja kuhinja bit gotova NAPOKON....
    Pupy, trbuh pravi trudnicki😘
    Joj mislim da sutra kad dode zena za ciscenje da ce pobjec glavom bez obzira...ja bi svakako tako postupila😂😂😂😂

barbs
    06. Kolovoz 2017. 21:17

Violeta, ma samo pomalo i zavrsit ces sve! 
    Ah ni ja ne volim pred nekim prdnut .. hahaha i trpim ako ne mogu na wc ali poneeeekad je neizbjezno
    Sanjchi, jaaaaooo i kod nas je fiiiinoooo.... Na sam jos na terasi ... Sve se zacrnilo i to odjednom... Sijeva... Cekam da krene kisa pa cu otici u stan.. aaajmeeeeee, koja milinaaaaaa... NAPOKON 

violeta1
    06. Kolovoz 2017. 21:17

Sanjchi uf dobro znam  sta je i kako kad se struja radi, tata mi je elektricar... Dobro da si zvala zenu da cisti to se uvuce svagdje i bas se mora temeljito cistit. 
    Mi smo samo probijali rupu za napu u kuhinji ove godine pa je bilo prasine svagdje. Sad neka ti pomogne tko god moze a ti samo sefuj i cuvaj se. 

06. Kolovoz 2017. 21:19

Karla, prezivjele su zene pa budemo i mi😀
    Napisi nam datum pregleda, termin i planirano mjesto rodenja si vec stavila pa da te se doda na listu (vodimo popis s terminima i svim bitnim podatcima)😀

violeta1
    06. Kolovoz 2017. 21:19

I kod nas piri vjetar i mogla bi kisa, lijepo je zahladilo i bas uzivam...nisam ovako danima uzivala u kuci...milina 😊😊😊

violeta1
    06. Kolovoz 2017. 21:20

E da i tko srediva popis kod mene nek ubaci KBC Osijek 😊

06. Kolovoz 2017. 21:26

violeta1

Sanjchi uf dobro znam sta je i kako kad se struja radi, tata mi je elektricar… Dobro da si zvala zenu da cisti to se uvuce svagdje i bas se mora temeljito cistit.
    Mi smo samo probijali rupu za napu u kuhinji ove godine pa je bilo prasine svagdje. Sad neka ti pomogne tko god moze a ti samo sefuj i cuvaj se.

Evo dijelovi onoga sto je stemano i radeno...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.