Violeta, potpisujem!
Natasha, ovisi otkad je nema... Ako je nema od danas onda je još i razumnjivo... ali ipak... Bolje ti idi privatniku i još jednom 21.8. Od viška pregleda glava ne boli, koliko god da naši dragi dr misle da je previše toliko uvza aaaaako se ne radi o rizičnoj trudnoći!

Natasha, bas mi je zao :/
Zato je meni moj ginekolog zakon 😃 on mi je dao svoj privatni broj moba da se dogovorimo za pregled prije nego.odem na more makar je on taj tjedan bio na.godisnjem 😊 mislim da bi to malo tko napravio..

Natasha, onda moguće da ti nisu stigli na vrijeme javiti, pogotovo ako si kao i ja i dođeš ranije. A nije bilo mogućnosti da te na pregled prijave kod druge ginekologice?

Sretna, svaka čast na ginekologu! Malo je takvih...
Eto, muž i ja smo pojeli lubenicu Svaki dan ju jedem
Fiiinooo... A i onda puno piškim

Evo i mene koja se nejavlja bas puno (padobranac)😂😂 al kad stignem malo procitam sta pisete.
. . .
Uglavnom mi smo bili na pregledu prosli cetvrtak. Sve je uredu kako treba biti. Samo da tako i ostane do kraja. Maleni raste Sljedeci pregled je 7.9.
. . .
Malo smo isli i u shopping i uglavnom sve smo kupili sta treba. Za rodiliste je torba vec spremna(za svaki slucaj 😁) i za pocetak sve sto je potrebno imamo. Sad sam bez brige, volim kad sve ranije pripremim,a ne u zadnji cas da treba.
Na more na kupanje vise ni neidemo bas(meni se neda 😞) iako dragi svaki dan pita ocemo na more pa ocemo na more. Al valjda cu otici jos koji put do kraja ljeta. I ukratko to je to. 😀
Svi trbuscici su divni, svi lijepo rastemo 😀 😍

Woow sretna koji doktor!
Moj je otisao na g.o. i ja nakon par dana zovem da vidim kad je smjena, da dodjem po doznake - corak. Na telefonu poruka "javite se doktorici u Solin za doznake".....na to ja posaljem muza....kad ono nisu mi pripremili doznake nego "ajd dodjite sutra".....sta da pricam.Tvoji su violeta isto korektni koliko vidim, ja sam eto i u zamjene se ispizdila za doc do svog papira. A kad sam ju pitala za porodiljni, jer mi je taman upao termin da moram svaki cas otvorit nije mi zamjena nis htjela nego "cekajte da se vashi vrate s godisnjeg pa cete sve znati"
(P.s. govorim o soc gin....naravno ovo di vodim privatno je stota pjesma, nemam prigovora)

žena-majka-carica:)
Mom2017 nek si se ti pripremila 😊
ja krenula jos u 2.mj T a josh mi pol stvari fali jer eto nije mu bilo napeto rjesavat madrac i sl....ja samo robice nakupovala. A jos me ceka sto tih nekih tehnikalija od ljekarne preko madraca za kindac, pa do isofix baze....bit ce troska!

žena-majka-carica:)
McMause, slatki bebac😍 a za doktora nemam komentara...ja sutra idem kod zamjenskog, moj je na GO...
Eto svi su mi otisli, ja i dragi bili kod sveki na ruckoveceri (kako kaze Treca sreca) i sad doma lezim....nisam danas nista radila al umorila sam se😥 a sutra mi ih dolazi minimalno 4, a ako dodu i strujici opet, bit ce ih 8. Sutra bi sve to zgotovili, i strujici i baustelci..i onda plocice pa slaganje kuhinje...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
A zenska za ciscenje ce onda u srijedu doc, da se i ona sutra ne gura tuda jer ce i ovako im bit guzva😌
Odo ja nekam se zavuc u rupu dok se to ne zavrsi😥

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Mi smo krevetic i kolica među prvim stvarima kupili.
Pa.onda robicu i te sitnice sve. A znam da jos do kraja ce moji kupovat robice i sto cu jos dobit od prijateljice. Nezn samo di cu stavit to sve. Nije da imam mjesta bas u stanu. Al dobro bitno za pocetak da je sve tu 😊 jos samo sobu trebamo sredit spavacu,preokrenut sve i to je to 🤗🤗

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji