Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce <3
    03. Kolovoz 2017. 20:53

maca1510

Luce- nisam mjerila zatvorena jer mi kupujemo novo auto a jedan od uvijeta je da je velik gepek tako da cemo probat stavit kolica unutra prije nego kupimo. Imam ti ove dimenzije ako ti kako mogu pomoc

Hehe pametno 😁 prilagoditi auto kolicima kad vec mozes... 
    Nista, ja cu morat otic izmjeriti sklopljena kolica jer nam je auto jos uvik super (imamo kia rio) ima relativno velik gepek pa se nadam da ce moc stat 

Tejuska♡
    03. Kolovoz 2017. 20:58

Hvala zenske 😄
    Belle tlak je dobar stovise i prenizak nisam navikla pa sam stalno pospana a secer neznam u ponedeljak idem na guk u bolnicu 24h pa cemo vidjeti 😊

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

kleaiva
    03. Kolovoz 2017. 21:00

Buba mara ja sam oboje stavljala na bokove u one rolice za bocno spavanje prema preporuci pedijatra iz rodilista...zbog nocnog hranjenja i bljuckanja beba sigurnije su na boku i jos s povisenim uzglavljem.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

MY_life <3
    03. Kolovoz 2017. 21:02

kleaiva

Buba mara ja sam oboje stavljala na bokove u one rolice za bocno spavanje prema preporuci pedijatra iz rodilista…zbog nocnog hranjenja i bljuckanja beba sigurnije su na boku i jos s povisenim uzglavljem.

Hvala ti na odgovoru :) znaci mogu kupiti tu rolicu za spavanje

treca_sreca
    03. Kolovoz 2017. 21:10

I ja sam svoje uvik na bok radi moguceg bljuckanja. Tek s nekoliko mjeseci sam ih pustala da se namjeste kak hoce...pa bi i ja ledja zaspali. Ali kad je sitna beba i nema snage micat glavicu (a dodje joj se hrana vracat) sigurniji je bok...

žena-majka-carica:)

• Dena1009
    03. Kolovoz 2017. 21:11

Moj je okrenut glavom prema dolje al nije mi detaljno objasnila di je sta. Stalno gura u razini pupka al skroz sa strane i to obje, pa na samom pupku al to je nesta vece jer je velika izbocina, onda se najednom rasiri ko tijesto posvuda, a nekad mi gura se pod rebra, bas dole kod pipice ne osjecam previse.

Mi smo pred 2tj bili 2280g, ovaj put mi nije radila uzv

url=https://lilypie.com]

violeta1
    03. Kolovoz 2017. 21:16

Cure kako se vi hladite? Ja se stalno tusiram, svako malo i evo sad jela sladoled a muzek gleda hajduk 😊 a vruce mi je 😯

I_me
    03. Kolovoz 2017. 21:37

violeta1

Cure kako se vi hladite? Ja se stalno tusiram, svako malo i evo sad jela sladoled a muzek gleda hajduk 😊 a vruce mi je 😯

Pokusavam se rashladit na moru al sam sad 2 dana izdrzala samo sat i pol jer je more toplo i stijene vrele. Tusiram se 5x dnevno hladnom vodom i klima mi je non stop upaljena. 
    Kako kaze treca sreca bit ce veselo kad dodje racun za struju 😂. A imace trosimo 9-10 kubika vode preko ljeta samo muz i ja. Sad za 7 mj mi gazdarica kaze stiglo 17 kubika. ( starci su mi tu i oprala sam milijun masina i vrt se zaljeva svaki dan) 😂. Bome cu se naplacat 😥

treca_sreca
    03. Kolovoz 2017. 21:43

Ja se ne tusiram vise od 1x dnevno
    ali zato klima dere li ga dere....na 22-23 ju stavim, puhanje na najzesce i amo...24/7 dok ne rikne
    Naravno ne sjedim u toj prostoriji (dboravak) jer bi to bilo pre, ali na taj nacin uspijevam da mi nijedna prostorija u stanu (75m2) nije preko 26c
    Po noci bude 24.....
    i drzim sve prozore blindirane (pvc, super izoliraju) plus rolete spustene...od jutra (8h) do noci (oko 9-10pm tek otvaram da se izmijeni zrak dok nema sunca van)
    Ova klima, i ona u autu, me spasavaju doslovno.
    Plus more ofkors kad god mogu, jutros od 8 do 11ipo se hladili....pa je odmah lakse izgurat citav dan!

treca_sreca
    03. Kolovoz 2017. 21:46

Osim hladjenja vodom, mislim da je jako bitna i prehrana....ja jedem lubenice, breskve, cijedim vicne sokove....pa salate jedem....dosta tekucine.
    Mislim da me i to dosta osvjezi, uz slajic i hladne napitke....npr kad dodjem iz van (iz spize ili sl) odmah se bacim na rashladjenu lubenicu da me vrati u zivot...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI