Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Kolovoz 2017. 17:15

I super za dobre vijesti s pregleda👏👏😊

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

01. Kolovoz 2017. 17:15

A evooo je...😂😂😂 javlja se❤

Senoritakova
    01. Kolovoz 2017. 17:23

Ma istina, uvijeti su odlicni, pogotovo po ljetu i vrucinama. Ja nemam ni osjecaj da je ljeto jer otvorim prozor iz 22da se malo zrak izmjeni..danas mi je bas 6 cimerica otisla, pa sam sad sama jer nema guzve, ali dobit cu je sigurno sutra ili prekosutra.. jednimo mi muz fali jer uspije svaki 10 dan doci na 2-3 sata i nazad za Zd. Jos sam je u cetvrtak 11godisnjica veze pa mi je tesko bas..
    Ja sam od opreme jedino spremila torbu za radaonu ako mi pukne vodenjak da imam. 
    I jos nesto- digne mi se kosa na glavi kad mi netko kaze lezi sada jer kasnije neces moci, ma bit cu budna 0-24 samo da mi se dijete rodi živo i zdravo..
    Ili kad vidim ovdje u bolnici trudnice na čuvanju trudnoce kako se šuljaju van da mogu pušiti..to mi neide u glavu nikako...

treca_sreca
    01. Kolovoz 2017. 17:29

Ooooo te sa duvanom su mi zbilja fenomen! Al jbg valjda ja to ne razumijem jer nikad nisam bila pusac. A bilo ih je i u mojoj "generaciji", pa se jos skrivaju, a koga varaju??  

žena-majka-carica:)

violeta1
    01. Kolovoz 2017. 17:31

Ma lezi sad kasnije neces moci, spavaj sad kasnije neces moci, kao da se mi mozemo naspavati i odmoriti za vrijeme kad dode djete, pa to nitko ne moze. 
     A to za pusenje, bljak!
    No cure jel kod vas dolazi patronazna sestra? Kod mene je bila danas ali ja nisam doma pa je porucila da ce doci opet ovih dana.

treca_sreca
    01. Kolovoz 2017. 17:31

Sanjchi nisi valjda sama puvala luftic? Ja ne plivam aktivno sportski nego trup i gornji dio ruke i to prevalim tezinu na luftic, a dole nogama radim polaaako (ne sirim puno, za svaki slucaj ) tek toliko da se micem i radi cirkulacije...to mi taman pashe.

treca_sreca
    01. Kolovoz 2017. 17:34

Violeta radi tebe je dosla? Iskreno prvi put cujem da nekom dolazi prije, meni su ju oba puta u rodilustu najavili / dodijelili i od poroda pa nadalje nekih par tj je dolazila (prvo cesce pa onda sve rjedje) dok nije rekla da ju vishe ne trebam...

• Natasha555
    01. Kolovoz 2017. 17:48

I kod nas patronazna dolazi nakon poroda, isto nisam čula za ovo prije.

01. Kolovoz 2017. 17:52

Treca sreca, jesam ali na struju😀 pumpu sam samo ukljucila i to je to hehe...
    P.S. dobar avatar...lijepa slicica😍

01. Kolovoz 2017. 17:53

Ja sam evo na plazi. Smocila se, saf sam malo izasla van pa cu opet u vodu i tako😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.