I super za dobre vijesti s pregleda👏👏😊
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
A evooo je...😂😂😂 javlja se❤
Ma istina, uvijeti su odlicni, pogotovo po ljetu i vrucinama. Ja nemam ni osjecaj da je ljeto jer otvorim prozor iz 22da se malo zrak izmjeni..danas mi je bas 6 cimerica otisla, pa sam sad sama jer nema guzve, ali dobit cu je sigurno sutra ili prekosutra.. jednimo mi muz fali jer uspije svaki 10 dan doci na 2-3 sata i nazad za Zd. Jos sam je u cetvrtak 11godisnjica veze pa mi je tesko bas..
Ja sam od opreme jedino spremila torbu za radaonu ako mi pukne vodenjak da imam.
I jos nesto- digne mi se kosa na glavi kad mi netko kaze lezi sada jer kasnije neces moci, ma bit cu budna 0-24 samo da mi se dijete rodi živo i zdravo..
Ili kad vidim ovdje u bolnici trudnice na čuvanju trudnoce kako se šuljaju van da mogu pušiti..to mi neide u glavu nikako...
Ooooo te sa duvanom su mi zbilja fenomen! Al jbg valjda ja to ne razumijem jer nikad nisam bila pusac. A bilo ih je i u mojoj "generaciji", pa se jos skrivaju, a koga varaju??
žena-majka-carica:)
Ma lezi sad kasnije neces moci, spavaj sad kasnije neces moci, kao da se mi mozemo naspavati i odmoriti za vrijeme kad dode djete, pa to nitko ne moze.
A to za pusenje, bljak!
No cure jel kod vas dolazi patronazna sestra? Kod mene je bila danas ali ja nisam doma pa je porucila da ce doci opet ovih dana.
Sanjchi nisi valjda sama puvala luftic? Ja ne plivam aktivno sportski nego trup i gornji dio ruke i to prevalim tezinu na luftic, a dole nogama radim polaaako (ne sirim puno, za svaki slucaj ) tek toliko da se micem i radi cirkulacije...to mi taman pashe.
Violeta radi tebe je dosla? Iskreno prvi put cujem da nekom dolazi prije, meni su ju oba puta u rodilustu najavili / dodijelili i od poroda pa nadalje nekih par tj je dolazila (prvo cesce pa onda sve rjedje) dok nije rekla da ju vishe ne trebam...
I kod nas patronazna dolazi nakon poroda, isto nisam čula za ovo prije.
Treca sreca, jesam ali na struju😀 pumpu sam samo ukljucila i to je to hehe...
P.S. dobar avatar...lijepa slicica😍
Ja sam evo na plazi. Smocila se, saf sam malo izasla van pa cu opet u vodu i tako😀
Sortiraj odgovore
Najstariji