Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Senoritakova
    01. Kolovoz 2017. 16:54

Ovo su kolica, 3u1 su a ovo je samo slika košare

• Dena1009
    01. Kolovoz 2017. 16:56

Kiki meni su tu prvi put radili ctg u bolnici kad sam isla na hitnu zbog iscjetka. A kod doktorice su mi prvi put sa 32+2 i sad svaka 2tj do poroda jer nemam preglede u bolnici, kod njih idem tek kad pocnu trudovi.

Danas sam pitala, koja je tu granica za CR s obzirom da je i moj Viktor malo veca beba za sada, pa je rekla 4kg na vise.
    Mene je opet probudio ovu noc jer me skakljao 😅

url=https://lilypie.com]

barbs
    01. Kolovoz 2017. 16:57

Mamuka, nadam se da ces uspjeti vratiti stare slike... Kako tesko bude kad ne mozes do nekih dragih slika... I potpisujem sto se tice bebinih  udarca... Ahahahha 
    Senoritakova, jako lijepo od tih ljudi!!  Ima jos dobrih ljudi... Izdrzi jos!! Znamo da vi to mozete!!  Ne brini za odjecu i opremu za bebe... Sve ces imati na vrijeme... 

barbs
    01. Kolovoz 2017. 16:58

Bas su lijepa kolica, Senoritakova..
    Dena, aaaah te bebice 

Senoritakova
    01. Kolovoz 2017. 17:00

Ctg- u zadru u bolnici mjere trudnicama vec od 24-25 tjedna i to s obje sonde(jedna za otkucaje, a druga za trudove)
    Dok ovdje u Petrovoj do 30 tjedna svako jutro mjere prijenosnom uredajem samo kuca li srce, par sec traje, a od 30 tjedna krenu s ctg-om i to samo sonom za otkucaje, a ako te boli trbuh onda stave i drugu sondu.
    I moram pohvaliti odjel PT2 u Petrovoj, ja sam u 2krevetnoj sobi, kreveti elektricni, stropna klima, kupaona i sobi, frizider, tv plazma...sestre super, cak mi ujutro donose svoju tursku kavu jer nesmijem do automata...bas su divni, i doktori su super. 

• Natasha555
    01. Kolovoz 2017. 17:01

treca_sreca

Mene ova mala baraba tako lupa dolje tocno da imam feeling da ce nogom probit i otvorit put van. Poludit cu. Podivljala je skroz! Sta radije ne lupa bilo di drugo nego na izlaz! Bas je biser!!
    Legla sam na bok i stisla dole se, al ova ne posustaje…jaoooooo

Tak i moja! A još me i stezalo ovih dana pa se bojim kakva je situacija dolje 

treca_sreca
    01. Kolovoz 2017. 17:08

Senoritakova super! Moze zvucat razmazeno ali ipak cini razliku to KAKVI su uvjeti. Ja sam u prvoj T lezala u sobi s 10zena bez klime ofkors...sve iz 2.svj rata. Koma nam je bilo. Jedva sam cekala kuci...i u medjuvremenu zaradila gljivice na nogama (al dobro nisam i nesta gore obzirom na tadasnje uvjete) A u drugoj T nisam lezala na cuvanju nego samo iza poroda al u nobouredjenim sobama tak kao sta ti opisujes da ti je tu...krevet s elektr uzdizanjem (znaci puno iza poroda! Ili tako kad iz kreveta moras jest radi mirovanja) i ostale blagodati....toliko dobro da nisam htjela kuci!

žena-majka-carica:)

violeta1
    01. Kolovoz 2017. 17:08

Cure super za pregled da je svs dobro.. kod nas svaki put radi vaginalan pregled. 

treca_sreca
    01. Kolovoz 2017. 17:11

A za robicu i ostalo...naravno da ti je to sad zanemariv prioritet. Glavno da vi svoje izgurate a onda ces se lako opskrbit poslije. Neke osnove ti mogu dragi i obitelj pribavit a ostalo ces sama kad budes mogla...kad se beba rodi ili kad predjete u neku "sigurnu zonu" tj visoki tjedan trudnoce...sto ti od srca zelim!

žena-majka-carica:)

01. Kolovoz 2017. 17:13

Hej cureee...
    Barbs, kupala sam se jutroa al na pola sata sam ae spustila do vode, pa se vratila gore.ma stalno nekog vraga nesto radim i pospremam, sad smo skoro pa poriktali to pa da se mogu opustit. Trenutno evo lezim pred ventilatorom pa cu sad na plazu. Dragi i svekar su vec dolje...
    Senoritakava bas mi je drago da je sve OK i da se drzite. Samo tako nastavite! 😚😚
    Ja nista ne dizem teze od kilu, dvije nit radim neszo tesko fizicki. Ono, pospremanje, pranje suda itd... Vidjet cemo sta ce rec doktor u utorak. Nadam se da ce se smirit situacija. Danas nisam sigurna da sam osjetila malu, jutros jesam kad sam se probudila i za kasnije vjv nisam skuzila kad se javila jer ne lezim da bi osjetila. Bude ona veceras opet😅 
    Samo neka sve bude ok. Cak ni ne plivam, hodam po moru, danas sam luftic napuhala da se mogu na njega zakacit..
    Najradije bi imala uza sebe sad UZV pa da provjerim situaciju...
    Cure, cuvajte se vrucina i sunca...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.