Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • M@lena
    25. Srpanj 2017. 04:43

Ola curke! Cestitke svima na super pregledima!
    Nadam se da se nije nista lose dogodilo dok me nije bilo. 😚
    Luku, nakon nekoliko dana atopijskog dermatitisa, uhvatila ova glupa viroza, proljev, povracanje i temperatura. Bas smo se kupali i nije uopce izlazio iz vode, vjv je negdje pokupio. 😟 no ajd, nadam se da je najgore proslo.
    Barbs, pregled mi je 1.8. 
    Treca_sreca, narucih se kod dr Palade 😉

• M@lena
    25. Srpanj 2017. 04:45

M@lena

Ola curke! Cestitke svima na super pregledima!
    Nadam se da se nije nista lose dogodilo dok me nije bilo. 😚
    Luku, nakon nekoliko dana atopijskog dermatitisa, uhvatila ova glupa viroza, proljev, povracanje i temperatura. Bas smo se kupali i nije uopce izlazio iz vode, vjv je negdje pokupio. 😟 no ajd, nadam se da je najgore proslo.
    Barbs, pregled mi je 1.8.
    Treca_sreca, narucih se kod dr Palade 😉

Edit:
    Bas smo se cesto kupali na moru (ujutro i poslijepodne, svaki dan)... pa je vjv tad pokupio virozu.

• M@lena
    25. Srpanj 2017. 04:46

Budna sam jer ne mogu spavati zbog njegove temperature. Strah me da ne zakuri 39 a ja spavamm

• Natasha555
    25. Srpanj 2017. 07:15

Jutro! Divno je bilo za spavati! Baš je lijepo kiša padala! 
    I mene mala pošteno lupa, jučer bili na rođendanu pa mi kuma i njezina frendica kažu da dugo nisu osjetile takve udarce kad su pipale trbuh.
    Super svima za preglede!
    Malena- brz oporavak malenom!
    Neki dan smo pricale o onim Braun toplomjer ima,  jučer kuma maloj mjerila s njim i kaže da je zadovoljna i da je najpovoljniji u Mùlleru  (220kn) pa ako neko planira kupovati.

• sretna
    25. Srpanj 2017. 07:15

Malena zao mi je zbog L :(, nadam se da ce brzo biti bolje! Mom.kad raste temp nikad ne spava nego pocne plakat i cendrat.
    Mc mouse, nadam se da si se uspjela nariktat.
    Ja nisam dobro spavala jer me bolilo kad sam gutala. Sad je vec malo bolje, nadam se da ce do.kraja dana biti super.
    Pokloni, pogledajte na faceu stranicu Lovely things, zena izraduje prekrasne okvire za slike. Ja sam tamo svom narucila.okvir sa podacima o rodenju i za orvi rodendan koji je pratio temu rodendana. I vec sma 2 puta poklanjala te okvire. Prekrasno radi i sve se s njom mozete dogovoriti. Meni je to idlican poklon.
    Ili npr vezice za dude personalizirane, dekice s imenima..

• sretna
    25. Srpanj 2017. 07:16

Luce, cestitke na curki! 😊

25. Srpanj 2017. 07:42

Jutro zene...nocas je padalo ko blesavo, i zahladilo je vani. Za duge hlace i carape😁 malo osvjezenja u sred ljeta. 
    Ja se i nisam nesto naspavala. Bilo je frisko kad smo legli jer smo rastvorili sve da se lufta al onda je pocela opet padat pa smo morali zatvorit i opet je u jednom trenu biko vruce...
    Malena, nadam se da ce L brzo ozdravit!! 😚

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

25. Srpanj 2017. 07:42

Malena, nek maleni brzo ozdravi 😘
    Luce, cestitke na curici ❤️

Sretna, imas anginu?auch 😕...brz oporavak zelim 🐥
    (Mene je nekih 2-3 g hvatala gnojna u ljeto, sa onom temp ni vrit ni mimo, pa injekcije penicilina jer od tableta nista, a morala sam raditi, zeznuto)
    Ja se spremam na pregled i nadam se da ce mi radit uzv i da cu vidjet spol (htjela bi malu misicu hihi)

Pusa svima!

25. Srpanj 2017. 07:44

Sretno na pregledu Yel...i javi nam se s lijepim vijestima! Drzim fige za micicu 😜

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

25. Srpanj 2017. 07:45

Sanjchi, osvjezilo je tnx god, al u sobi sparina a ne otvaramo vrata jer peseki odmah idu u krevet (a velika jos krvari)...digla sam se mokra u 3 ujutro...kasnije zaspala ko top!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.